Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| KackaD a Tobik | 42056 |
|
|
6.9.2010 22:14:09
Ahoj krasne fotecky
to jsou rostandy.Holky spustila jsem svuj webshop jste vitany obleceni mohu namalovat i na prani adresa je jednoducha WWW.BROUCEK.CZ |
| Jannina,Karolí2/07,Terka12/08 | 43053 |
|
|
6.9.2010 11:36:19
Tak zase fotečky od nás z víkendu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| KackaD a Tobik | 42056 |
|
|
31.8.2010 22:45:38
Ahoj holky,
krasne fotecky. U nas se o mluveni a nocniku neda mluvit, je to lenoch, i kdyz je to o fousek lepsi. Nejradeji lita venku, vodi psa na voditku a hrabe se v pisku. Jen to pocasi je priserny co. Rozsirila jsem svoje tvoreni i na obleceni pro deti asi si brzo otevru nejaky webshop, ted to s manzelem pripravujem. Zatim me naleznete stale jen na Fleruobchudek KackyD mejte se tu krasne PS Tini ma krasny obchudek mrknete i k ni |
|
|
31.8.2010 13:29:46
Švesti, super fotky
![]() My jsme o víkendu přestěhovali Terezku z dětský postýlky do normální, tak už na ní neni opravdu nic "miminkovskýho" Sice prvni den pořád zdrahala, ale den ode dne je to lepší. Naučila se základní barvy - nejspíš od Karolínky, já jí to neučila, ale bezpečně podá červenou, modrou, žlutou a bílou kostičku či jinou hračku.Teď jsme marodili, ale holky se už lepší, asi to byla nějaká rychloviroza. |
| Švestka,Vojtík06&Tomík08 | 23808 |
|
|
29.8.2010 13:01:55
Ahoj holky,
ke konci hektických prázdnin jsem přišla trochu vytapetovat .JInak u nás novinek moc není, Tomík toho moc nenamluví, ale rozumí perfektně a musí ve všem Vojtu napodobovat :). Odrážedlo zvládne, ale raději tlačí venku kočárek. S Vojtou se perou čím dál víc, takže už opravdu toužebně vyhlížím začátek školkového roku . Zrovna teď po mně oba skáčou, takže vložím slíbené fotky a mizím ![]() na pláži ![]() Vojtík ![]() na tobogánu ![]() tři rytíři ![]() pohodička v síti ![]() minidisco ![]() na koni ![]() ![]() pomocníček ![]() Vojtíkův narozeninový dort ![]() oslavenec s maminkou ![]() na houbách ![]() ![]() Tomík na lanové prolejzačce ![]() ![]() na výletě ![]() skákací hrad ![]() ![]() |
| nikvera | 97570 |
|
|
27.8.2010 14:33:48
Dobrý den maminky, omlouvám se, že Vám jsem vstupuji - nabízím hračky, potřeby pro děti dovezené z anglie - kdyby jste měl někdo z Vás zájem, tak se můžete podívat na aukro - mé uživatelské jméno je nikvera, kdykoliv můžu aukci zrušit a klidně hned prodat.
|
| ZuzkaN | 7401 |
|
|
27.8.2010 9:18:40
ježiš, kecám, v Alpách ne, v Krkonoších
![]() |
| ZuzkaN | 7401 |
|
|
27.8.2010 9:18:14
ahoj,
hlásím se ke konci prázdnin, skoro celé jsme je strávili na chalupě, jen týden v Alpách a předevčírem jsme se vrátili z Řecka. Užili jsme si prázdniny skvěle, mohly být trochu delší ![]() Pochopila jsem správně, že Janiny Terezka už šlape na kole?? TO je teda super šikulka!!! A Jarky video je super! Zdenda je skvělej a super mluví! Tadeáš nemluví ještě skoro nic. Občas řekně nějaké slovo, které odposlechne, ale jen jednou jinak nic. NEříká máma, volá Tatíí, ale to neznám ani význam, volá si to kdy se mu zlíbí, pak řekne éro a v Řecku tak říkal i lodím a pak si to trochu poupravil a říká letadlu i lodi něco jako "ai". Nevím jsou to pazvuky, fakt vůbec nemluví :-( No ale slyší dobře, rozumí všemu, tak to nehrotím, kluci se rozpovídali taky až kolem 2.roku, jen teda v téhle době už nějaký slovíčka uměli, TAdeáš je lenoch. Začíná se pěkně vztekat, sežere nám na co přijde, ale na tloušťce to není znát. V Řecku si to užíval, vůbec se nebál do moře, šel tam až po bradu, kdybych ho nezastavila, kdoví kam by šel :-D Tak končím elaborát, mějte se krásně a ať jste všichni zdraví! |
|
|
25.8.2010 8:29:51
Super videjko a kokot je dobrej
![]() A Zdeněček moc pěkně mluví![]() |
| Jarka+Páťa92/Anna98/Zdeněček08 | 93053 |
|
|
24.8.2010 18:25:16
http://www.youtube.com/watch?v=sHK83yx0cqQ snad to půjde ..jsem nevkládala moc dlouho....nejvíc mě pobavilo,že chce od táty kokot...místo koko ![]() ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.