Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Esmi,Kubík 08/05,Terezka 12/08 | 37100 |
|
|
9.1.2010 21:42:09
Holky,strašně moc děkuju!
Wendy,fotka super.Jste kousek od nás,takže závěje tam máte taky super,co?Ale ono to asi bude všeude. |
| ........ | 64599 |
|
|
9.1.2010 17:13:17
Esmi, vše nej k narozkám
![]() ![]() Jeden pozdrav ze dneška :) ![]() |
| Magdik+Zbyňda9/06+Tánička11/08 | 45420 |
|
|
9.1.2010 14:26:38
ESMI
všechno nej nej..... k narozeninám i když opožděnně.... ![]() |
| Jannina,Karolí2/07,Terka12/08 | 43053 |
|
|
8.1.2010 7:43:34
Kačko, Karolínce jsem dala lžičku poprvý do ruky 2.2., první narozeniny měla 21.2. a jedla krásně. Vlastně od tý doby jsem jí nechávala většinou jíst samotnou a musim říct, že už hodně brzy jedla sama krásně a nemusela jsem jí krmit. Terezce jsem strčila poprvý lžičku na její narozeniny a taky celkem dobrý. Ale tu zatim krmim většinou sama. Musim přidělat pultík k židličce a pak jí už nechám jíst samotnou.
|
| Jarka+Páťa92/Anna98/Zdeněček08 | 93053 |
|
|
7.1.2010 12:01:40
Ahoj holky,tak zdravím....
..jsem kousek dočetla..Kačko,držím moc palečka a Tobík je teda nádherný dítko a kudrlinky bych nechala...moje Anička je taky měla a světlý a říkali jí všichni,že je jak malá Templová ![]() ![]() ![]() Pak se jí narovnali a ve škole zase začaly kroutit a ted je má až k ke kříži dlouhé a krásně vlnité,tak aspon něco po mě má,ale taky na to nadává,jako já v jejím věku,ale až bude větší tak to ocení a za vlasy mi poděkuje ![]() ![]() ![]() Nočník taky zkouším...několikrát se povedlo,ale nenutím,když nechce -nechce. U těch velkých jsem prostě v 18 měsících vzala plenu a do týdne krásně chodila na nočník...oba,tak to zkusím tak i u Zdendy...je dobrý že bude teplo a budou nahatí. Jinak u nás nic nového...chodí jak drak a přestal lézt a když tak jako když nemá nohu ![]() ![]() ![]() Tak krásný den papapa ![]() |
| Bak | 22830 |
|
|
7.1.2010 8:33:29
Kacko, vetsinou kdyz Hanicka nechce jist, tak ji dam jinou lzicku a necham ji porypat v jidle ....
To pak zapomene, ze nechtela jist a pusu otvira... my s tim jidlem dost bojujeme ![]() |
| KackaD a Tobik | 42056 |
|
|
6.1.2010 21:51:20
Jojo Tobi je vlasatec, uzasne se mu vlasky krouti, tak jsme strihli jen ofinku, lezla mu do ocicek a ted mu to necham
vetsinou az se vlasky ostrihaji tak pry se prestanou kroutit, to nechci je to muj andilek no ma je kudrnate po me, jen ja nemam takove vlnky.Jeste jedna otazka nechavate deti krmit se samy lzickou? Ja Tobika jeste ne, rohlik a jine veci co se daji drzet basti sam, ale polivky, kase a tak to ho radeji krmim. Jeste s tim blbne misto jezeni. |
| Mirka+L+O | 83098 |
|
|
6.1.2010 16:46:45
Kačko, Tobíka bych poznala podle kukadel, ten má ale háro!!!
Ad nočník.. Lindu jsem začala posazovat asi ve 15 měsících a v roce a půl byla komplet bez plenek.. Ondra na nočníku sedět nechce, zkoušela jsem to párkrát, řev jak blázen, tak ho nebudu trápit, prostě to jednou za čas zkusím a třeba to půjde... jo, tuhle tam seděl, vyčůral se, zabalila jsem ho a během pěti minut poklad v plence ![]() ![]() .. takže tak |
| kao,Denisa97,Adélka06,Kubík08 | 43618 |
|
|
6.1.2010 11:50:54
Ahoj
Na nočník nespěchám.Adélce jsem ho zkusila ve dvou letech a ze dne na den byla bez plen.U Kubíse taky nespěchám. Mám právě docela dost známých co trápili s nočníkem už před rokem a dítko ještě ve třech mělo pleny. Takže já to nehrotím,začnu až kolem toho druhého roku. Kačko máš pravdu v Motole jsou profíci a jezdí knim z celé republiky,tak to je fajn,že bude mít Tobík tu nejlepší péči. Teda ten ti je neuvěřitelně podobný a těch vlásků |
| Bak | 22830 |
|
|
6.1.2010 11:38:08
Teda Kacko .... byych Tobika nepoznala ... to je fraja
![]() Add. nocnik .... Vitek od 9 mesicu vedel, co do nocniku udelat, hezky na nem vydrzel ... kdyz jsme ho posadili, vycural se, pak i vykakal. Nicmene bez plen byl az tesne pred 3. rokem ... ![]() Hanicku posadim na nocnik, zarve, prohne se a zdrha ...... nekdy se mi ani nepodari ji tam posadit ... ![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.