| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 370] Názory 371380 z 42709  [Dalších 42329 >>]
Bak 22830
6.1.2011 23:24:13
tak do dvouleté tabulky se taky hlásíme ..... Hanička má 86cm a 9900g ~t~
Jannina,Karolí2/07,Terka12/08 43053
6.1.2011 15:20:07
Ahoj holky. Ještě jsem nestihla popřát do nového roku všechno nej, tak přeji opožděně teď ~s~ Taky jsem nestihla popřát všem oslavenečkům, tak že taky dodatečně všechno nej všem dvouleťáčkům~s~~s~

Kdyby se dělala tabulka, tak naše míry ve dvou letech jsou 93cm a 13kg.

Bez plen je T. od roka a půl, mluví krásně. V tom je oproti K. napřed, ta vzala na milost nočník ve 2 letech a 5 měsících a začala mluvit taky až po druhym roce. Jen kdyby se Terezka pořád tak nevztekala~q~ Na noc má ještě dudlika, ale postupně je vyhazujeme, dobrovolně, tak že už nám zbyly jen dva, pak má solíka, ale obávám se, že to bude pěknej boj a hysterie.

Doufám, že se máte všechny fajn a že jste zdravý. Holky měly obě dvě anginá, ale teď už jsme ok, tak snad se nám další nemoce vyhnout.
Pája, Vojtík a Barunka 81424
5.1.2011 20:47:16
Ahoj holky,

za prvé díky za přání k narozkám Barunce a za druhé vám přeju hodně zdraví a štěstí v novém roce. Prolétla jsem v rychlosti fotky, některé bych snad už ani nepoznala.

Barun mluví hodně, je jí docela dobře rozumět, umí R, zkouší i písničky, básničky. Plínku už nemá asi od října, jen na noc. Vše hlásí, chodí i sama na nočník, svléká se a zkouší se oblékat. Je o hodně rychlejší než Vojtík, připadá mi, že se mu chce ve všem vyrovnat. Vojta dostal lyže a ona hned na ně lezla a říkala, že bude taky lyžovat. Jinak je to pěkej lumpik, moc nepouslouchá, ale vždycky na nás udělá "oči" a mazlí nás, tak jsme hrozně vyměklí. S Vojtou mají často potyčky, potvora občas kouše a škrábe. Jinak je s nima, ale sranda, začínají si společně hrát a komunikovat spolu. To je bezva.

Dneska měla Barun hlášku. Jel chlap autem a málem nás nabral, my jeli kočárkem. A Barun prohlásila: pán naboural do kočárku. Já na to: jel jak blázen a ona: pán prase na terase (to používá náš Vojta). Tak jsem se chlámala.
Bak 22830
1.1.2011 17:39:48
Hanička taky mluví stylem ... mami tam, mimi haji .... moc se s ni clovek nedomluvi, musim se vyptavat a ona rika ANO/NE .. a v 50% keca ~t~
Bak 22830
1.1.2011 17:37:27
Hanička děkuje za přání :o)

A chválím PFka a fotky ~g~~g~
Haňula* 37995
1.1.2011 10:31:02
Ahoj holky, přeju ať je tento rok pro vás i vaši rodinu veskrze povedený!
Fotku Kubči u dortu jsem vložila do albíčka.
Jana, Adámek a Eliška 81226
1.1.2011 0:01:21

Pevné zdraví, spoustu štěstí, lásky a hodně sil do všech aktivit v novém roce

Esmi,Kubík 08/05,Terezka 12/08 37100
31.12.2010 19:10:04
Přejeme všem krásný Nový rok,hlavně hodně zdravíčka.
ZuzkaN 7401
31.12.2010 18:24:51
Všem vám přeji hodně štěstí zdraví a pohody do nového roku!

Dani, Tadeáš taky nemluví, pár slůvek a konec. Ani starší bráchy neumí oslovit. Všem říká tatají vč. sebe samotného ~t~ dvě slova dohromady to ani náhodou, pokud se nepočítá táta bác ~t~ Kluci sice taky začli až po druhém roce, ale slovník předtím měli o pár slůvek přeci jen bohatší.
Dani+Kuba00+Karol06+Domík08 80467
31.12.2010 15:22:50
Holky, buďte všichni v klidu - Dominik se mi do nočníku ještě ani jednou nevyčural - nějak už nevím, jak na něj ~a~ Takže stále kupujeme plíny... Už se těším, až z nich jednou vyroste..
Navíc stále nemluví - ještě ani nespojí dvě slova.. Když si čtu, jak ti vaši prcci umí mluvit, tak si myslím, že mám nějakého zaostálka, ale třeba Kuba do dvou let si vystačil s ještě chudším slovníkem a po druhém roce se rozpovídal.. Takže to nehrotím..
Takže plíny nosí, nemluví, stále zlobí ~t~ Už se moc těším, až jednou budeme moci zase mít věci tak nějak normálně - ne vše ve výšce 2 metry.
Ale je dobrý, že stále ještě se mi daří, aby spal přes den - sice je to závislák, takže s ním musím ležet než usne a pak se mi i podaří odejít - ale beze mě spí tak půl hodiny a pak si pro mě zase přijde.. Večer uspává tatínek, takže to vydrží dýl ~t~ Jednou přišel dokonce až ráno ~e~

VŠEM PŘEJI VŠECHNO NEJ DO ROKU 2011 ~;((~s~~;((
[<<Předchozích 370] Názory 371380 z 42709  [Dalších 42329 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.