Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| KackaD a Tobik | 42056 |
|
|
10.2.2010 12:29:00
omlouvam se nevim proc to naskocilo 3x grr
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
10.2.2010 12:26:34
Ahojky, tak my uz dojizdime posledni tyden totalni izolace a pristi tyden huraaa uz muzem na navstevu k sousedce za kamaradkou (mrnata si spolu hraji od malicka
)Jani krasne fotecky jako vzdy, holky jsou ti tak podobne ![]() Jo ze zimy uz mi taky hrabe, Tobi je hodne samostatny, chvilku si hrajem spolu a pak spis lita po byte sam, tak mam hodne volneho casu a dala jsem se do siti hihi zatim testuju co umim, je to sranda. Uz mate deticky prestehovane z loznice? Kdyz uz je Tobi fit a nehrozi mu zadny zachvat tak premyslim, ze ho vyexpeduju konecne do pokojicku, i kdyz v noci papa, chjo je to kyselina. tady par fotecek od nas to jsem odkoukal od taty ![]() lipanek je mnam ![]() cvachtando ![]() kuk to jsem velky kluk lipanek je mnam ![]() cvachtando ![]() kuk to jsem velky kluk ![]() Bilbo pusu neee ![]() ucim se sit, tohle je kacer frajer :D velikonocni dekorace >Bilbo pusu neee ![]() ucim se sit, tohle je kacer frajer :D velikonocni dekorace ![]() |
|
|
10.2.2010 12:25:56
Ahojky, tak my uz dojizdime posledni tyden totalni izolace a pristi tyden huraaa uz muzem na navstevu k sousedce za kamaradkou (mrnata si spolu hraji od malicka
)Jani krasne fotecky jako vzdy, holky jsou ti tak podobne ![]() Jo ze zimy uz mi taky hrabe, Tobi je hodne samostatny, chvilku si hrajem spolu a pak spis lita po byte sam, tak mam hodne volneho casu a dala jsem se do siti hihi zatim testuju co umim, je to sranda. Uz mate deticky prestehovane z loznice? Kdyz uz je Tobi fit a nehrozi mu zadny zachvat tak premyslim, ze ho vyexpeduju konecne do pokojicku, i kdyz v noci papa, chjo je to kyselina. tady par fotecek od nas to jsem odkoukal od taty lipanek je mnam ![]() cvachtando ![]() kuk to jsem velky kluk lipanek je mnam ![]() cvachtando ![]() kuk to jsem velky kluk ![]() Bilbo pusu neee ![]() ucim se sit, tohle je kacer frajer :D velikonocni dekorace >Bilbo pusu neee ![]() ucim se sit, tohle je kacer frajer :D velikonocni dekorace ![]() |
|
|
10.2.2010 12:21:54
)Jani krasne fotecky jako vzdy, holky jsou ti tak podobne ![]() Jo ze zimy uz mi taky hrabe, Tobi je hodne samostatny, chvilku si hrajem spolu a pak spis lita po byte sam, tak mam hodne volneho casu a dala jsem se do siti hihi zatim testuju co umim, je to sranda. Uz mate deticky prestehovane z loznice? Kdyz uz je Tobi fit a nehrozi mu zadny zachvat tak premyslim, ze ho vyexpeduju konecne do pokojicku, i kdyz v noci papa, chjo je to kyselina. tady par fotecek od nas to jsem odkoukal od taty lipanek je mnam ![]() cvachtando ![]() kuk to jsem velky kluk ![]() Bilbo pusu neee ![]() ucim se sit, tohle je kacer frajer :D velikonocni dekorace ![]() |
| Jarka+Páťa92/Anna98/Zdeněček08 | 93053 |
|
|
9.2.2010 11:53:41
ahoj holky....tak jsem dočetla....on je nějaký sraz??
Kde se o tom psalo???Nebo je to něco soukromčo? Rádi bychom vás taky viděli ![]() ![]() ![]() Malej akorát ![]() ![]() ![]() tak matka tady....pubiš za zády...je marod tak prudí doma...ach jo horší než ten malej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() já už chci aby tady u nás ten sníh roztál...ýž mi hrabe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| maminka-martinka | 54996 |
|
|
9.2.2010 10:01:46
Tak už zase sněží
Musím něco vymyslet jinak mě snad už picne Jsme pořád doma a už nás to fakt neba To létání miminek nám asi zakážou už se tím zabývá policie Tak co nám ještě zůstalo, topení dětí ve Vltavě, otužování je taky zdravé. Asi si teda otevřu kurz otužování. Nakoupím pár mrazáků, oblíknu se jako eko-mamča a je to. Přihlášky posílejte na můj e-mail![]() |
| jak | 39257 |
|
|
9.2.2010 9:10:11
Pajo dik. Holky, hodte mi info prosim. Rada bych s Vojtou dorazila.
Diky JANA |
| Pája, Vojtík a Barunka | 81424 |
|
|
8.2.2010 19:44:06
JAK, super:)
11. 2. je sraz blízko u Anděla. Holky Ti dají více info, my jsme na horách. |
| jak | 39257 |
|
|
8.2.2010 8:40:58
ahoj holky. My jsme zdravi, Vojta doslova " sezere" co najde, u nas je to furt ham a nam. Byli jsme 5 dni na horach a Vojta byl u nasich. Uz nekojim, spi celou noc od 8 do 7-9, fakt spi a ani se nebudi.U nasich byl v pohode a ja dobila baterky.Akorat na mojeho brachu furt vola tata:)))
|
| Pája, Vojtík a Barunka | 81424 |
|
|
7.2.2010 22:31:53
Ahoj holky,
jen k tomu létání - viděla jsem to na vlastní oči. Jedna holka z mé diskuze od Vojty to s holčičkou už úplně od malinkatého miminka dělala. Jímala mě hrůza, ale jelikož to prováděla holčina druhorodička ve všem naprosto zkušená a radikální a přesvědčovala nás o pozitivech a dokonce nás do kurzů zvala, tak jsem to tak nějaka "přijala". Samozřejmě jsem to nepraktikovala, neměla jsem odvahu. Nyní s odstupem času a se zkušenostmi absolutně nechápu, že to může někdo s mimčem dělat. Jinak taktéž nudláme a kašleme. Barunka už umí dělat spoustu zvířaátek a je to pěkná mlsalka, vše vidí od Vojty. Hezký týden. ![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.