| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 810] Názory 811820 z 32181  [Dalších 31361 >>]
Petraend, Dennis a Nicolas 99344
15.3.2010 6:09:10
Na Kactul jsem taky myslela~;)
Petraend, Dennis a Nicolas 99344
15.3.2010 6:08:30
Doré ránko, je to na zbláznění, už jsem měla Denniska naučeného vstávat kolem osmé a je to asi měsíc co se mi vrátil ke vstávání kolem 6h ~q~ a je celkem jedno jestli jde v 18h nebo třeba později.
To mě asi trénuje na druhé mimi nebo co~t~~t~

MM je neuvěřitelný, aby jsme ho nerušili odcházíme do obýváku, a on po mě vyjede, že ne dost rychle~a~ asi po dvou měsících se vrátil do ložnice a je fakt na~4~
jitule458 82377
14.3.2010 22:19:52
už tu dlouho nebyla Kactul? Nevíte jak se mají?
Verísek+VELAMATO 23592
14.3.2010 21:28:38
Jo, holky, když vy jen nabízíte, ale skutek utek:-)!!!
Já taky nabízím mého výměnou a on by se už ani nebránil půjčení jiného manžela, co by kluka uměl, hlavně, abych toho svého raubíře už měla a neslintala na každém kroku po chlepečkách a nedělala mu tak ostudu:-(

Jinak já jsem určitě miminkovská maminka- teď jsem úplně mimo z neteřinky- ona je o kilo menší než moje holky a prostě to já neznám a mohla bych ji chovat pořád- asi je to i tím, že tohle období je nejkratší a hrozně rychle uteče a já hned s těmi 4kg dětmi vůbec mimi nestihnu užít... ale jak šíleně L. žárlí- neumím si představit, že bychom měli teď mimi kvůli ní- ona žárlí i na V. a to jsme měla strach, že to bude opačně ato teda fakt ne- V. oprvadu je zlatíčko a žárlení u ní neznám... No, ale jinak bych už mimi ráda, jen kdyby to šlo:-( asi to u nás zase nebude jen tak jako vždy:-( Ale ještě kojím, tak třeba se to srovná, ale nějak je víc zdravotních problémů než by člověk chtěl:-(
Arni 19497
14.3.2010 14:21:48
Katul, ta ryma je des bes, Maxik ma ted zase opet asi po 14 dnech dalsi rymu, ma to asi zas od tech trojek, co se jeste neracily prorezat~o~~o~ Rymu ma ted ke konci hnisavou, tak snad se z toho dostane sam a nebude treba atb, ma to zas i v ocicku~n~ Asi psatne pruchodny kanalek a hned se mu tam ta ryma zavlece a ocicko hnisa~a~

Tak preju vsem marudkum rychle uzdraveni~;((~;((
Arni 19497
14.3.2010 14:20:00
Ahoj pri nedeli:)

Maxik spi, MM s Viktorkou jsou u tchyne, takze mam ted na hodku veget~z~~g~

Megi, krasne fotecky, tobe to tam moc slusi a vypadas spokojene, tak doufam, ze tomu tak v realu aspon trochu je~;)~R^

Obdivuju vas s tim cvicenim, ja se nemuzu k nicemu dokopat. Kdyz jsem mela malou Viktorku, tak jsem jezdila na orbitreku treba 10km pri filmu a vpohode, ted se mi proste nechce, vecer jen s sebou slahnu na gauc a jsem nepouzitelna. Asi fakt ty dve deti jsou markantni rozdil na vycerpanost matky~;)~t~ Jinak mam jako pohyb moc rada, ale ted se k nicemu vecer nedokopu, pribrala jsem uz tri kila, najednou mam narvane me oblibene jeany~o~~d~~n~ Hodne mi chutna, tak se neni cemu divit a kdyz vecer sladuju naco prijdu..., radsi uz nemluvim~f~

S oblibenosti veku u deti to mam tak, ze miluju miminka, to nuchnani s nema, to jak potrebuji maminu blizkost a prvni reakce a dovednosti~p~~s~ Musim rict, ze u obou deti to uteklo uplne neskutecne silene rychle. Samozrejme to s sebou nese nejvetsi odrikani a starani, ale klidne bych to kvuli tomu miminkovani absolvovala znova. Jinak mam rada i vsechna dalsi obdobi~t~, kazde ma svoje kouzlo, Maxik ted vsechno objevuje a dela nesmirne pokroky, Viktorka uz je zase sobestacna, rozumna, domluvim se s ni a je strasne mila~s~ Rozhodne tedy vim, ze si ted uzivame to nejlepsi z veku deti a ze uz to pak bude jen a jen horsi, kdyz slysim od kamaradek problemy s pubertakama, budme rady za vsechny strasti~;)~t~~R^
katulenka,Káťa00Maty+Anni08+// 75512
14.3.2010 8:29:47
Ahoj holky

tak u nás zase rýma a kašel a teploty,ale jen dva dny,ted už je to dobrý...
Děti se taky řežou,koušou~4~ a pak by se zase láskou snědly~m~~;)

Meginko,hezký fotky a jseš dobrá,že chodíš pravidelně cvičit,gratuluju k výsledkům~R^Já jsem skončila tak rychle,jak jsem začala~f~,ale chystám se zase začít šlapat,abych měla nějakou kondici,až se oteplí a vytáhnu kolo svozíkem....

Dneska dáme děti babi a jdem na obídek a pak asi do kina nebo někam na kávičku....už se mooooc těším~s~~s~Tak hezkou neděli všem~R^
Meginka+Vašík6/01+Honzík11/08 81237
14.3.2010 8:23:25
Dobré ranko :-)
Lídičko koukala jsem, že v albu jseš, tak v denících je podrobný návod jak vložit fotku do diskuze. Já jsem to podle toho zvládla, tak ty musíš taky. Přesto nebo možná právě proto, že mám doma počítačového odborníka, jsem opravdu na počítač hooodně nešikovná ~q~. Musíš mít uložené fotky ve svém albu, fotku si otevřeš a postupuješ podle návodu. Zkus to, budu se těšit na Zuzanku jak vyrostla ~R^
Kaplanka+kluci 07/05+11/08 61347
14.3.2010 6:39:52
Petro - tak,ať se Vám brzo zadaří a je vše OK.

Megino - gratuluju malému k chození.
Kaplanka+kluci 07/05+11/08 61347
14.3.2010 6:38:31
ahoj,moc Vás zdravím.

Fotečky krásný.

Laurenko~t~ to je hezký, jak se snažíš Verískovi poradit~t~ Já klidně půjčím manžela, výměnou za nějakého jiného manžela, který umí holčičky (vtip,samozřejmě~j~) no nic. Hlavně,že jsou děti zdraví.

Nedávno jsem si chovala novorozenou neteř,trochu se mi po miminku zastesklo,ale ti dva draci, co se momentálně řežou~4~ mi stačí.
[<<Předchozích 810] Názory 811820 z 32181  [Dalších 31361 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.