Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Bak | 22830 |
|
|
6.1.2011 23:24:13
tak do dvouleté tabulky se taky hlásíme ..... Hanička má 86cm a 9900g
![]() |
| Jannina,Karolí2/07,Terka12/08 | 43053 |
|
|
6.1.2011 15:20:07
Ahoj holky. Ještě jsem nestihla popřát do nového roku všechno nej, tak přeji opožděně teď
Taky jsem nestihla popřát všem oslavenečkům, tak že taky dodatečně všechno nej všem dvouleťáčkům![]() ![]() Kdyby se dělala tabulka, tak naše míry ve dvou letech jsou 93cm a 13kg. Bez plen je T. od roka a půl, mluví krásně. V tom je oproti K. napřed, ta vzala na milost nočník ve 2 letech a 5 měsících a začala mluvit taky až po druhym roce. Jen kdyby se Terezka pořád tak nevztekala Na noc má ještě dudlika, ale postupně je vyhazujeme, dobrovolně, tak že už nám zbyly jen dva, pak má solíka, ale obávám se, že to bude pěknej boj a hysterie. Doufám, že se máte všechny fajn a že jste zdravý. Holky měly obě dvě anginá, ale teď už jsme ok, tak snad se nám další nemoce vyhnout. |
| Pája, Vojtík a Barunka | 81424 |
|
|
5.1.2011 20:47:16
Ahoj holky,
za prvé díky za přání k narozkám Barunce a za druhé vám přeju hodně zdraví a štěstí v novém roce. Prolétla jsem v rychlosti fotky, některé bych snad už ani nepoznala. Barun mluví hodně, je jí docela dobře rozumět, umí R, zkouší i písničky, básničky. Plínku už nemá asi od října, jen na noc. Vše hlásí, chodí i sama na nočník, svléká se a zkouší se oblékat. Je o hodně rychlejší než Vojtík, připadá mi, že se mu chce ve všem vyrovnat. Vojta dostal lyže a ona hned na ně lezla a říkala, že bude taky lyžovat. Jinak je to pěkej lumpik, moc nepouslouchá, ale vždycky na nás udělá "oči" a mazlí nás, tak jsme hrozně vyměklí. S Vojtou mají často potyčky, potvora občas kouše a škrábe. Jinak je s nima, ale sranda, začínají si společně hrát a komunikovat spolu. To je bezva. Dneska měla Barun hlášku. Jel chlap autem a málem nás nabral, my jeli kočárkem. A Barun prohlásila: pán naboural do kočárku. Já na to: jel jak blázen a ona: pán prase na terase (to používá náš Vojta). Tak jsem se chlámala. |
| Bak | 22830 |
|
|
1.1.2011 17:39:48
Hanička taky mluví stylem ... mami tam, mimi haji .... moc se s ni clovek nedomluvi, musim se vyptavat a ona rika ANO/NE .. a v 50% keca
![]() |
| Bak | 22830 |
|
|
1.1.2011 17:37:27
Hanička děkuje za přání :o)
A chválím PFka a fotky ![]() ![]() |
| Haňula* | 37995 |
|
|
1.1.2011 10:31:02
Ahoj holky, přeju ať je tento rok pro vás i vaši rodinu veskrze povedený!
Fotku Kubči u dortu jsem vložila do albíčka. |
| Jana, Adámek a Eliška | 81226 |
|
|
1.1.2011 0:01:21
Pevné zdraví, spoustu štěstí, lásky a hodně sil do všech aktivit v novém roce ![]() ![]() |
| Esmi,Kubík 08/05,Terezka 12/08 | 37100 |
|
|
31.12.2010 19:10:04
Přejeme všem krásný Nový rok,hlavně hodně zdravíčka.
|
| ZuzkaN | 7401 |
|
|
31.12.2010 18:24:51
Všem vám přeji hodně štěstí zdraví a pohody do nového roku!
![]() Dani, Tadeáš taky nemluví, pár slůvek a konec. Ani starší bráchy neumí oslovit. Všem říká tatají vč. sebe samotného dvě slova dohromady to ani náhodou, pokud se nepočítá táta bác Kluci sice taky začli až po druhém roce, ale slovník předtím měli o pár slůvek přeci jen bohatší. |
| Dani+Kuba00+Karol06+Domík08 | 80467 |
|
|
31.12.2010 15:22:50
Holky, buďte všichni v klidu - Dominik se mi do nočníku ještě ani jednou nevyčural - nějak už nevím, jak na něj
Takže stále kupujeme plíny... Už se těším, až z nich jednou vyroste..Navíc stále nemluví - ještě ani nespojí dvě slova.. Když si čtu, jak ti vaši prcci umí mluvit, tak si myslím, že mám nějakého zaostálka, ale třeba Kuba do dvou let si vystačil s ještě chudším slovníkem a po druhém roce se rozpovídal.. Takže to nehrotím.. Takže plíny nosí, nemluví, stále zlobí Už se moc těším, až jednou budeme moci zase mít věci tak nějak normálně - ne vše ve výšce 2 metry.Ale je dobrý, že stále ještě se mi daří, aby spal přes den - sice je to závislák, takže s ním musím ležet než usne a pak se mi i podaří odejít - ale beze mě spí tak půl hodiny a pak si pro mě zase přijde.. Večer uspává tatínek, takže to vydrží dýl Jednou přišel dokonce až ráno ![]() VŠEM PŘEJI VŠECHNO NEJ DO ROKU 2011 ![]() ![]() ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.