Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Jannina,Karolí2/07,Terka12/08 | 43053 |
|
|
6.1.2010 11:26:02
Kačko, na nočník je podle mě brzo. Karolínka se začala kamarádit s nočníkem až ve dvou letech. Na únorový diskuzi bylo první dítko bez plen v roce a půl, ale trvalo to tři měsíce, než se přestalo počůrávat. Podle mě je ideální začít tak kolem roku a půl.
I když jak by ti řekla moje máma "ty si byla v 10m bez plen" - asi jsem byla vyjmečnej případ, chodila jsem do jeslí a tam mi prej plenu chtěli pořád nandavat, že to neni možný a já jí rvala dolů, máma jim řekla, ať mi jí nedávaj, že jsem prostě bez plen. Takovýhle nadání po mě teda holky nezdědily, teda Karolínka, Terezku jsem ještě nezkoušela posadit. I když bych možná mohla, protože poslední dobou si pořád sedá na nočník pro panenky, ale tam jí sedět nenechám, se bojim, že ho rozsedne ![]() |
| KackaD a Tobik | 42056 |
|
|
6.1.2010 11:14:33
Ahoj, no nejkratsi pobyt byva 7dni, prumer je 9-12dni, dle pooperacniho stavu. Tak uvidime.
Holky nocnikujete? Tobi nocnik ignoruje, kdyz ho na nej posadim vstane a odejde. Tak ho tim este nestresuju. |
| ........ | 64599 |
|
|
6.1.2010 9:13:03
Ahojky, přidávám se k držení palečků pro Tobíka! Kačko a jak dlouho tam budete?
|
| Esmi,Kubík 08/05,Terezka 12/08 | 37100 |
|
|
6.1.2010 8:20:57
Teda,Tobík vypadá,jako andílek.Určitě budeme strašně moc držet palečky a myslet na vás,všechno dobře dopadne.
Magdi,tak to teda fakt nic moc,snad máte vybráno.U nás už snad změna k lepšímu,Kuba už dobrej,Terka "jen" rýmu,Libor antibiotika,já jdu k mudře nakonec až zítra,tak uvidíme. |
|
|
5.1.2010 23:15:37
A aktualni fotecky, abyste videly jak ten nas raubir roste, no ma 11kg a este ze chodi, protoze za chvilku bych mela ruce ke kolenum
![]() ![]() ![]() |
|
|
5.1.2010 23:06:49
|
| Magdik+Zbyňda9/06+Tánička11/08 | 45420 |
|
|
5.1.2010 21:37:54
Ahojky ahojky...nestíhám nestačím....ale mi ten Novej rok začli nějak blbě... pro ty co mají face... nic nového psát nebudu....
V noci ze silvestra... mladej opět chytl laryngošku jako prase... do rána se mu rozjel zánět spojivek v očích což jsem ale vůbec netušila.....a vv neděli večer se přidalo ucho..takže pádili na pohotovost tam nic..v pondělí kontrola s maminkou...a ano ano píchali píchali...ječel jako pardál...ale dobrý dnes kontrola a případný píchání druhýho ucha... naštěstí se ucho vzpamatovalo a stačilo ho fakt jen rozkapat... takže pokračujeme v kapičkách.....a doufám že příští týden na kontrole bude úplně ok...a mi budeme mít chvilku klid... Zánět do očí si předali prcci mezi sebou takže Tánidlo jsem dnes táhla k doktorce kde jsme opět vyfásli pamycon.... a opět kapeme.... fakt krásnej začátek roku.... takže doufám že u Vás je líp.... ale zase.... když si to vyberu teď a pak budu mít pokoj.... jsem ochotná to dát... přesto jsem dnes doktorku ukecala na mega odběr ....na všechno možný.. protilátky...prostě všechno a jen co bude trochu dobrej... jdeme na krev.... už te´d slyším ten jekot..... ale přece jen od srpna...toho mám fakt už dost....a dobrej je max... 14 dní...to nemluvím o tom že stále nemáme termín operace a vůbec nemám odvahu tam volat.... protože tuším že se to opět posere před nástupem.... klasika |
| andreáš | 82428 |
|
|
5.1.2010 20:26:07
Ahojky....
![]() Zuzi, at je u Vás brzo lépe ![]() Janě děkujeme za krásnou koláž, hezky odvedená práce, hlavně toho času co si s tím musela trávit, tady jedna pro Tebe ![]() Kačko, děkujem za zprávu. Je nám jasné, že jsi nervozní, to by byla každá z nás. 13.1. budeme mocinky držet palečky, ale výsledek známe, že ![]() |
| Mirka+L+O | 83098 |
|
|
5.1.2010 17:33:47
Hezký den,
KAČKO A TOBÍKU, DRŽÍME PALEČKY!!! ![]() |
| ZuzkaN | 7401 |
|
|
5.1.2010 16:35:53
Kačko, budu držet palce! A vůbec se ti nedivím, že jsi nervozní, já bych taky byla
![]() Fotečky jsou super. Já o tom vůbec nevěděla, tady jste se nedomlouvaly, přišel mi mail od Jany, ale bohužel jsem v té době nevěděla kam dřív skočit. Matyáš měl přes 40 horečky, teď to má šimon, ten "jen" přes 39. Tadeáš je ted zas trochu protivnej, visí hodně na mně a nenechá mě nic dělat, já jsem taky nějaká nakřáplá, hlavně mě bolí hlava, tak nám ten nový rok začal nic moc. Snad to nebude jak na Nový rok, tak po celý rok...Mějte se všechny moc hezky. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.