| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2009

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 280] Názory 281290 z 19147  [Dalších 18857 >>]
zrzulec 97896
9.12.2010 13:03:59
holky co kupujete tem našim ratolestem třebana učeni nebo jake hry nic mně nenapada
Vejce 88037
9.12.2010 12:50:02
ahojte. my dáváme malýmu do mlíka laktobacílky baby. původně to tedy bylo za účelem "rozežrání"~t~, ale zatím jsme nemarodili~6~ ťuk, ťuk...~8~
zrzulec 97896
9.12.2010 12:05:57
ja mam taky od polska kousek ale ne a ne se tam dostat ted davam ty obyčejne a pak koupim ty drahe a budum jim to davat ale diky za ochotu
Markéta-M+F 41702
9.12.2010 10:45:00
Zrzu... Polsko mám kousek,asi půl hodinky cesty, příští týden tam jedu,tak kdyby někdo chtěl ušetřit ,můžu se tam kouknout.
Jinak nevím jak probiotika u dětí~d~ ,ale u dopělích jsou prášky, musejí se skladovat v ledničce,já jsem nedávno krabičku vyhodila nevím jak se jmenujou~d~ bohužel u dětí nemám vůbec tušení,kluci to zatím nikdy nepotřebovali~d~ a když měli problém tak jsem dávala Hylac.
zrzulec 97896
9.12.2010 10:02:27
AHOJ každemuneco jineho zabira unas jsou martanci zdarma v hzp tak to jime jako bombony ale je tio humus i chutove taky ten sirup imunoglukan pry je supr mam ho koupeny ale nedavam nesmi se podavat z hlivou ustřičnou a to ja ted detenm davam ty probiotika se maj podavat i dil než jen z atb nejlepe jsou ty drahe ale u nas stoji 600a v polsku jen 280 rozdil ale asi nikdo z vas nema tak blizko do polska že?a Market tys tady psala nejake probiotika co to je ty trvale ty by se nam možna taky hodilay jak ted berem ty atb
Markéta-M+F 41702
9.12.2010 8:13:27
Marťánci jsou bleee,ty nechce ani muj starší syn a i mě nechutnají~a~ Podle mého tohle nemá účinek,je to jen lákadlo na peníze.

Deni..jj,taky laktobacily~R^ ale ty se můžou dávat i trvale a nebo pak zkusit třeba Hylac,nebo je ještě jedno už nevím název~d~
Tak at jste brzo fit~6~hlavně fakt doléčit,ono se to vrátí,v tomhle počasí to je jistý,ale bude to pořád jen rýma a nepujde to dolů.
Taky se už 5 týdnů babrám z hlenama~j~ ted to má i starší~a~ máme zadní rýmu,to je děsný~l~ ale nám zabírá sinupret~R^ každému zabere něco jiného~;)
Deniii 83338
8.12.2010 21:59:24
Zrzu, ano mé první mimi :-), právě do toho října nebývala vůbec nemocná, pokud neberu rýmu, když to tak vezmu tak asi na ni trpí, asi to moc řeším :-)

Markét, máš pravdu asi nedoléčená rýma, protože ty průdušky vznikly vždy při-po rýmě.

Ty proiotika, jsou stejný jak laktobacily? Ty dávám současně s ATB.

Pepíno, ten Imunoglukan, mě nabízeli v lékárně, ale když jsem řekla, že malé nejsou ještě 2 roky, tak mi řekli, že to pro ní není, že jsou až od 3let. Ale když jsem si to teď vygguglila :-), tak píšou, že nově je to schválené od 1 roku, tak mě nabídli Marťánky-tak jsem je koupila. Pak se ptej v lékarně~q~

Takže, tak~:(

No nebudu to až tak žrát~:-D a zkusím vaše rady ~;)

zatím se mějte a asi dobrou:-)

ps: ještě jednou díky~R^
Pepíno 10.3.09 87847
8.12.2010 20:19:17
ahoj já mám super zkušenosti s imunoglukan sirup je na imunity dala jsem to po nemoci rada od kamarádky dětská doktorka mi to schválila a od června jsme nemarodili a že jsme už měli angín imunolog pochválil a doporučil dávat dál je volně prodejný a když na nás něco leze objeví se rýma nebo kašel dám dvojitou dávku a do dvou dnů jsme ok.Je tam přesně popsané jak postupovat (je to přírodní hlíva ústřičná )
Markéta-M+F 41702
8.12.2010 17:48:21
jj,probiotika,já nevěděla název~:-D~R^
zrzulec 97896
8.12.2010 17:46:54
no ty probiotika to je dobra vec
[<<Předchozích 280] Názory 281290 z 19147  [Dalších 18857 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.