| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1180] Názory 11811190 z 42709  [Dalších 41519 >>]
jak 39257
15.1.2010 16:55:16
Kacko super.
Drobecku, my mame skolu, ze o ni ani nevim. Matej umi plynule cist a pise pekne, takze skola je fakt brnkacka. je nejlepsi ve tride a trapi p.ucitelku dotazy typu, kdy bude sachovy turnaj pro prvnaky a kdy konecne dostane poradne ucebnice?
Ale vim, ze tam jsou deti,co treba cteni delaji tak, ze denne u nich rodice sedi hodinu a ctou.
Tak s odkladem je to tezke, ale byt tebou, nedavam ho.
Bak 22830
15.1.2010 14:02:06
Drobecku ... prave ze jinak teda opatrna rozhodne neni, je to desny drak...... lita sem tam, vsude vyleze, vsude se nacpe ....

Mame to s detma cik cak .. Vitek jedl uplne nadherne, ale zase byl v ostatnich vecech desne rozvazny a opatrny......

~d~
Drobeček 12619
15.1.2010 13:05:08
Kačko, super. Tak ať vám je spolu dobře a nejste tam dlouho.

Bak, to je mi líto, že je taková opatrná. Ono holt každé dítě je jiné. Je i jinak opatrná? Musím uznat, že Honzík je snad nejopatrnější z našich dětí. Dokonce ani na schody se nehrne, když někam vyleze, čeká až ho sundám, v květináčích přestal hned po 1 dni hrabat, zkrátka nějaké moc hodné dítě- asi dárek z nebe ~;)
Jannina,Karolí2/07,Terka12/08 43053
15.1.2010 13:00:10
To je super, Tobík bude určitě moc rád, že tam jsi ~s~~s~~s~
KackaD a Tobik 42056
15.1.2010 11:59:45
Ahoj tak ja se ted loucim, konecne me pusti k Tobiaskovi, ted po 12 hodine ho prekladaji na JIP a tam s nim muzu byt az do vecera :-) Ma se dobre, uz mu vyndali cast drenu a ani nema na sobe tolik pristroju na sledovani srdicka :-)
Bak 22830
15.1.2010 10:03:24
Drobecku ... no ona mi zezacatku nechtela jist vubec, pak se smilovala nad lzickou, ale muselo to byt hodne najemnoucko. Ale ze by vzala neco do ruky a ozuzlavala ... ani nahodou, to jsem zkousela od zacatku..... ~d~
Ted uz treba vezme do ruky susenku a nehodi ji rovnou na zem ... zkusi ji dat do pusy, ale jekmile se uvolni jeden kousinek, tak ji to zacne natahovat a susenku zahodi ....
Drobeček 12619
15.1.2010 9:48:36
Ahoj,
Tak mě konečně ti moji chlapi pustili k netu :-)
Venuše, fotečky jsou nádherné a Damián má už tolik zoubků... To my se dvěma spodníma jen tiše závidíme~;)
Tiny, Berny je krásnější a krásnější. Moc mu to sluší. A jak žijete?
Zuzi, to jsem ráda, že školu zvládáte. No mě odklad ani nenapadl, i když kluk je červnový, je šikovný a proti prvnímu úplně v pohodě. Ale učitelky říkaly, že si chce pořád jen hrát, k pracovním listům, že ho musí vysloveně tahat, grafomotorika strašná. Tak teď nevím. Vím, že by to zvládl i teď, ale co když mu bude líp ve školce? On sám o škole vůbec nemluví. Asi nás budu muset objednat do poradny.

A s tim oblíkáním, jak už se aspoň někdo obleče, tak to je super, naštěsti. Ale já mám občas takové hloupé nápady, jako že by kluci mohli jezdit na lyžích vedle baráku (máme tam svah) a to je pak něco. Tomu padá rukavice, tomu nejde nasadit lyže, tomu se odepla přeska a ten má zamotany nohy. A to všechno s miminem v náručí, nebo v lepším případě na sáňkách. ~o~ No ale aspoň vypotím to cukrovi :-)

Kao, šetři se, radši si řekni o pomoc.I když teď je to s těma kočárama něco. Já ho taky nosím sama, protože přijíždí nízkopodlažka a tak není proč někomu říkat a pak se tam přes ty hroudy sněhu nedostanu a tak vypadám za soc. případ. Tři děti v tramvaji, já je komanduju a přitom lomcuju kočárem v zavírajících se dveřích.~f~

Bak , s těma kouskama je to smůla. Ono jak se prošvihne ten správný čas experimentování, tak pak to jde ztuha.

Kačko, tak ať už jsi brzy s Tobim. Budeš moct být na JIPce pořád? I v noci? Držím palce, ať jste oba v pohodě.

Jak, jak vy zvládáte školu? A jakto, že Vojta tak málo spí.. By mě asi ~o~ Doufám, že to má z vašich genů ~:-D A jak Matěj zvládá školu?

Hezký den všem přeju.

kao,Denisa97,Adélka06,Kubík08 43618
14.1.2010 20:10:35
Pěkný večer holky~x~

Venuše fotečky jako vždy moc pěkné

Tini Bárný je fešák~R^Je šikulka jak pěkně papá sám~R^

Drobečku no břicho celekm dobrý,jen jsem dnes nesla sama kočár do tramvaje tak to břicho dost cítím.Ted se připravuji na další a to mám nástup 3.3.Té sebojím jak čert kříže.

Kačko myslíme na Tobiáška~s~
Tini+Miky06+Berný08+Eli13 45667
14.1.2010 15:38:53
Pár foteček od nás:

Tini+Miky06+Berný08+Eli13 45667
14.1.2010 15:35:47
Kačko, myslím na vás~s~
[<<Předchozích 1180] Názory 11811190 z 42709  [Dalších 41519 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.