Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Lídička | 82348 |
|
|
13.3.2010 22:39:35
Meginko, moc krásný fotky
. Vkládejte fotky. Ráda se kochám. Já je sem ale vkládat neumím. Už jsem to vzdala. Laurenko, jaký obor studuješ? Někdo se tu ptal, jaké vývojové stádium máme nejraději u dětí (či jak přesně zněla otázka). Já mám asi nejraději úplně malinkatý miminečka. U Zuzanky mi to strašně rychle uteklo a já si to ani pořádně nestihlaužít. I když teď je Zuzanka taky úžasná . Ale zase když byla úplně malinkatá, tak jsem se o ní strašně bála... a vlastně bojím se stále ale myslím, že už se bojím malilinkato méně. Přecejen už na ní něco poznám. |
| Meginka+Vašík6/01+Honzík11/08 | 81237 |
|
|
13.3.2010 22:22:17
Ahoj holky,
díky za hezké přivítání po takové době ![]() Verísku máme to obě pořád stejně, já zase slintám u tvých holčiček ![]() Laurenko kost a kůže určitě nejsem, shodila jsem zatím dvě kila pár centimetrů v pase a přes boky, ale děkuju ![]() Jo a zapomněla jsem pogratulovat těhulkám. Tak ať vás netrápí moc těhotenských nevolností a potíží. Já mám doma v podstatě dva jedináčky, tak si to nedovedu představit takhle za sebou. No a děti už mám vybrané, vzhledem k situaci u nás i k mému věku. Kytka na fotce byla pro kamarádku, dělala jsem jí pro jejího manžela, ale i mně letos ta čtyřicítka čeká .Udělala jsem koláž z jarních fotek, inspiroval mně jeden krásný mail, který jsem dostala. Ale sem to dá neumím, jen fotky. Přeju dobrou noc |
| AVET | 82507 |
|
|
13.3.2010 14:07:25
Lanimko, mně teda chvíli trvalo, než jsem na to přišla, neřekla bych, že je nějak lehký, i když je fakt, že někomu může připadat lehký. Každopádně jsem ho přeposlala dál, potrápit přátelé a příbuzný, díky moc, mám takový věci ráda.
![]() |
| KacaK. | 18185 |
|
|
13.3.2010 13:49:18
Laurenko, rada nad zlato
![]() ![]() ![]() Nebo bych jí mohla poslat mýho mužíčka, až mně bude štvát - ty už nemají 3 generace holku. I když pravda, jeho brácha má teď holku. Ale ta jeho je ze 6 holek, tak to má jasnou převahu![]() Meginko, krásný fotky! Moc vám to sluší. Lídičko, je moc dobře, že je po zácpě ![]() |
| Laurenka | 85484 |
|
|
13.3.2010 10:07:05
Verísku, mám pro tebe řešení tvého "chlapského problému". V rodině mé tety už tři generace neměli holčičku, samé kluky. Jeden bratránek je ještě svobodný, nechceš si ho vzít? Garantuju ti minimálně tři syny
![]() |
| Laurenka | 85484 |
|
|
13.3.2010 10:05:23
Ahoj holky,
vůbec nestíhám číst ani přispívat, tento týden jsem byla u našich a po volných chvílích jsem se učila. Tento semestr nasadili vražedné tempo už od začátku, taktak stíhám. Včera jsem byla celý den ve škole a večer dorazila má kamarádka migréna (dva dny po sobě a to jsem si lebedila, že už jsem ji nějak dlouho neměla). Jinak je všechno fajn, malá krásně běhá, pořád něco mudruje (teda moc reálných slovíček nemá, ale dokáže nás krásně sprdnout a vynadat nám i beze slov )Petro, ať se brzo zadaří. Meginko, nezhublas nějak? Přijdeš mě kost a kůže ![]() |
| sladidko+Nikolka08,Michálek10 | 79306 |
|
|
12.3.2010 17:45:02
prošla jsem fotky- moc hezký
![]() Petro- tak ať se brzy zadaří a ty rozšíříš řady listopadových těhulek |
| Petraend, Dennis a Nicolas | 99344 |
|
|
12.3.2010 15:17:01
tak my jsme zase marod, já má opět angínu a dennisek rýmu a kašel
tady zase skoro celý den sněží no děs, už je to celkem otravné a nejvíc to, že jsme doma zavření už více jak týden Meginko pěkné fotečky ![]() Hlásím, že pracujeme na druhém mimi ![]() |
| Verísek+VELAMATO | 23592 |
|
12.3.2010 12:44:38
Tak, MEGI, díky
Zase jsi mě dostala a nemůžu sen odlepit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Gratulujun k chození malého krasavce ![]() |
| Meginka+Vašík6/01+Honzík11/08 | 81237 |
|
|
12.3.2010 11:11:34
Čtu, ale nějak se mi nedaří přispívat.
Musím pochválit fotky, všechny dětičky jsou moc krásné. Náš Honzík už taky konečně chodí, jsme asi mezi posledními. V pondělí to budou čtyři týdny, kdy sám začal. Vůbec jsem ho nevodila za ruce, jedno dopoledne se vyspinkal, pustil se sedačky a udělal pár samostaných krůčků, měl z toho hroznou radost a od té doby piluje Už přejde sám byt, venku ještě nechodíme, není o co stát. Ještě nemá ani botičky na doma, zatím je jen v ponožkách. Vašík je týden na horách na lyžařském výcviku od karate. CHodím stále třikrát týdně do fitka, moc mně to baví, jen tento týden jsem byla jen jednou, začaly mně bolet kyčle, ale to není ze cvičení, čas od času mi to začne, nevypozorovala jsem z čeho to je. Už jsou znatelné i malé výsledky Ještě si chci udělat kurz na počítači. Uvažuju o dalším vzdělání, stále nevím co budu dělat po mateřské. Vloží fotky od vánoc a musím jít vařit oběd, Honzík bude za chvíli vzhůru. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.