Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Tini+Miky06+Berný08+Eli13 | 45667 |
|
|
18.1.2010 14:28:39
Kačko, paráda, jen tak dál
![]() Pěkné fotky, holky! Ondra už je teda velký kluk, dlouho jsem ho neviděla ![]() Drobečku, jj, budu Mikyho dávat k zápisu do školky a budu se modlit, aby ho vzali ![]() A úplně tě chápu, že si kluky necháš doma! A na Sourozenecké konstelace se chystám taky Teď chodím na kurz Efektivního rodičovství, tak jsem nadšená, spoustu věcí už praktikuju ve výchově![]() |
| Jannina,Karolí2/07,Terka12/08 | 43053 |
|
|
18.1.2010 10:11:20
Kačko super zprávičky
![]() ![]() Tak a ještě tři fotky z víkendu ![]() ![]() ![]() |
| ZuzkaN | 7401 |
|
|
17.1.2010 18:34:07
Kačko, to je super zpráva! Tobík je teda ďáblík, jak pospíchá.
Ať vás brzy pustí! ![]() |
| KackaD a Tobik | 42056 |
|
|
17.1.2010 16:29:42
Ahoj jsem chvilku na netu, krasne fotecky jako vzdy od vsech
![]() Dneska chirurg vyndal Tobimu posledni dreny, ma jen jeden kablik, ale ten sestra behem dne vyndala, protoze Tobi nabil baterky pomalu se posadil, pak dobil znovu baterky, postavil se a pak uz pochodoval podel postylky (vevnitr postylky). (kablik byl kratky a pri pohybu taky spatne snimal, takze pristroj porad houkal :D) Zitra rano nas prelozi z JIP na normalni pokoj a dle Tobiho vyvoje se uvidi kdy ho pusti domu, jestli bude vse v pohode tak snad ve ctvrtek ![]() Jsem moc rada, ze ho operace neovlivnila, sice jeci kdyz vidi doktora, ale jinak je to muj usmevavy andilek. |
| Mirka+L+O | 83098 |
|
|
16.1.2010 23:44:41
Ahoj holky,
tak zase na chvilku.. Zpráva od Kačky je super, držíme palečky, at jsou brzy doma... Drobečku, ad škola.. Linda je červencová, ve školce s nimi dělali testy školní zralosti.. někde má ještě mezery, ale to prý do září dopiluje, tak jinak jsme dostali doporučení, že jo, takže v září pofičí.. docela bych dala na názor učitelek z MŠ, protože ony jsou s nima docela hodně dlouho a mě říkaly naše učitelky, že se děti ve školce chovají jinak než doma... Venuše, fotky super, jako vždy!!! Tak Ondra už spí konečně celou noc, někdy se vzbudí kolem páté na mléko, ale pak spí ještě tak do půl sedmé.. přes den spí pořád ještě dvakrát, většinou dvě hodiny dopoledne a jednu odpoledne.. a v sedm večer už je v postýlce Už chodí bez opory, semtam to ještě neodhadne, tak sebou švihne, ale je to den ode dne lepší... takže už montujeme zábrany na schody, protože ty vyleze jako nic.. A pořád nemá ani jeden zub!!!!! Ovšem vůbec mu to nebrání v tom, aby snědl všechno, na co přijde.. takže Linda se musí ráno se snídaní schovávat.. ale on ji vždycky vyčíhne a stojí u ní a ječí, že chce taky!!!.. nějaké kousky chleba, nebo rýže, maso na kostičky, to mu žádný problém nedělá... takže nic nemixujeme.. to jsem vlastně nedělali nikdy.. taky už mu dávám obyčejné čerstvé mléko... a nakonec vám to trochu zatepetuju ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Jannina,Karolí2/07,Terka12/08 | 43053 |
|
|
16.1.2010 18:30:25
Přišla mi teda už včera večer, ale dřív jsem se sem bohužel nedostala.
