Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| jak | 39257 |
|
|
14.1.2010 12:27:10
Kacko ahoj, Tobik je sikulka. Ty jsi bojovnice a zvladas to skvele.
Ahoj holky. Ja jsem nejak v jednom kole, chlap pryc, tak ve volnem case hazu snih:)) Hruza.O vikendu byl zase na sluzebce, me jeste prestalo jet auto, no, tak jsem mu volala silne prijemna:)) Vojta jeste sam nechodi, za ruku, nebo se musi neceho drzet. Je lehce opatrny:)) Jinak vola mamo, tato, babi, dedo, na Danu DADO, jen na Mateje, kdyz mu rikam: pro koho jdeme Vojto do skoly, tak rika : TIK TAK CICI:)) Tak Matej je nastvanej, ze jen jeho jeste nevola. Skoro nespi, vstane v 6, schrupne si 2 x 15 minut a usina v 10, vcera jsem byla tak grogy, ze jsem ani nevnimala, co mi manzel rika. |
| Jarka+Páťa92/Anna98/Zdeněček08 | 93053 |
|
|
14.1.2010 12:02:57
Ahojky...zdravím všechny.
Kačko moc vám oboum držím palečky....tak to musí být ok,tolik lidí na vás myslí.... Až opadne sníh a bude teplo,tak se nám přijedete ukázat v pné síle a kráse...uděláme někde srazík...děti budou řádit jako pominutý a my kecat a kecat a kecat. jinak fotky krásný....Venuše teda umí fotit to se musí nechat...ten můj rarach nepostojí ..jako model z něj asi nebude ![]() ![]() ![]() ![]() poprosím Bamnulku o vložení nějakých foteček..mě to prostě nejde jsem asi pako.tak pa pa pa |
| Bak | 22830 |
|
|
14.1.2010 10:39:35
Kacko .. super zpravy ... Tobik je sikulka
![]() ![]() |
| KackaD a Tobik | 42056 |
|
|
14.1.2010 10:38:50
Tak jsem si zas volala do Motola, dnes zustane Tobi jeste na pooperacnim, brzy mu vytahnou dychani uz dycha sam, mluvila jsem s desne prijemnym doktorem, rikal ze by nas tam na chvilku pustil, ale nemysli si, ze by to bylo v zajmu Tobiaska, protoze by to bylo na chvilku a pak bychom mu zmizli a z toho by mohl mit trauma. Tak ho nechame radeji odpocivat, zvlada to uzasne, je to statecny bojovnicek. Dneska bude jeste hodne spat. Uvidime jak po velke vizite co rekne pan primar, jestli ho na JIP tedy pusti zitra.
|
| Bak | 22830 |
|
|
14.1.2010 10:34:59
Venuse .... fakt nadherny fotky a ta flaskova je vyborna .... :o)) Koukam, ze ti Damik dlabe krasne susenky... My porad zapasime s jakymkoliv kouskem v jidle ... :o((. Vsechno musi byt na kasi ..... chjo...
a jedna od nas: |
| Dani+Kuba00+Karol06+Domík08 | 80467 |
|
|
14.1.2010 10:34:55
Kačko, dobré zprávy... Mě tady z toho všeho mrazí.. takovej brouček malej krásnej a už taková operace.. Ale je dobře, že je takový statečný a to, že už dýchá sám
![]() ![]() ![]() Drobečku, celkem se to dá.. Naštěstí jen dva - Kuba už se oblíká sám ![]() Ráno to bývá jednodušší (většinou) - Dominika nechávám doma s Kubou a jdu do školky jen s Karolínkou.. jsem během čtvrt hodiny zpátky.. V poledne vypravuju jen Domíka, takže to je taky v pohodě.. Jen ve školce je to horší.. když mu dám boty, tak pořád utíká a já za ním, takže jsem uběhaná.. když ne, tak ho posadím na lavičku, nohou ho jistím a pomáhám Karolínce s oblíkáním. Když ráno beru oba, tak nám to trvá dýl - Karolínka se sice většinou oblíká už sama, ale i tak jí musím asistovat.. Ale už se těším na jaro a léto.. Hlavně, jak už bude běhat i venku.. Když jsem venku s Dominikem dýl, tak v kočárku sedí a doma pak má energie... na rozdávání ![]() |
|
|
14.1.2010 9:55:16
Tak jsem si zas volala do Motola, dnes zustane Tobi jeste na pooperacnim, brzy mu vytahnou dychani uz dycha sam, mluvila jsem s desne prijemnym doktorem, rikal ze by nas tam na chvilku pustil, ale nemysli si, ze by to bylo v zajmu Tobiaska, protoze by to bylo na chvilku a pak bychom mu zmizli a z toho by mohl mit trauma. Tak ho nechame radeji odpocivat, zvlada to uzasne, je to statecny bojovnicek. Dneska bude jeste hodne spat. Uvidime jak po velke vizite co rekne pan primar, jestli ho na JIP tedy pusti zitra.
|
|
|
14.1.2010 9:07:43
Ahoj holky, diky za povzbuzeni, Tobi je veliky silak, v noci se jim uz zacal pomalu probouzet a dokonce uz zkousi pry sam dychat, takze si mysli, ze po poledni bude upne vzhuru, a to by me k nemu uz pustili, no uvidime. Volat si budu zase az nekdy po 11 hodine, po velike vizite, kazdy den kontroluje stav deti konzilium lekaru a rozhoduji, zda je mohou prelozit z pooperacniho na JIPku, tam uz rodice pousti. No ja jsem se celkem vyspala, tak jsem nabrala nove sily a uz se strasne za Tobikem tesim.
|
| MILFI+Maty11/06+Vanes12/08 | 57409 |
|
|
14.1.2010 8:37:39
ahojky
Venuše fotečky krásný. Kačko držte se.Musí to být hrozný ale jste šikulka a zvládnete to.držíme pěsti ![]() |
| vendila | 56009 |
|
|
14.1.2010 1:25:49
ahoj holky a mrňousci, vy už si nás asi ani možná nepamatujete, ale jdu hlásit, že je u nás všechno OK, Damiánek je šikovnej, chodí sám už od roka, jinak jsme měli na Silvestra blicí chřipku, takže jsme asi 3 dny nebyli schopný odejít od kýblů a od záchoda, no hrůza
co bych tak ještě řekla.... nejvíc ho baví prohlížet knížky, poslouchat hudbu a tancovat ![]() tak dám aspoň tapetáž ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.