Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Jannina,Karolí2/07,Terka12/08 | 43053 |
|
|
20.8.2010 7:42:06
S Botkama jsem spokojená, akorát je teda Terezka už dost odřela. Noha se jí v nich stáhne v pohodě, ze straný je ještě zip. Poté, co mi Terezka během měsíce vyrostla z nových Essin
jsem jí koupila Baťovky a jsem spokojená i s těmahle. |
| Bak | 22830 |
|
|
19.8.2010 23:13:16
Vidim Janniny fotky s kolem a musim se pridat .... :o)))). Hanka neslape, ale necha se vozit .... nicmene kolo uz je jeji, Vitek presedlal na vetsi....
![]() ![]() A jeste dotaz na Janninu .. koukam, ze Terezka ma tenisky od Bati ... jsou dobry ?? Ja je na jare chtela koupit a pak mi prisly takovy nejak moc mohutny ... jak je Hanka zizalka ... |
|
|
19.8.2010 16:03:25
Jak super fotečky
U nás se taky dudlá. Usínání bez dudlika si zatim neumim představit |
|
|
19.8.2010 16:02:19
Holky nebojte, s tim kolem to u nás neni tak žhavý, Terezka jezdí na motorce, zvládne i kolo odrážedlo. Učila jsem šlapat Karolínku a Terezka ječela, že chce taky. Tak nasedla a jela
Ale určitě bude ještě jezdit na kole odrážedle, kolo potřebuju pro Karolínku ![]() |
| jak | 39257 |
|
|
19.8.2010 14:41:11
Andreasi ja vim, mela jsem obavy jako ty. Byli jsme v novem luxusnim hotelu, nikdo nic nechtel, zadny baksis a fakt super zazemi.Deti rekly, ze v zime litame uz jen do Egypta do tohoto hotelu.
|
| andreáš | 82428 |
|
|
19.8.2010 14:15:47
Jak - děkuji za odkazy. Co se týče Egypta, tak zrovna tuhle zemi ne, protože hodně lidí měli ty problémy-střevní a já se s malou bála, a neodbytní s bakšišem. Ale Tunis Djerba a Turecko mi neva, Turecko má taky hodně věcí pro děti, takže hledáme a hledáme. No něco se určo najde.
|
| Jarka+Páťa92/Anna98/Zdeněček08 | 93053 |
|
|
19.8.2010 14:06:27
Ahoj holky
![]() moc všechny zdravíme...fotky jako vždy super a kolo teda u nás jako nééé.... u nás ani motorka....pán raději pěšky...kočár máme jen na parádu nebo na výletz ![]() ![]() nočník se ujal dobře už v červnu,tak jsme jen dopilovali běhání s katatama...jak je měl tak to šlo do nich,ale pochopil sám...jsou to šikulové a přijdou na to sami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() u nás ted jede houbové šílenství...ach jo..když oni tááák rostou ![]() ![]() včera jsem byla v kuchyni do půlnoci a krájela a krájela...no uf uf![]() ![]() jinak to tak letí...ani se nenadějeme a budem dávat druhé dortíčky....ale zase jsou rozomilý a ten náš ukecanej až hrůza někdy ![]() nejoblíběnější má ted kamion,tramvaj akrobat a maminka...je to lumpík...ségra ho rozmazluje...tak papa holky,zase kuknu... ![]() ![]() ![]() ![]() |
| jak | 39257 |
|
|
19.8.2010 13:20:24
Jo jinak Andreasi, my byli v dubnu v Egypte a tam mi to prislo super co do vybaveni, klouzacky, plaz atd. Ale tys tu myslim psala, ze temto zemim moc neduverujes.
|
| jak | 39257 |
|
|
19.8.2010 13:19:04
Andreasi, my jeli pres Nev Dama, ale koukni na www.lampo.it a nebo na www.europare.com.
Tak si treba vyberete. My byli v apartmanu, kde byly prolejzky, klouzacky, bazeny. Jinak to kolo a Terezka, ja tu taky zasla. Vojta ma i odrazedlo spis na paradu, abych mela ja co nosit:)))) |
| andreáš | 82428 |
|
|
19.8.2010 10:04:00
Ahoj holky
![]() Děti nám krásně rostou Fotky jsou suprové, Terezka opravdu na tom kole vypadá starší, my jsme chtěli koupit Kenzi taky, ale zatím jí nejde to šlapání, takže až zas příští jaro uvidíme. Jak kde jste byli na dovolené? Koukala jsem na lehátka- Bibione. My ted hledáme, aby to bylo pro malou zajímavé- skluzavky, hotel u pláže a písčitá. Jakou cestovkou jste jeli? Hledám inspiraci další.Milísku, blahopřeji k těhu, už do toho jdeš zkušená a děti budeš mít ve stejným období. Když si vzpomínám, jak sme řešily co nás čeká a hlavně potom jejich oblékání v té zimě. Jsou to hezké vzpomínky, ale každé období má svoje nezapomenutelné. Mně to udivuje nejvíce od té doby co chodí, protože pokroky bývají rychlejší. Kenzi je úžasná, můžu říct, že i hodné dítě, vztekat se vydrží cca 1minutu, protože nic jiného jí nezbývá. S tím povídáním nějak začínáme delší dobu, slova si některá zkracuje, něco řekne ve francouzštině,opakuje po mne , ale jinak rozumí velmi dobře všemu. Koukala jsem se, že tu máme bezplenkové děti, super, a blahopřeji, my ho tu máme na okrasu a pro srandu, ale nehrotím, ona na to přijde. Je mi občas líto, že končí léto, zdá se mi, že bylo takové krátké, ale hlavně, že jstme v poho a zdravý. Takže přeji všem krásný zbytek prázdnin ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.