Ahoj Tobi se krásně zotavuje, hodně spink,má už jen pár hadiček a má prima barvu, už ted budu s nim, snad nás za týden pustí domu. Katka Tak že to je super, že už jsou spolu a že se Tobíkovi tak daří, jen tak dál ![]() ![]() ![]() Andreášku téda, já bych Kenzičku vůbec nepoznala, přijde mi,že se strašně změnila od tý doby, co jsem jí viděla ![]() |
| andreáš | 82428 |
|
|
16.1.2010 17:07:25
Ahoj holky
![]() Poctivě vás dočítám, ale než se dokopu, to je hrůůůza. Není to, že by nebyl čas, ale vždy si řeknu potom a potom je další den, jak zapomenu. Kačko, myslely jsme na Vás a je super, jak to Tobik a Vy vše zvládli ![]() Bak, Kenzi měla dlouho problémy s kousky, ale cca měsíc už si papá piškotky, sušenky, rohlíčky a neblinká to jako na začátku. Jídlo už ji mixuji na hrubší kousky, ale pořád to není ono, ale oni na to jednou přijdou chuť. Naše Kenzi je opatrná na všechno. Roku tedy neutekla, ale už začíná trénovat, jde za ručku, postaví se na par sekund bez držení. Ale okolo chodí, to jo. Jinak už bývá ukecanější a někdy je sranda jí sledovat, jak si povídá s hračkami . U hrajících hraček si i zatancuje, je sranda jí pozorovat ve všem![]() Jednou Alice Bendová řekla, že láska vůči Vašikovi strašně bolí, tenkrát jsem jako bezdětná nechápala a dnes??? Souhlasím a je to pravda. ![]() ![]() ![]() Jinak musím zaťukat, a nechci to psát, ale nevíme co jsou to nemoci a jsem za to vděčná. Jinak se všechny opatrujte a ať vám dítka dělají jen samou radost ![]() ![]() Jedna fotka pro ty, co nás dlouho neviděly anebo nejsou na FB ![]() |
| Drobeček | 12619 |
|
|
15.1.2010 22:15:30
Bak, když ono je to právě většinou tak, že ti dva po sobě se liší. A to ještě uvidíš. Jak trochu vyrostou, snaží se i ti druzí vyniknout a tak, když první hraje na klavír, musí třeba druhý fotbal, zkrátka něco úplně jiného, jen aby byl svůj a taky těm rodičům zazářil. Teda píšou to v Sourozeneckých konstalacích.
A právě pro to jsou nejlepší ti čtyři, neb tři tvoří pakty ![]() Teda Jak, tiše závidím. U nás byla první třída katastrofa - vymalovávat nechtěl, obkreslovat nechtěl, ale pak další už dobrý. U nás zas učitelka vypráví rodičům na třídní schůzce, jak si se synem mohla probrat krizi s plynem na Ukrajině atd. Se stydím dycky I Tom je chytrý a když se bude rok flákat, tak nejen že se určitě začne nudit, ale pak bude studovat nejmíň do třiceti, v jeho neprospěch je prostě jen to hraní a taky ostatní učitelky nechápaly proč bych měla uvažovat o odkladu. Jen ta jeho.Tiny, a Miky už asi půjde do školky, co? Já Toníka asi nedám, teda pokud tam nezůstane Tom. Nechám si ho doma s Honzíkem. Dvě děti si spolu pěkně pohrají a Toník společnost nevyžaduje, návštěvy tet a MC mu stačí. Aspoň doufám, taky váhám. |
|
|
15.1.2010 21:00:12
Jo a to má Berný jen 4 zuby
![]() |
|
|
15.1.2010 20:28:59
Kačko, bezva, že můžeš být s Tobíkem
![]() Musí to být pro vás moc těžké, ale teď už bude jenom líp a za chvilku už budete všichni spolu doma![]() Drobečku, díky Máme se dobře, to víš, jak Miky ještě nechodí do školky, tak má různé kroužky, jednou týdně soukromou školičku, takže se nenudíme![]() ale ty se se svýma capartama nenudíš ani náhodou, co? Bak, tak u nás s jídlem přesně naopak...Miky (budou mu na jaře 4) byl asi něco podobného jako Hanička a s jídlem "bojujeme" doteď, taky mu jako miminku kousky hrozně vadily, hned natahoval atd. Bernard je pravý opak, ten zbaští na co přijde, nakrájené maso snědl snad už v osmi měsících, baští nakrájená jablka, banán, rohlík, chleba, všechno si kouše, ani mu to nekrájím, jen strčím do ruky musím říct, že mě to ze začátku docela šokovalo (nemyslela jsem si, že je toho takové mimčo schopné, no a on mě přesvědčil o opaku )Dnes měl například na oběd to, co brácha: špagety |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.