| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 840] Názory 841850 z 32181  [Dalších 31331 >>]
jandulkaja 45944
10.3.2010 8:02:20
Ahojky holky,nestíhám dočítat,jen jsem koukla na fotečky Veríska.
Moc krásný princezničky~R^:-)Jen jsem zahlídla letmo,že řešíte zácpu.Používám na to švestkovou šťávu od Hippu,jako většina z vás.Vždy nám pomohla.

Jinak Monča šla v pondělí poprvé do té nové školy,moc se jí tam líbí.Je jich ve třídě 10,6kluků a 4 holky.Rychle zapadla do kolektivu,dokonce tam má už i kamarádku.Tak jsem tak ráda.Už má čtyři 1 z češtiny a jednu 3 z matiky.No fakt mi spadl velký kámen ze srdce.Dnes jí mám doma,ráno si stěžovala na bolest břicha.Říkám jí ať se nají,že to má z hladu a ona to za chvíli vše vyzvracela.Tak snad to bude zítra dobrý a půjdu do školy.
katulenka,Káťa00Maty+Anni08+// 75512
9.3.2010 12:58:34
Ahoj holky

Lídičko,zácpu měl jednou Maty po střevní chřipce,kdy málo pil, byl to hroznej pohled~n~,jinak máme spíše opačnej problém jako verísek,ale protože Matyáš nejí,ale žere~f~,tak je furt po....~;)

No procházka a jiné akce jsou u nás srandovní,jsem ráda,že vás pobavila~j~~t~~t~

Kači, chtěla bych nějaké ponožky s protiskluzem 21,20 vel.,koukala,jsem,že je máte jen od 28...nebo ty s koženou podrážkou jsou měkké?Ptám se proto,že botičky doma nosit víceméně nemáme...

Dneska jsme byli na ko na neurologii...takže Anička je hypotonická,což víme(dle RHB to prý nevadí,jen bude muset posilovat a sportovat do budoucna),no ale dr. jí vyšetřovala a říkala,že jí chce znova za dva měsíce vidět,jak bude chodit...Chodí totiž sama tak pár dní a je to ta chůze zeširoka,nestabilní,což se jim samozřejmě nelíbilo,ale vzhledem,že tak chodí teprve týden,to nevadí...Já si teda taky myslim,že to je jen ta nezralost,ale stejně zase mám hlodajícího červíčka...no,ještě na chodbě mě RHB říkala,at jsem v klidu...Vojtovka už s takhle velkým dítětem se necvičí,tak máme jedině cvičit rovnováhu a to tak,že máme měnit terén-aby chodila po dece, matraci,peřině atd...což se jí líbí,hlavně schválně spadne a pak se válí...~;)
Takže musim pořídit nějaké ponožky s protiskluzem ,protože na plovoučce jí to klouže...
jitule458 82377
9.3.2010 8:59:03
Lidičko,měli jsme asi 3x, byla to hruza, stál brečel, tlačil a já nevěděla jak mu pomoc, taky se pach šel nosit, od té doby kupuju švestky a dávám mu je , bud v přesnídávce nebo jelikož nikde nebyli,tak jsem koupila i sušený a jedl je. Ale byl to hrozný pohled. Od té doby zatím dobrý
LucieD 74528
9.3.2010 7:58:59
Lidičko určitě švestkama nic nepokazíš spíš naopak a co mě napadá tak nějaké probiotika aby se ji to bříško urovnalo bud koupit rovnou prášečky a nebo ráno actimel nebo neco podobného...
Petraend, Dennis a Nicolas 99344
9.3.2010 7:49:33
Lídičko my jsme měli problém se zácpou při přechodu na tuhou stravu a dávala jsem Nutrolin B a švestkovou štávu z kompotu nebo od hipp ve skleničce
KacaK. 18185
8.3.2010 22:42:59
Verísku, máš krásný holčičky a moc krásný fotky!!!!
KacaK. 18185
8.3.2010 22:39:27
Lídičko, kupuju švestkovou přesnídávku. Když se mi zdá, že Viktorek nekakal dýl než půl dne po jeho čase. Hned mu jí dám. Pak jde vždycky 2x. Ale je otázka, jestli je to opravdu tou přesnídávkou.

Jitule, neboj, mám ŽL a všechno jde do účetnictví, však mám taky logo ověřeného obchodníka~;)

Verísku, jdu si nalistovat fotečky!
Verísek+VELAMATO 23592
8.3.2010 22:18:05
LÍDIČKO, my máme opačný problém- pořád řídko a několikrát denně:-( Ale vím, že si holky chválívaly vždycky takové ty švestkové šťávičky od Hippu tuším??? Třeba se ozve někdo, kdo má víc zkušeností- vlastních...
Lídička 82348
8.3.2010 21:47:14
Ahoj holky,
máte moooc krásný fotky~:-D.
Verísku, Laurinka má už tak krýsný dlouhý vlásky. Zuzanka má jen takové chmýří.
Radko, tak to ti ten den ale začal z vesela, co?
Včera MM dovezl od tchánovců poděděný takový plátěný domeček a Zuzanka chce abych byla pes a leze za mnou "do boudy" a tam se ke mě přitulí a obejme mě ~m~ .

Mám opět dotaz. Zuzance dělá poslední dobou problém se vykakat. Vždy si přidřepla, upřeně se někam dívala a trochu nahlas tlačila. Dneska to ale bylo jiný. Úplně u toho křičela a plakala. Musela jsem jí chovat. Na levé ruce jsem nosila Zuzanku a v pravé ruce jsem si četla příbalový leták. Ona mi ale svojí ručičkou otáčela hlavu abych se dívala do jejích očí. Byla jsem z toho hotová a nadávala jsem si, že jsem s ní nedošla dopo k dr. Odpoledne tam už nebyla a zítra tam je až odpo. Našla jsem doma glycer. čípky ale na nich píšou, že až od deseti let. Šla jsem do lékárny a tam mi dali Lactulose AL sirup. Tam pro změnu zase psali, že pro děti jen s poradou s lékařem~q~. No ale dala jsem jí 5ml. Buď jí to pomohlo nebo by se jí ulevilo i bez toho. Nevím, za jak dlouho to může začít účinkovat.
A taky jsem byla na sebe naštvaná, že jsem se vás tu nezeptala ne radu již dřív. Alespoň bych si ušetřila dnešní nervy. Tak jak tedy řešíte zácpu u dětiček? Moc se mi nechce jít k dr aby tam na mě nekoukala jak na pitomce, že tam lezu s každou kravinou. Ach jo.
Petraend, Dennis a Nicolas 99344
8.3.2010 17:48:19
Ahojky všem, byla jsem celý týden bez pc, byla v něm nějaká havět tak musela pryč~4~

Chválím všem fotečky ~R^

Katulenko vaše procházka mě rozesmála~b~, my jsme dneska byli ve městě bez kočáru jen s vodítkem, protože u nás je veliký kopec a to by se válel jen po zemi a zpáteční cestu si to seděl mámě za krkem~y~, na zahradě byl pak vypuštěn na zdolávání posledních hor ze sněhu.

Nedávno jsem poslala do lékárny babičku at koupí denniskovi pastu a přinesla perličku jsem si říkala taky mohla vzít elmex a ted tu koukám, že přinesla domu skoro poklad~6~
[<<Předchozích 840] Názory 841850 z 32181  [Dalších 31331 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.