Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| katulenka,Káťa00Maty+Anni08+// | 75512 |
|
|
16.3.2010 12:50:55
No Rený,já mu to taky přeju
,ale mám ted dny,že bych děti přizabila,strašně zloběj,brečej,cítí ze mě nervozitu,tak na just ještě víc...(takže mu závidím,že vypadne)...taky už jsme byli dopolko venku...a odopl. půjdem na chvíli do MC,protože doma za sebe neručim![]() Já dávám jen sinupret a uvařila jsem česnekový sirup,tak ten,protože mají i kašel...ale už podstatně lepší,v noci spěj dobře...jo a holky,dávám ten Audiron při každé rýmě(a že jich bylo),kolem oušek a na vatičku.když čistím a musim zaťukat,uši ted dobrý(snad to nezakřiknu)No ale o Pamykoinu taky uvažuju.... ![]() |
| Kaplanka+kluci 07/05+11/08 | 61347 |
|
16.3.2010 12:29:35
holky, tak ať si Vaši manželé užijí lyžovačku. My moc nelyžujeme (hlavně kvůli finanční náročnosti, lyže nám už zastaraly a na nové zatím není),ale obávám se, že po letošní zimě by se mě na JAŘE (!!!
) už moc na hory nechtělo.Petro - jestli má Denisek jenom rýmu,nemá teplotu a není mu úplně blbě, tak bych klidně na čerstvý vzduch (když je slušné počasí) šla, udělá mu to spíše dobře, splaskne otok v nose. |
| KacaK. | 18185 |
|
|
16.3.2010 12:21:19
Ty jo, na zelenou rýmu bych nechala psát Pamycoyn asi hned. To bych nečekala. To už vypadá na nějakou breberu, co otravuje život slušným lidem
![]() |
| KacaK. | 18185 |
|
|
16.3.2010 12:19:53
Kaplanko,
![]() ![]() ![]() Nj, Luky je doma. Ale zdá se, že mu vypocení pomohlo. Možná už zítra pošupajdí do školky. Jestli to Viky ustojí uvidíme. Zatím je OK. Ale je to pořád něco. Aspoň pitomá rýma, když už nic. Ale mohlo by to být i dramatičtější. Jen už je to dlouhý, jak je to pořád něco ![]() |
|
16.3.2010 12:17:51
Rený - na zelenou rýmu nevím, doufám,že tu někdo něco poradí. Chtělo by to něco zázračného.
Já dneska začínám přemýšlet, že si nechám u dr. pro Matěje nasat pamycom. sice tu lítá jako blázen,ale má rýma mu rezonuje v hlavně, má zalehlý uši. napařujeme, sinupret a já nevímcoještě, smrká a nic moc. Doufám,že v tomhle věku nebude mít poprvé zánět ucha. |
|
16.3.2010 12:14:03
KacaK
já taky při nákupech zjišťuju,kde všude se můžu zpotit a nestačím se občas divit ![]() Tvoji kluci taky marodí, tak ať jsou taky brzo zdraví. Podzim byl OK,ale teď už jsme prostě oslabený dlouhou zimou a vybíráme za to daň v podobě nemocí. |
| Petraend, Dennis a Nicolas | 99344 |
|
|
16.3.2010 10:59:52
příští týden taky výrážíme na nákup botiček, bačkůrky už začínají být malé a na ven má jen oteplné botky takže musíme koupit i na lítání venku
už se na to moc těším (přibalím si ručník ![]() ) |
| Petraend, Dennis a Nicolas | 99344 |
|
|
16.3.2010 10:57:13
Dennisek se taky pořád nemůže nějak dát do kupy, rýma jedna zatracená, naštěstí ustupuje, ale jsme doma už 14 dní a je to na palici, ale dneska půjdeme alespon na chvilinku na zahradu a snad se počasí konečně umoudří a bude jaro
jéé hory to bych si tak zalyžovala, ale právě se mi ozvalo koleno, které jsem si natloukla před dvěma lety při držkopádu na lyžích, takže si můžu nechat zajít chuť ![]() |
| KacaK. | 18185 |
|
|
16.3.2010 10:41:15
Rený, jak chlámeš
![]() Já byla vždycky zpocená i tak, kde jsem si myslela, že to nejde. A to je Luky dost klidnej. S Viktorem, kterej neposedí, si to ani neumím představit.![]() Jj, botky by měli být o 1,2 cm větší. Ale ten 1 cm je dostačující. Kaplanko, vím o čem mluvíš. Zima ani podzim mi nikdy nevadili. Ale co se to odráží na nemocech dětí, začínám je nesnášet ![]() ![]() |
| Arni | 19497 |
|
|
16.3.2010 10:16:35
Kacak, ze do obchodu radsi bez nich, to se chlamu
ale chapu u tech bot je to pri zkouseni o nervy![]() Katul, muj muzicek jede taky do Alp, dostal nabidku jako loni vse zadara, takze se ma, ale ja mu to preju, byla by blbost nevyuzit tu moznost, kdyz tady je Nevite, co je dobre na takovou tu zelenou hustou rymu? Zatim k dr. nechci, atb kapky do nosu mel nedavno a vim, ze by mu je urcite zas dala. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.