Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Jannina,Karolí2/07,Terka12/08 | 43053 |
|
|
9.8.2010 15:25:44
Ahoj holky, tak zase pár foteček od nás
Doufám, že se máte vy i prťouskové dobře. U nás je veselo, Terezka mluví plynule ve větách, pořád se vzteká, zlobí příšerně, ale je to naše zlato ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Jana, Adámek a Eliška | 81226 |
|
|
29.7.2010 10:59:03
Ahoooj holky,
![]() prázdniny se kvapem blíží půli, a tak sem zase něco hodím... jj, holt dlouuuuhé letní večery. ![]() ![]() |
| milisekk+Lubík12/08 | 57963 |
|
|
28.7.2010 14:01:38
Ahoj všem
![]() Tak se jdu nahlásit dovolenou jsem já, manžel, Lubík i mimi přežili ![]() U moře bylo parádně hned bych letěla znova Lubík byl tak spokojený a tak hodný že jsme ho skoro ani nepoznávali a pařil s náma až do půlnoci pařmen po mamince ![]() ![]() ![]() Jinak teda už víme že čekáme holčičku takže v listopadu na nás myslete ![]() ![]() Akorát teda nevím v čem bude chudinka chodit oblékaná pro Lubíka jsem už touto dobou měla tolik krásných kompletů a teď nemám nic ![]() Nějak neumím hledat ty holčičí věci na MMA nebo na MMB vždy narazím na nějaký super klučičí komplet ![]() Tak pokud byste náhodou některá něco objevila dejte mi prosím vědět budu moc vděčná ![]() ![]() Nebo kdybyste prodávali oblečky po miminkách tak ráda odkoupím ![]() ![]() Tak jdu vybalovat kufr a prát ![]() ![]() |
| babunka2 | 84168 |
|
|
23.7.2010 11:04:01
Ahojky pri prazdninach. Teda ja jsem tu nebyla snad od zimy. Moc moc moc vsechny zdravim.
Ja jsem zacala od unora pracovat a nejak nestiham veci navic:(( TEnto vikend jsem poslala holky s tatkou pryc (asi muj prvni volny vikend po 4letech). Mela jsem spoustu planu, ale kasllu na to a valim se s knihou v posteli. Pocasi me proste tak naladilo:)) precetla jsem asi 20stranek, na vic proste nemam:() Neuveritelny, jak ta nase mmiminecka vyrostla. Justynka mela v 18mesicich 85cm a 9,700kg. Cahoun a hubenour. Tchynka mi to furt vycita:)) Hodim do denicku zas nake foto. Teda skoukla jsem tabulky a fotky a decka jsou nadherny. Sranda, jak mluvej a co delaj. U Atinky (tak si Justynka rika:)) je ted v kurzu segry trikolka (Betule uz ji nechce davno)-. ja ji tam nejdriv nechtela pustit, ale deda si ji vzal do parady a fakt to uslape a ujede. Takze jsem konstatovala, ze miminko uz je fuc:(((( Koukala jsem, ze vsichni asi kecate na FB. To je skoda. Jsem tam taky davno davnicko, ale nikoho z vas tam nemam. Skoda. Nas ceka od zari skolka a asi i Justynku dopoledni chuva, ja trochu prace. Jinak se nic nemeni. HOlky jsou zdrave, radej spolu uz nekdy jak tajfuni. Samozrejme se chce mladsi vyrovnat starsi, takze nekdy je karambol. Ale vsak to znate. Slibujuk ze se sem nakouknu casteji. Zatim krasne prazdniny:)) |
| Bak | 22830 |
|
|
22.7.2010 15:46:35
když to naše mládě se bez toho velkýho nudí
![]() |
| Pája, Vojtík a Barunka | 81424 |
|
|
21.7.2010 22:11:27
Čau holky,
už jsem tu nebyla ani nepamatuju. Hezké výtvory, Jani, Naše Barun na motorce jede jako drak, taky už měla pěknou bouračku a sedřenou kůži vedle oka, pusu a jindy zase natlučený nos. Doteď to tam má růžové... Snad se to časem zahojí úplně. Ona se totiž neustále snaží dělat to co Vojta, takže Vojta jede na kole a ona za ním maká jak blázen na odstrkovadle. je to úžasné pozorovat, jakou má ten malý človíček snahu se vyrovnat. TeĎ je Vojta na týden u našich. Já jsem jen s Barčou a je to teda opravdu nezvyk, tolik času, dost jsem zvolnila tempo a taky dost proflákám. Je to fakt pohodička mít jen to jedno. No, u Vojty mi to tak nepřišlo. Tak užívejte prázdnin a sluníčka. Ahoj. |
| Mirka+L+O | 83098 |
|
|
21.7.2010 14:29:26
Teda Jani, klobouk dolů, to je mazec, co s těma fotkama děláš!!!
![]() a Kačko, taky super.. tohle bych nesvedla, ruční práce jsou pro mě španělská vesnice, mám co dělat, abych zašila díru na kalhotech ![]() ![]() |
| Jannina,Karolí2/07,Terka12/08 | 43053 |
|
|
18.7.2010 16:51:37
Kačko, klobouk dolů, já jsem na tyhle věci levá, výtvory jsou naprosto super
![]() Jani, ty seš hračička ![]() Jinak koukám, že je tu poslední dobou víc a víc mrtvo Jak se všechny máte, co dětičky?Od nás žádný novinky, rosteme, tloustneme a říkáme snad už všechno ![]() |
| Jana, Adámek a Eliška | 81226 |
|
|
17.7.2010 22:27:47
Ahoooj holky,
![]() koukala jsem, jak naše dítka kvetou do krásy, a tak mě to inspirovalo. ![]() ![]() Michalka, Kenza, Kubík Evy, Bárt, Barunka, Filípek, Kubík Kláry, František, Hanička, Eliška, Lubošek, Berník, Tánička, Vašík, Vaneska, Tobík, Viktorka, Ondra, Domík, Terezka Esmi, Tomík, Terezka Janniny, Kubík Haňuly, Markétka, Damián. |
| KackaD a Tobik | 42056 |
|
|
16.7.2010 21:36:33
Ahoj to vedro je ubijejici :( ja chci chladnooo, kdyz nesedime v bazenku tak jsme zalezli doma jak krysy :(
takhle se bavim, uz mi to jde lepe nez pred par mesici ![]() obchudek ![]() ![]() ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.