| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 710] Názory 711720 z 42709  [Dalších 41989 >>]
KackaD a Tobik 42056
6.9.2010 22:14:09
Ahoj krasne fotecky :-) to jsou rostandy.

Holky spustila jsem svuj webshop jste vitany :-) obleceni mohu namalovat i na prani :-) adresa je jednoducha WWW.BROUCEK.CZ
Jannina,Karolí2/07,Terka12/08 43053
6.9.2010 11:36:19
Tak zase fotečky od nás z víkendu :-)

KackaD a Tobik 42056
31.8.2010 22:45:38
Ahoj holky,

krasne fotecky. U nas se o mluveni a nocniku neda mluvit, je to lenoch, i kdyz je to o fousek lepsi. Nejradeji lita venku, vodi psa na voditku a hrabe se v pisku. Jen to pocasi je priserny co.

Rozsirila jsem svoje tvoreni i na obleceni pro deti :-) asi si brzo otevru nejaky webshop, ted to s manzelem pripravujem. Zatim me naleznete stale jen na Fleru

obchudek KackyD

mejte se tu krasne

PS Tini ma krasny obchudek :-) mrknete i k ni
31.8.2010 13:29:46
Švesti, super fotky~R^

My jsme o víkendu přestěhovali Terezku z dětský postýlky do normální, tak už na ní neni opravdu nic "miminkovskýho":-) Sice prvni den pořád zdrahala, ale den ode dne je to lepší. Naučila se základní barvy - nejspíš od Karolínky, já jí to neučila, ale bezpečně podá červenou, modrou, žlutou a bílou kostičku či jinou hračku.

Teď jsme marodili, ale holky se už lepší, asi to byla nějaká rychloviroza.
Švestka,Vojtík06&Tomík08 23808
29.8.2010 13:01:55
Ahoj holky,
ke konci hektických prázdnin jsem přišla trochu vytapetovat :-).
JInak u nás novinek moc není, Tomík toho moc nenamluví, ale rozumí perfektně a musí ve všem Vojtu napodobovat :). Odrážedlo zvládne, ale raději tlačí venku kočárek. S Vojtou se perou čím dál víc, takže už opravdu toužebně vyhlížím začátek školkového roku :-). Zrovna teď po mně oba skáčou, takže vložím slíbené fotky a mizím :-)

na pláži

Vojtík

na tobogánu

tři rytíři

pohodička v síti

minidisco

na koni :-)

pomocníček

Vojtíkův narozeninový dort

oslavenec s maminkou

na houbách

Tomík na lanové prolejzačce

na výletě

skákací hrad :-)
nikvera 97570
27.8.2010 14:33:48
Dobrý den maminky, omlouvám se, že Vám jsem vstupuji - nabízím hračky, potřeby pro děti dovezené z anglie - kdyby jste měl někdo z Vás zájem, tak se můžete podívat na aukro - mé uživatelské jméno je nikvera, kdykoliv můžu aukci zrušit a klidně hned prodat.
ZuzkaN 7401
27.8.2010 9:18:40
ježiš, kecám, v Alpách ne, v Krkonoších ~t~
ZuzkaN 7401
27.8.2010 9:18:14
ahoj,
hlásím se ke konci prázdnin, skoro celé jsme je strávili na chalupě, jen týden v Alpách a předevčírem jsme se vrátili z Řecka. Užili jsme si prázdniny skvěle, mohly být trochu delší :-)

Pochopila jsem správně, že Janiny Terezka už šlape na kole?? TO je teda super šikulka!!!

A Jarky video je super! Zdenda je skvělej a super mluví! Tadeáš nemluví ještě skoro nic. Občas řekně nějaké slovo, které odposlechne, ale jen jednou jinak nic. NEříká máma, volá Tatíí, ale to neznám ani význam, volá si to kdy se mu zlíbí, pak řekne éro a v Řecku tak říkal i lodím a pak si to trochu poupravil a říká letadlu i lodi něco jako "ai". Nevím jsou to pazvuky, fakt vůbec nemluví :-( No ale slyší dobře, rozumí všemu, tak to nehrotím, kluci se rozpovídali taky až kolem 2.roku, jen teda v téhle době už nějaký slovíčka uměli, TAdeáš je lenoch.
Začíná se pěkně vztekat, sežere nám na co přijde, ale na tloušťce to není znát.
V Řecku si to užíval, vůbec se nebál do moře, šel tam až po bradu, kdybych ho nezastavila, kdoví kam by šel :-D
Tak končím elaborát, mějte se krásně a ať jste všichni zdraví!
25.8.2010 8:29:51
Super videjko a kokot je dobrej~t~~R^ A Zdeněček moc pěkně mluví~z~
Jarka+Páťa92/Anna98/Zdeněček08 93053
24.8.2010 18:25:16

http://www.youtube.com/watch?v=sHK83yx0cqQ

snad to půjde ..jsem nevkládala moc dlouho....nejvíc mě pobavilo,že chce od táty kokot...místo koko~t~~3~
[<<Předchozích 710] Názory 711720 z 42709  [Dalších 41989 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.