Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| ZuzkaN | 7401 |
|
|
13.1.2010 23:53:28
Drobečku a proč přemýšlíš o odkladu??
|
| ZuzkaN | 7401 |
|
|
13.1.2010 23:52:47
Drobečku, školák bych řekla,že zvládá celkem dobře. Snad to nezakřiknu
Za chvíli nás čeká první výzo ![]() Jinak u nás už se zdá končíme s nemocema, nakonec byl/je (dobírají se šimonem atb) nemocný i Tadeáš. No není divu, to tu muselo být zamořené ![]() Tadeáš udělal na 3 krále první svoje samostatné krůčky, ale opravdu jen malinkaté a nejdřív 3, pak dokonce i 6 krůčků. Pořád je ale opatrnej a asi i pohodlnej, protože stejně jde většinou na kolena a leze. Nějakou dobu už leze na gauč a vyvýšená místa, takže permanentně ve střehu, ale to určitě znáte, že? ![]() Lžičku jsem mu zkoušela dát, ale všechno by vyházel nebo shodil celou misku, takže stále krmím. Jen banán se naučil držet a jíst, někomu přijde divné že to vyzdvihuju, ale do nedávna, když dostal banán vrhal se na šlupky a prostředek ho nezajímal ![]() Esmi dodatečně vše nejlepší k narozkám ![]() víc nevím, mějte se fajn ![]() |
| ZuzkaN | 7401 |
|
|
13.1.2010 23:43:39
Kačko, až mi zaslzely oči při představě co Tobík musel podstoupit. Teď už to bude jen a jen dobré
Přeji ať se brzy zregeneruje a brzy může domů! ![]() |
| Esmi,Kubík 08/05,Terezka 12/08 | 37100 |
|
|
13.1.2010 22:27:34
Kačko,moc držíme palečky,ať všechno dobře zvládnete,Tobík je šikulka,všechno bude v pořádku
![]() |
| Drobeček | 12619 |
|
|
13.1.2010 21:35:29
Holky, moc zdravím a přeji vše nej v novém roce. A jak se máte?
Zuzi, jak to zvládá školáček? Kao, co břicho, nebolí? Dani, jak zvládáš oblíkání tří dětí a výpravy do sněhu? Jani, děláš ohromné fotky, pro mě nepředstavitelné. Ale byli jsme teď u baby fotografky, když tak mrkněte do albíčka, přidala jsem tam nějaké fotky. U nás vše při starém, stále v jednom kole. Naštěstí zdravotně už v pohodě. Honzík spí celou noc, i když stále kojím, takže relativně i vyspaná, tedy relativně, protože vstává v 5.30 Má dva zuby, leze a obchází a myslím, že k samostatné chůzi má daleko. Jinak je ale šikovný, už dává i taková malá kolečka na tyčku, jak jsou ty rozkládací hračky Je moc hodný stejně jako ten tříleťák. Dva starší raubíři mi stále dávají zabrat a teď zrovna řeším, jestli nedat odklad školní docházky. Půjde tady někdo příští rok do školy? Tak to jsou zhruba zprávy od nás. Hezký večer. |
| Drobeček | 12619 |
|
|
13.1.2010 21:14:23
Kačko drž se. Musí to pro tebe být strašné. Zvlášť s prvním si to nedokážu představit. To jsem omdlívala, i když mu brali krev. Drž se, děti potřebují hlavně zdravou mámu.
|
| Mirka+L+O | 83098 |
|
|
13.1.2010 21:04:41
Kačko, drž se, Tobík bude potřebovat moooc silnou mamku, ale to ty jsi!!!
![]() ![]() |
| Pája, Vojtík a Barunka | 81424 |
|
|
13.1.2010 20:50:58
Kačko,
je to fakt šílená představa, jsou to ještě takoví drobci, ale oni jsou hrozně silní a je zase fajn, že o tom ještě nemůžou přemýšlet. S takovým čtyřleťákem jako je třeba můj Vojta by to bylo snad ještě větší psycho. Drž se, určitě to bude den ode dne lepší. Moc na vás myslím. ![]() |
| babunka2 | 84168 |
|
|
13.1.2010 20:38:30
KACKO, drzte se, moc moc drzime palce, at je vse v poradku:))
![]() ![]() |
| Dani+Kuba00+Karol06+Domík08 | 80467 |
|
|
13.1.2010 20:21:13
Ahoj, od rána na tebe, Kačko, a na Tobíka myslím. Už několikrát jsem se byla dívat, jestli jsi napsala, co a jak.
Držím palečky i nadále - ať už je všechno v pořádku a za týden už ho máte doma.. No, já když bych si představila sebe v takové situaci s kterýmkoli z dětí, tak bych taky byla zralá na psychinu. Ale určitě to zvládáš dobře a Tobík je silný, šikovný chlapec (sama jsi to psala) ![]() ![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.