Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Jana, Adámek a Eliška | 81226 |
|
|
16.8.2010 9:06:56
|
| jak | 39257 |
|
|
16.8.2010 9:00:13
Ahoj holky, kde je ZOO Lesna?
My se vcera vratili od more, hodim pak fotku. Vojta radil jako drak, jinak vzteka se a zlobi taky dost, je jak klubko hadu, neposedi, nepostoji. U more se vrhal do vln jako blazen. A kdyz uz ho hodne stvu, mlati hlavou o zem. |
| Jannina,Karolí2/07,Terka12/08 | 43053 |
|
|
16.8.2010 8:44:44
Ahoj holky, jen hlásim, že už patříme taky k bezplenkovym dětičkám, plenku máme jen na noc, venku to zvládáme taky bez plenky. Terezka se zbavila plenky ze dne na den, bez nehody
![]() |
| Mirka+L+O | 83098 |
|
|
15.8.2010 22:37:01
Ahoj holky,
tak akce ZOO Lešná se účastním ![]() jinak u nás se taky kecá a ted hlavně vzteká!!! Tuhle jsem ho sbírala půl hodiny v supermarketu u autíček na desetikačku.. jsem se mu i schovávala za dekorace, jakože se maminka ztratila.. ovšem miláček se zvedl a ne že by šel tím směrem, co se mu maminka ztratila, ale směrem k autíčkům ![]() ![]() , a když jsem to udělala napotřetí.. šel kolem takový mladý pár a rozhlíželi se, kde to dítě má maminku, tak jsem jim říkala, že se teda neztratil, jenom se vzteká.. a ta paní říká manželovi: "vidíš, já ti říkala, že jenom trucuje"![]() ![]() ![]() na odrážedlech drandí jak drak, ted zvažuju koupi motorky na akumulátor, nedávno jsme byli u známých, kluci ji mají a Ondra na ní jezdil jako blázen!!!! ![]() ![]() Milísku, to si piš, že na tebe budeme myslet, škoda, že už nemám věci po Lindě, všechny si je odvezla Jana pro Elišku ![]() ![]() .. nene, kecám, nechala jsem jí jenom část, zbytek si odvezla švagrová pro holčičku.. ale neboj, mě se pro Lindu nakupovalo líp, než pro Ondru ... takže si určitě zvykneš!!!Babunko, já bych si tě na FB přidala, zkusím pohledat tvoje jméno ![]() |
| Mirka+L+O | 83098 |
|
|
15.8.2010 22:36:56
Ahoj holky,
tak akce ZOO Lešná se účastním ![]() jinak u nás se taky kecá a ted hlavně vzteká!!! Tuhle jsem ho sbírala půl hodiny v supermarketu u autíček na desetikačku.. jsem se mu i schovávala za dekorace, jakože se maminka ztratila.. ovšem miláček se zvedl a ne že by šel tím směrem, co se mu maminka ztratila, ale směrem k autíčkům ![]() ![]() , a když jsem to udělala napotřetí.. šel kolem takový mladý pár a rozhlíželi se, kde to dítě má maminku, tak jsem jim říkala, že se teda neztratil, jenom se vzteká.. a ta paní říká manželovi: "vidíš, já ti říkala, že jenom trucuje"![]() ![]() ![]() na odrážedlech drandí jak drak, ted zvažuju koupi motorky na akumulátor, nedávno jsme byli u známých, kluci ji mají a Ondra na ní jezdil jako blázen!!!! ![]() ![]() Milísku, to si piš, že na tebe budeme myslet, škoda, že už nemám věci po Lindě, všechny si je odvezla Jana pro Elišku ![]() ![]() .. nene, kecám, nechala jsem jí jenom část, zbytek si odvezla švagrová pro holčičku.. ale neboj, mě se pro Lindu nakupovalo líp, než pro Ondru ... takže si určitě zvykneš!!!Babunko, já bych si tě na FB přidala, zkusím pohledat tvoje jméno ![]() |
| Jana, Adámek a Eliška | 81226 |
|
|
10.8.2010 21:21:01
Ahoooj holky,
![]() srazík v ZOO Lešná ZOO se bude konat v sobotu 28.8.2010 od 11:00 před hlavním vchodem do ZOO. ![]() |
| Bak | 22830 |
|
|
10.8.2010 14:46:05
u nas se taky o mluveni neda mluvit
Par slovicek... a jinak ukazuje, ale manualne je moc sikovna ... ![]() |
| KackaD a Tobik | 42056 |
|
|
10.8.2010 11:19:37
Ahoj Jani to jsou slunicka
u nas se o mluveni ani neda mluvit, proste nemluvi, par zakladnich slovicek a pak umi kupu citoslovci, temer vsechna zviratka a jak delaji stroje a vsechno ukaze, naji se temer sam, ale na mluveni je liny, no chlap.ja si udelam trochu reklamu, zacla jsem vic blbnout a vytvorila jsem takovou kolekci hracek-polstarku, kdo ma zajem tak se mrknete, ted se chystam malovat na textil a dalsi veci mam v hlave, ale den je nejak kratky, abych vsechno stihala :D no znate to. .... KackaD a jeji priserky |
|
|
9.8.2010 15:27:59
tak naposled
![]() |
|
|
9.8.2010 15:26:41
a vypadla tahle
![]() ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.