Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| maminka-martinka | 54996 |
|
|
7.2.2010 22:23:39
Teda fotečky nádherný. I my trčíme doma už pěkně dlouho. Bud nám teče z nosu nebo kašleme a to se střída už pěkně dlouho. Ta zima mě zničí.....Hci už ven na písek na sluníčko.
No to si ještě počkám, tak se asi přihlásíme do kurzu létání miminek Sportem k trvalé invaliditěhttp://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10117034229-168-hodin/ ![]() |
| Jannina,Karolí2/07,Terka12/08 | 43053 |
|
|
3.2.2010 15:30:30
Zdravim všechny
U nás nic novýho, obě holky jsou momentálně dost nastydlý, tak tvrdneme doma. A tady nějaká fotečka![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| babunka2 | 84168 |
|
|
2.2.2010 8:56:44
ahoj vsem na prosincatkach. Tak jsme zjistila, ze uz jsem tady vic jak mesic nebyla. Ten cas strasne strasne moc leti a ja jsem byla nejak cely leden ve velkem zaprahu.
Nic zavazneho, zadne nemoci, ale litacka - ani se mi to moc nechce psat:))) Ale vlastne same prijemne veci. Proste si hledame nejake vlastni bydleni:)) HOlky jsou v pohode, doufam, ze podzimni velke marodeni jsme sna zazehnali. Pustili jsme se do lecby homeopatiky a fakt to hoooodne pomohlo:)) Trosinku jsem tady prolitla a troskku procetla. Moc rada vidim, ze Tobik je v pradku doma a ze jste to tak krasne zvladli. :))) A taky jsme cetla, ze u Kao se marodi - tak at je vse ok. Mno a k narozkam preji vse nej nej nej:)) |
| ........ | 64599 |
|
|
31.1.2010 16:00:20
ahojky, něco od nás :)
![]() sráááánda ![]() přemýšlím ![]() |
| barbora11 | 86265 |
|
|
31.1.2010 15:27:47
HOLKY MOC MOC DĚKUJI ZA GRATULACE...JAK UŽ JSEM PSALA NA FB UDĚLALI JSTE MI VELKOU RADOST...mAGDI JSEM OSTUDA NA FB TI POŘEJU A TADY NÉÉÉ.TAKŽE VŠE NEJ NEJ NEJ...PLNO LÁSKY ZDRAVÍ HODNÉ DĚTIČKY...HODNÉHO MANŽÍLKA...A VŠECHNY PŘÁNÍ AT SE TI SPLNÍ
![]() ![]() ![]() Tak a ještě Tobíkovi gratulujem jaký je statečný aklučina a mamince pevné nervy a už jenom samou pohodu... Fotečky všechny suprovní...jen jsem tak zběžně koukla..děti samo že rostou jako z vody... Nějak jsem už nechodím není čas a taky mě to u toho počítače moc nebaví...ted se oběvím na fb a to je asi vše už nechodím za holkama ani na skype... tak se omlouvám že se hlásíme opožděně... No jnak u nás nic nového Filda je malý vyděrač a vztekloun...nevím pokom to má...nekdy musíme až umýt pusu studenou vodou...jinak je hodný až na ty ulety...spíme jednou deně už asi víc jako měsíc...večerní spaní máme posunuté na devátou až půl desátou ale musím říct že zase jednou týdně aspon at mu nekřivdím spí celou noc... No jinak jsem myslím roční míry psala... 72cm a 9150g ted má ale už 9500g...je to jedlím...malý otesánek...zachvilku spapá mámu a tátu...strašně mu chutná...a nejlpe někomu jinému z talíře... svačinky jsme jogurtoví hodně...ale ovocem nepohrdne...miluje mandarinky... no co jinak nového...na baráčku ted nepracujeme nějak to přes zimu nejde čekáme až zesleze sníh... Ta román jsem napsala at máte co počíct... holky ještě jednou děkuji za přáníčka.. prosím chyb si nevšímejte nějak jsem zhnilá to posobě číst a kontrolovat...dnešek je nějaký divný nic se mi nechce... |
| Pája, Vojtík a Barunka | 81424 |
|
|
30.1.2010 23:01:37
Pardon, to jsem já:)
|
| Umlovka, Vojtik a Barunka | 35022 |
|
|
30.1.2010 23:01:08
Ahoj,
holkám oslavenkyním takéž přeju vše nej a stále zdravé dětičky. Kačko, teda úplně se mi srdce sevřelo, když jsem uviděla tu jizvu a představila jsem si, jak malého Tobíka operovali.To musely být vážně šílený nervy. Je super, že se to tak povedlo, Tobík je usměvavý, zřejmě o tom už ani neví a je teda úžasně roztomilej s těmi vlásky:) My jsme prodělali šestou nemoc, tedy Baruš a k tomu ještě kašílek a rýmička. no už to má snad tři týdny v kuse. Jo a Maltofer (železo), je nedostatkový zboží a Barun má mít koňský dávky, tak jsem zvědavá, co na to v pondělí dr., že ho nemůžu nikde sehnat... Kao, to snad ne, vy už zase něco. Držím palce, ať je Kuba brzo fit. |
| kao,Denisa97,Adélka06,Kubík08 | 43618 |
|
|
30.1.2010 20:18:45
![]() MAGDÍKOVI A BARČE VŠE NEJLEPŠÍ K NAROZENINÁM A SPOUSTU SPLNĚNÝCH PŘÁNÍ![]() ![]() Tobíkovi veliká gratulace jak to pěkně zvládl a jizva se pěkně hojí.U nás zas jsou boje Kubísek od čtvrtka neji a zvrací už jen žaludeční šťávy a má i teploty,dnešní odpoledne jsem strávila na Bulovce a zítra tam máme být zas ![]() Všm přeji aby dítka byly jen zdravé. ![]() |
| Jannina,Karolí2/07,Terka12/08 | 43053 |
|
|
30.1.2010 17:47:40
Přidávám se ke přání k narozeninám a přeji všechno nej,nej,nej
![]() Kačko, Tobík se nám nějak v tý nemocnici zakulatil A musim říct, že je jizva fakt krásná a hlavně super, že je všechno, tak jak má být |
| Jája+ Verča+Vašík | 6291 |
|
|
30.1.2010 15:37:41
Také já se holky připojuju ke gratulaci k narozeninám.Hodně lásky,zdraví,hodné dětičky a vůbec vše nej nej nej
![]() ![]() Kačko,Tobíkovi se jizva krásně hojí |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.