| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1200] Názory 12011210 z 42709  [Dalších 41499 >>]
ZuzkaN 7401
13.1.2010 23:53:28
Drobečku a proč přemýšlíš o odkladu??
ZuzkaN 7401
13.1.2010 23:52:47
Drobečku, školák bych řekla,že zvládá celkem dobře. Snad to nezakřiknu :-) Za chvíli nás čeká první výzo ~:-D

Jinak u nás už se zdá končíme s nemocema, nakonec byl/je (dobírají se šimonem atb) nemocný i Tadeáš. No není divu, to tu muselo být zamořené ~a~

Tadeáš udělal na 3 krále první svoje samostatné krůčky, ale opravdu jen malinkaté a nejdřív 3, pak dokonce i 6 krůčků. Pořád je ale opatrnej a asi i pohodlnej, protože stejně jde většinou na kolena a leze. ~t~ Nějakou dobu už leze na gauč a vyvýšená místa, takže permanentně ve střehu, ale to určitě znáte, že? ~b~

Lžičku jsem mu zkoušela dát, ale všechno by vyházel nebo shodil celou misku, takže stále krmím. Jen banán se naučil držet a jíst, někomu přijde divné že to vyzdvihuju, ale do nedávna, když dostal banán vrhal se na šlupky a prostředek ho nezajímal ~t~

Esmi dodatečně vše nejlepší k narozkám ~x~

víc nevím, mějte se fajn ~;)

ZuzkaN 7401
13.1.2010 23:43:39
Kačko, až mi zaslzely oči při představě co Tobík musel podstoupit. Teď už to bude jen a jen dobré ~x~ Přeji ať se brzy zregeneruje a brzy může domů! ~x~
Esmi,Kubík 08/05,Terezka 12/08 37100
13.1.2010 22:27:34
Kačko,moc držíme palečky,ať všechno dobře zvládnete,Tobík je šikulka,všechno bude v pořádku~x~
Drobeček 12619
13.1.2010 21:35:29
Holky, moc zdravím a přeji vše nej v novém roce. A jak se máte?
Zuzi, jak to zvládá školáček?
Kao, co břicho, nebolí?
Dani, jak zvládáš oblíkání tří dětí a výpravy do sněhu?
Jani, děláš ohromné fotky, pro mě nepředstavitelné. Ale byli jsme teď u baby fotografky, když tak mrkněte do albíčka, přidala jsem tam nějaké fotky.
U nás vše při starém, stále v jednom kole. Naštěstí zdravotně už v pohodě. Honzík spí celou noc, i když stále kojím, takže relativně i vyspaná, tedy relativně, protože vstává v 5.30 ~o~ Má dva zuby, leze a obchází a myslím, že k samostatné chůzi má daleko. Jinak je ale šikovný, už dává i taková malá kolečka na tyčku, jak jsou ty rozkládací hračky Je moc hodný stejně jako ten tříleťák. Dva starší raubíři mi stále dávají zabrat a teď zrovna řeším, jestli nedat odklad školní docházky. Půjde tady někdo příští rok do školy?
Tak to jsou zhruba zprávy od nás. Hezký večer.
Drobeček 12619
13.1.2010 21:14:23
Kačko drž se. Musí to pro tebe být strašné. Zvlášť s prvním si to nedokážu představit. To jsem omdlívala, i když mu brali krev. Drž se, děti potřebují hlavně zdravou mámu.
Mirka+L+O 83098
13.1.2010 21:04:41
Kačko, drž se, Tobík bude potřebovat moooc silnou mamku, ale to ty jsi!!!~x~~s~
Pája, Vojtík a Barunka 81424
13.1.2010 20:50:58
Kačko,

je to fakt šílená představa, jsou to ještě takoví drobci, ale oni jsou hrozně silní a je zase fajn, že o tom ještě nemůžou přemýšlet. S takovým čtyřleťákem jako je třeba můj Vojta by to bylo snad ještě větší psycho. Drž se, určitě to bude den ode dne lepší. Moc na vás myslím.~s~
babunka2 84168
13.1.2010 20:38:30
KACKO, drzte se, moc moc drzime palce, at je vse v poradku:))~s~~x~
Dani+Kuba00+Karol06+Domík08 80467
13.1.2010 20:21:13
Ahoj, od rána na tebe, Kačko, a na Tobíka myslím. Už několikrát jsem se byla dívat, jestli jsi napsala, co a jak.
Držím palečky i nadále - ať už je všechno v pořádku a za týden už ho máte doma..
No, já když bych si představila sebe v takové situaci s kterýmkoli z dětí, tak bych taky byla zralá na psychinu. Ale určitě to zvládáš dobře a Tobík je silný, šikovný chlapec (sama jsi to psala) ~R^~m~
[<<Předchozích 1200] Názory 12011210 z 42709  [Dalších 41499 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.