Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| KacaK. | 18185 |
|
|
8.3.2010 14:29:28
Ahoj!
Tak jsem se konečně trochu vzpamatovala, z toho náletu, jak jsem tu měla kluky na hromadě oba. Přišli mi do toho nový bačkorky, tak jsem vkládala. A najednou mi došlo, že zase nevím, co se tu děje... Katulenko, jako promiň, ale fakt jsem se pekelně pobavila u tvýho popisu procházky ![]() Viktor se taky pustil ruky, co slezl sníh a chodí tam, kde ho něco zaujme. A na zemi se mu líbí úplně všechno. Už to začíná ![]() ![]() ![]() Tak já zase mažu a DOUFÁM, že už konečně budu pravidelně stíhat a ne vždycky tři dni a dost ![]() Kdo scháníte botky, bačkory, nově i ponožky s podrážkou, jukněte (já se nanutím přímo, kdo nechce, koukat nebude, že ![]() ): http://www.mimi bazar.cz/bazar.php?user=54686 (umažte si mezeru za mimi) |
| LucieD | 74528 |
|
|
8.3.2010 13:23:44
Katulenko houpajda té se já už musím vyhýbat nela jen co se oteplilo k ni přičichla a ted ji z ni nemůžu dostat a ono ještě tak teplo není takže pokaždé to je s řevem((... jojo to běhání kamkoli a hlavně bez mámy je fakt legrace až na to že nás vůbec nepotřebuji a běží klidně pěkně daleko a nic jim nestojí v cestě.
|
| katulenka,Káťa00Maty+Anni08+// | 75512 |
|
|
8.3.2010 13:02:05
Ahoj holky,
tak mě dneska po dopolední vycházce bez kočáru došlo,že MUSIM koupit vodící kšíry ![]() Doted totiž miláčci cupitali za ručičku,ale ted se každej okamžitě pustí a štráduje si to jinam...jenže jsou jak opilý,stačí fouknout a jsou na zemi...Takže místo obhlížení sousedovic koček a psů podél plotu jsme šli na zahradu...No ale tam je od podzima upraven trávník,tak,že tam jsou všude pidihromádky země,takže každý pád=dítě obaleno v blátě ,Mates padá na kolena,ale Anička se skutálí celá a zůstane ležet na zádech![]() ,no ale užili jsme si to,vpohoupali se na houpajdě a odpolko půjdou ještě v zabláceném oblečení a pak je hodím do pračky....![]() Verýsku,to jsem za zasmála u Verunčiného hŕaní s Laurinkou ![]() ![]() Luci,to je Nela šikula,když vleze na skluzavku ![]() |
| LucieD | 74528 |
|
|
8.3.2010 12:25:03
tak si představte že dneska jsem uklozla na jediném ledu co byl široko daleko a zrovna s Nelou v náručí naštěstí to odneslo jen moje koleno, ale toho čeho jsem se děsila když byla Nela malá se nakonec stalo teď když už přichází jaro:((
Jinak nejvíc čím mě překvapila v jejich dovednostech je že umí sama vylézt a sjet na skluzavce Ohledně bordelaření u nás nejvíc vede šuplík s těstovinam atd a kořenky nedávno objevila sůl a musela ji zkusit..a to nemluvím jak strašně ráda vaří |
| Ulu,Kuba11/08 | 86155 |
|
|
8.3.2010 12:01:36
Jitule, naprosto chápu! Taky nemám ráda nějaké vnucování, tak proto se ptám ... No já to sem písnu a snad se nikdo nebude zlobit.
MMB, ID 284870 Když by někoho zajímalo odkud to mám, tak můj taťka rozváží textil a tohle jsou jen takový "zbytky" má to po pár kusech, tak se mu to špatně prodává ...Doklad u prodeje je samozřejmostí! Jen co se toho pár rozprodá, tak budu doplňovat - mám to doma, tak aby nás to tady nezahltilo, tak musím po troškách ![]() |
| jitule458 | 82377 |
|
|
8.3.2010 11:12:12
Ulu mě to u známých nevadí, ale cizí a po telefonu, to pěkně otočím a jsem jak semetrika a furie a ja nevím co všechno dohromady. jsem si i sama sobě nepříjemná,ale nejhorší je, že za týden zavolají znovu
|
|
|
8.3.2010 10:16:05
Jooo a ještě jsem se chtěla zeptat ....
Na MMB jsem začla prodávat nové oblečení - jen pár kousků. Tak jestli sem můžu dát moje ID, jestli byste se chtěli mrknout. Ptám se, že nechci aby mě třeba někdo obvinil, že sem dávám reklamu, nebo tak něco ![]() |
|
|
8.3.2010 10:13:21
Ahojda
![]() Verísku fotky super ![]() Jéé, já tak lituju, že nejsem na téhle diskuzi hned od začátku, ale že jsem se připojila až dýl! Ani nevíte kolik rad a postřehů tady chytím a kolikrát se tady strašně uklidním - hlavně teď jak píšete, jaký jsou všichni šídla. Já už jsem si myslela, že je Kubík nějakej superhyper No a teď jsem klidnější a říkám si, že je jen hyperaktivní ![]() |
| Verísek+VELAMATO | 23592 |
|
8.3.2010 9:04:49
Tak já se včera taky totálně pobavila
![]() Potřebovala jsem udělat takovou fotokoláž k 5. narozeninám V. největšího kamaráda- znají se od narození a milují se- chodí spolu i do školky a protě jeden bez druhého nedají ránu Takže jsem vybrala jejich nej fotky za těch 5 let( mch. teda síla, jak byly mrňavý a jak rostli- melancholie jako prase)a tiskla si je doma v různých velikostech a skládala je pod sklo do velkého fotorámu No a potřeboaval jsem na to klid, tak jsem pověřila V., aby si šly s L. hrát do jejího pokojíčku- byla jsem obpokoj vedle... Ponořila jsem se do práce a najednou píchnutí u srdce- Bože, co se děje, takový ticho tam a už tak dlouho, tak tam jdu a V. totálně vytuhlá pod dekou a chrápala jak dřevo a L. ve svým živlu řádila, co to dalo a rozmetala V. celý pokojíček, ověšená jejíma medailema a ozdůbkama, prostě ani nedutala, jak byla spokojená- až mi bylo líto, že jsem tam vlezla, protože, jakmile mě zmerčila, bylo po klidu- ale pohled fakt pro Bohy Vůbec ze sebe dělá ráda teď Sáblíkovou a medaile na krku jsou pro ni teď věc č. jedna![]() Jinak je teď nejhezčí její ne,ne a jo, jo- dělá to děsně srandovně a taky, když se vykadí na nočník, tak hned komínkuje, ale tak legračně-. no k potrhání Jsou to zlatíčka![]() Tak pa, jdu něco dělat ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.