| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 740] Názory 741750 z 42709  [Dalších 41959 >>]
Jana, Adámek a Eliška 81226
16.8.2010 9:06:56
Ahoj Jani,

odkaz na ZOO Lešná je pod podtrženým slovem "ZOO" v mém příspěvku nebo TADY
jak 39257
16.8.2010 9:00:13
Ahoj holky, kde je ZOO Lesna?
My se vcera vratili od more, hodim pak fotku. Vojta radil jako drak, jinak vzteka se a zlobi taky dost, je jak klubko hadu, neposedi, nepostoji. U more se vrhal do vln jako blazen.
A kdyz uz ho hodne stvu, mlati hlavou o zem.
Jannina,Karolí2/07,Terka12/08 43053
16.8.2010 8:44:44
Ahoj holky, jen hlásim, že už patříme taky k bezplenkovym dětičkám, plenku máme jen na noc, venku to zvládáme taky bez plenky. Terezka se zbavila plenky ze dne na den, bez nehody~z~
Mirka+L+O 83098
15.8.2010 22:37:01
Ahoj holky,
tak akce ZOO Lešná se účastním:-)
jinak u nás se taky kecá a ted hlavně vzteká!!! Tuhle jsem ho sbírala půl hodiny v supermarketu u autíček na desetikačku.. jsem se mu i schovávala za dekorace, jakože se maminka ztratila.. ovšem miláček se zvedl a ne že by šel tím směrem, co se mu maminka ztratila, ale směrem k autíčkům~o~~o~~o~, a když jsem to udělala napotřetí.. šel kolem takový mladý pár a rozhlíželi se, kde to dítě má maminku, tak jsem jim říkala, že se teda neztratil, jenom se vzteká.. a ta paní říká manželovi: "vidíš, já ti říkala, že jenom trucuje"~t~~t~~t~
na odrážedlech drandí jak drak, ted zvažuju koupi motorky na akumulátor, nedávno jsme byli u známých, kluci ji mají a Ondra na ní jezdil jako blázen!!!!~b~~b~
Milísku, to si piš, že na tebe budeme myslet, škoda, že už nemám věci po Lindě, všechny si je odvezla Jana pro Elišku~t~~t~~t~.. nene, kecám, nechala jsem jí jenom část, zbytek si odvezla švagrová pro holčičku.. ale neboj, mě se pro Lindu nakupovalo líp, než pro Ondru:-)... takže si určitě zvykneš!!!
Babunko, já bych si tě na FB přidala, zkusím pohledat tvoje jméno:-)
Mirka+L+O 83098
15.8.2010 22:36:56
Ahoj holky,
tak akce ZOO Lešná se účastním:-)
jinak u nás se taky kecá a ted hlavně vzteká!!! Tuhle jsem ho sbírala půl hodiny v supermarketu u autíček na desetikačku.. jsem se mu i schovávala za dekorace, jakože se maminka ztratila.. ovšem miláček se zvedl a ne že by šel tím směrem, co se mu maminka ztratila, ale směrem k autíčkům~o~~o~~o~, a když jsem to udělala napotřetí.. šel kolem takový mladý pár a rozhlíželi se, kde to dítě má maminku, tak jsem jim říkala, že se teda neztratil, jenom se vzteká.. a ta paní říká manželovi: "vidíš, já ti říkala, že jenom trucuje"~t~~t~~t~
na odrážedlech drandí jak drak, ted zvažuju koupi motorky na akumulátor, nedávno jsme byli u známých, kluci ji mají a Ondra na ní jezdil jako blázen!!!!~b~~b~
Milísku, to si piš, že na tebe budeme myslet, škoda, že už nemám věci po Lindě, všechny si je odvezla Jana pro Elišku~t~~t~~t~.. nene, kecám, nechala jsem jí jenom část, zbytek si odvezla švagrová pro holčičku.. ale neboj, mě se pro Lindu nakupovalo líp, než pro Ondru:-)... takže si určitě zvykneš!!!
Babunko, já bych si tě na FB přidala, zkusím pohledat tvoje jméno:-)
Jana, Adámek a Eliška 81226
10.8.2010 21:21:01
Ahoooj holky, ~3~

srazík v ZOO Lešná ZOO se bude konat v sobotu 28.8.2010 od 11:00 před hlavním vchodem do ZOO. :-)

Bak 22830
10.8.2010 14:46:05
u nas se taky o mluveni neda mluvit ~t~ Par slovicek... a jinak ukazuje, ale manualne je moc sikovna ... ~6~
KackaD a Tobik 42056
10.8.2010 11:19:37
Ahoj Jani to jsou slunicka :-) u nas se o mluveni ani neda mluvit, proste nemluvi, par zakladnich slovicek a pak umi kupu citoslovci, temer vsechna zviratka a jak delaji stroje a vsechno ukaze, naji se temer sam, ale na mluveni je liny, no chlap.

ja si udelam trochu reklamu, zacla jsem vic blbnout a vytvorila jsem takovou kolekci hracek-polstarku, kdo ma zajem tak se mrknete, ted se chystam malovat na textil a dalsi veci mam v hlave, ale den je nejak kratky, abych vsechno stihala :D no znate to. ....

KackaD a jeji priserky
9.8.2010 15:27:59
tak naposled

9.8.2010 15:26:41
a vypadla tahle :-)

[<<Předchozích 740] Názory 741750 z 42709  [Dalších 41959 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.