| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1220] Názory 12211230 z 42709  [Dalších 41479 >>]
Esmi,Kubík 08/05,Terezka 12/08 37100
9.1.2010 21:42:09
Holky,strašně moc děkuju!

Wendy,fotka super.Jste kousek od nás,takže závěje tam máte taky super,co?Ale ono to asi bude všeude.
........ 64599
9.1.2010 17:13:17
Esmi, vše nej k narozkám ~x~~x~

Jeden pozdrav ze dneška :)

Magdik+Zbyňda9/06+Tánička11/08 45420
9.1.2010 14:26:38
ESMI
všechno nej nej..... k narozeninám i když opožděnně....

Jannina,Karolí2/07,Terka12/08 43053
8.1.2010 7:43:34
Kačko, Karolínce jsem dala lžičku poprvý do ruky 2.2., první narozeniny měla 21.2. a jedla krásně. Vlastně od tý doby jsem jí nechávala většinou jíst samotnou a musim říct, že už hodně brzy jedla sama krásně a nemusela jsem jí krmit. Terezce jsem strčila poprvý lžičku na její narozeniny a taky celkem dobrý. Ale tu zatim krmim většinou sama. Musim přidělat pultík k židličce a pak jí už nechám jíst samotnou.
Jarka+Páťa92/Anna98/Zdeněček08 93053
7.1.2010 12:01:40
Ahoj holky,tak zdravím....

..jsem kousek dočetla..Kačko,držím moc palečka a Tobík je teda nádherný dítko a kudrlinky bych nechala...moje Anička je taky měla a světlý a říkali jí všichni,že je jak malá Templová~t~~t~~t~

Pak se jí narovnali a ve škole zase začaly kroutit a ted je má až k ke kříži dlouhé a krásně vlnité,tak aspon něco po mě má,ale taky na to nadává,jako já v jejím věku,ale až bude větší tak to ocení a za vlasy mi poděkuje~t~~t~~t~

Nočník taky zkouším...několikrát se povedlo,ale nenutím,když nechce -nechce.

U těch velkých jsem prostě v 18 měsících vzala plenu a do týdne krásně chodila na nočník...oba,tak to zkusím tak i u Zdendy...je dobrý že bude teplo a budou nahatí.

Jinak u nás nic nového...chodí jak drak a přestal lézt a když tak jako když nemá nohu~t~~t~~t~

Tak krásný den papapa~x~
Bak 22830
7.1.2010 8:33:29
Kacko, vetsinou kdyz Hanicka nechce jist, tak ji dam jinou lzicku a necham ji porypat v jidle .... ~t~ To pak zapomene, ze nechtela jist a pusu otvira... my s tim jidlem dost bojujeme ~d~
KackaD a Tobik 42056
6.1.2010 21:51:20
Jojo Tobi je vlasatec, uzasne se mu vlasky krouti, tak jsme strihli jen ofinku, lezla mu do ocicek a ted mu to necham :-) vetsinou az se vlasky ostrihaji tak pry se prestanou kroutit, to nechci je to muj andilek :-) no ma je kudrnate po me, jen ja nemam takove vlnky.

Jeste jedna otazka nechavate deti krmit se samy lzickou? Ja Tobika jeste ne, rohlik a jine veci co se daji drzet basti sam, ale polivky, kase a tak to ho radeji krmim. Jeste s tim blbne misto jezeni.
Mirka+L+O 83098
6.1.2010 16:46:45
Kačko, Tobíka bych poznala podle kukadel, ten má ale háro!!!
Ad nočník.. Lindu jsem začala posazovat asi ve 15 měsících a v roce a půl byla komplet bez plenek.. Ondra na nočníku sedět nechce, zkoušela jsem to párkrát, řev jak blázen, tak ho nebudu trápit, prostě to jednou za čas zkusím a třeba to půjde... jo, tuhle tam seděl, vyčůral se, zabalila jsem ho a během pěti minut poklad v plence~t~~t~~t~ .. takže tak
kao,Denisa97,Adélka06,Kubík08 43618
6.1.2010 11:50:54
Ahoj

Na nočník nespěchám.Adélce jsem ho zkusila ve dvou letech a ze dne na den byla bez plen.U Kubíse taky nespěchám.

Mám právě docela dost známých co trápili s nočníkem už před rokem a dítko ještě ve třech mělo pleny.

Takže já to nehrotím,začnu až kolem toho druhého roku.

Kačko máš pravdu v Motole jsou profíci a jezdí knim z celé republiky,tak to je fajn,že bude mít Tobík tu nejlepší péči.
Teda ten ti je neuvěřitelně podobný a těch vlásků
Bak 22830
6.1.2010 11:38:08
Teda Kacko .... byych Tobika nepoznala ... to je fraja ~x~

Add. nocnik .... Vitek od 9 mesicu vedel, co do nocniku udelat, hezky na nem vydrzel ... kdyz jsme ho posadili, vycural se, pak i vykakal. Nicmene bez plen byl az tesne pred 3. rokem ... ~d~

Hanicku posadim na nocnik, zarve, prohne se a zdrha ...... ~t~ nekdy se mi ani nepodari ji tam posadit ... ~t~
[<<Předchozích 1220] Názory 12211230 z 42709  [Dalších 41479 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.