| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 380] Názory 381390 z 42709  [Dalších 42319 >>]
Dani+Kuba00+Karol06+Domík08 80467
31.12.2010 14:43:05
Haničce přejeme všechno nejlepší k včerejším narozeninám ~;((
Jana, Adámek a Eliška 81226
30.12.2010 16:22:35
Ahoooj holky, ~x~

Zuzko, parádní fotky!

Haňulo, krásné PFko. ~R^ Fotky prosím nejlépe mailem; adresa na deníčky je tady

Eliška se vysvléká od letních veder. Sice je super, že jí to tak jde, ale v zimě se to moc nehodí. Je to dost boj jí udržet oblečenou. ~a~

Plenky kupujeme taky pořád, ale vždy jen jeden balík. Si říkám, že když už chápe nočník a čůrá do něj, tak snad je už nebudeme potřebovat... Ale zatím je to 50 na 50. Bobek neřeší vůbec.
Jsem ráda, že je tu víc plenkovacích dětí.
Jana, Adámek a Eliška 81226
30.12.2010 16:09:27

Krásné 2. NAROZENINY, hodně štěstíčka, zdravíčka a pohody našemu poslednímu oslavenečkovi

Haničce Bak

kao,Denisa97,Adélka06,Kubík08 43618
30.12.2010 13:46:01
Ahoj

Všem oslavenečkům dodatečně vše nej druhým narozeninám~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~

Haňul u nás má zatím neštovice Áda a tak čekám kdy je bude mít i Kubís.
Adélka je má tedy hodně velké a včera jsme museli jet na oční.Má je i v očíčkách~Rv~Rv

Hory se musely zrušit a budem doma.

Plenky neřeším.On ví na co je nočník i wc,ale jen párkrát si došel a povedlo se.Takže to nechávám klidně až na léto.Stačí když nepůjde do školky v plenkách~t~~t~~t~~t~~t~~t~

Rozhodně odmítám stále vysazovat.Adélka sice byla už ve 20 měs bez plen a to ze dne na den,ale on na to ještě není.Je to poslední dítko,takže mě pleny vůbec netrápí.

Jak jsou teď hodně spolu,tak Kubís začal hodně malovat.Nebo si sám zapne iphone a hraje hry ~t~~t~~t~.Takže to mu ho dávám ráno a já pak ještě hodinku spím a on si hraje.

S předstihem vám přeji VŠE NEJLEPŠÍ DO NOVÉHO ROKU~;(( ~x~ ~x~

jak 39257
30.12.2010 7:14:27
ahoj holky.
Tak Vojta bojkotuje nocnik tvrde. Akorat hlasi bobek v pline, ale nehrotim to, cekam do jara. Jinak krasne mluvi, vcera jsem rikala Matejovi, ze kouka jako hloupej a Vojta prisel a rika: mamiko, Matej neni hloupej:))
Dneska jedeme do Kralovstvi zeleznic V se tam asi zblazni:)))
Jinak snih miluje, ted jezdime tady u nas v lese a ja uz ho tolikrat vyklopila oblicejem do snehu a je mu to fuk.
Haňula* 37995
29.12.2010 23:10:43

Haňula* 37995
29.12.2010 23:08:46
Haňula* 37995
29.12.2010 23:07:52
img src=
Haňula* 37995
29.12.2010 23:05:08
ZDravím všechny povánočně! Gratuluju dalším oslavencům.
Kubík chytil od bráchy neštovice, tak trčíme doma. Starší měl pár pupínků a byl v pohodě, Kubík horečku a neštovic ne strašně moc, ale hnusný. Musli jsme odříct několik návštěv, jeden s nás musí být pořád doma, tak se tak různě střídáme...
Těší mě, že ještě plínkujete, Honzík byl na druhé narozky bez plín, Kubík nehlásí, když je bez plíny, tak ani neregistruje, že čůrá, tak to nehrotím a čekám.
Jani, jak ti mám poslat fotky na koláž? Už se asi nedostanu do deníčků, no zkusím to, jestli najdu adresu a vzpomenu si na heslo. V mailu jsem si tě taky neuložila...
V dárkách vedou mašinky. Zkusím vložit nějakou fotku kluků, co jsme dělali na vánoční kalendář.
andreáš 82428
29.12.2010 21:18:56
Ahoj holky....

Fotečky jsou krásné, já už ty naše mimča nepoznávám~t~, ale jsou to zase větší zlatíčka~m~.

Zuzi, v létě to nevadilo, ted se i sama chce přiobléknout a bačkůrky ted nosí pořád, je to zmrzlík po nás no~f~. A já doma chodím v tílku, ale to je tím, že lítám po bytě jako pošuk~t~

AD plenky- pořád kupujeme a nedáme bez nich ránu, ví na co je nočník nebo sedák na záchod, posedí, poběhá s holou prdelkou, dostane plínu a ta je za chvíli plná, ale zas mi hodně lidí říká, že to přijde samo a že to možná bude z ráz naráz, a tak v to doufám. Hold budu zas nepřipravena, že už to není mimčo, jako u mléka- od jedné virozy ho vůbec nepije.

Venku jsme ted opravdu minimálně, na boby sedla nedávno a to na 5min, jinak posloužila moje náruč, doufám, že příští zima bud o něco lepší a já myslím, že jo.Hold je na vše nové opatrná. No teprve nedávno dala sníh do ruky.

Tak si užívejte posledních dny v roce. Marůdkům přeji brzké uzdravení a ať příští rok se jim nemoci vyhýbají obloukem~s~~;((~;((.

Zatím~3~
[<<Předchozích 380] Názory 381390 z 42709  [Dalších 42319 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.