| zrzulec | 97896 |
|
|
9.12.2010 13:03:59
holky co kupujete tem našim ratolestem třebana učeni nebo jake hry nic mně nenapada
|
| Vejce | 88037 |
|
|
9.12.2010 12:50:02
ahojte. my dáváme malýmu do mlíka laktobacílky baby. původně to tedy bylo za účelem "rozežrání"
, ale zatím jsme nemarodili ťuk, ťuk...![]() |
| zrzulec | 97896 |
|
|
9.12.2010 12:05:57
ja mam taky od polska kousek ale ne a ne se tam dostat ted davam ty obyčejne a pak koupim ty drahe a budum jim to davat ale diky za ochotu
|
| Markéta-M+F | 41702 |
|
|
9.12.2010 10:45:00
Zrzu... Polsko mám kousek,asi půl hodinky cesty, příští týden tam jedu,tak kdyby někdo chtěl ušetřit ,můžu se tam kouknout.
Jinak nevím jak probiotika u dětí ,ale u dopělích jsou prášky, musejí se skladovat v ledničce,já jsem nedávno krabičku vyhodila nevím jak se jmenujou bohužel u dětí nemám vůbec tušení,kluci to zatím nikdy nepotřebovali a když měli problém tak jsem dávala Hylac. |
| zrzulec | 97896 |
|
|
9.12.2010 10:02:27
AHOJ každemuneco jineho zabira unas jsou martanci zdarma v hzp tak to jime jako bombony ale je tio humus i chutove taky ten sirup imunoglukan pry je supr mam ho koupeny ale nedavam nesmi se podavat z hlivou ustřičnou a to ja ted detenm davam ty probiotika se maj podavat i dil než jen z atb nejlepe jsou ty drahe ale u nas stoji 600a v polsku jen 280 rozdil ale asi nikdo z vas nema tak blizko do polska že?a Market tys tady psala nejake probiotika co to je ty trvale ty by se nam možna taky hodilay jak ted berem ty atb
|
| Markéta-M+F | 41702 |
|
|
9.12.2010 8:13:27
Marťánci jsou bleee,ty nechce ani muj starší syn a i mě nechutnají
Podle mého tohle nemá účinek,je to jen lákadlo na peníze.Deni..jj,taky laktobacily ale ty se můžou dávat i trvale a nebo pak zkusit třeba Hylac,nebo je ještě jedno už nevím název![]() Tak at jste brzo fit hlavně fakt doléčit,ono se to vrátí,v tomhle počasí to je jistý,ale bude to pořád jen rýma a nepujde to dolů.Taky se už 5 týdnů babrám z hlenama ted to má i starší máme zadní rýmu,to je děsný ale nám zabírá sinupret každému zabere něco jiného![]() |
| Deniii | 83338 |
|
|
8.12.2010 21:59:24
Zrzu, ano mé první mimi
, právě do toho října nebývala vůbec nemocná, pokud neberu rýmu, když to tak vezmu tak asi na ni trpí, asi to moc řeším ![]() Markét, máš pravdu asi nedoléčená rýma, protože ty průdušky vznikly vždy při-po rýmě. Ty proiotika, jsou stejný jak laktobacily? Ty dávám současně s ATB. Pepíno, ten Imunoglukan, mě nabízeli v lékárně, ale když jsem řekla, že malé nejsou ještě 2 roky, tak mi řekli, že to pro ní není, že jsou až od 3let. Ale když jsem si to teď vygguglila , tak píšou, že nově je to schválené od 1 roku, tak mě nabídli Marťánky-tak jsem je koupila. Pak se ptej v lékarně![]() Takže, tak ![]() No nebudu to až tak žrát a zkusím vaše rady ![]() zatím se mějte a asi dobrou ![]() ps: ještě jednou díky ![]() |
| Pepíno 10.3.09 | 87847 |
|
|
8.12.2010 20:19:17
ahoj já mám super zkušenosti s imunoglukan sirup je na imunity dala jsem to po nemoci rada od kamarádky dětská doktorka mi to schválila a od června jsme nemarodili a že jsme už měli angín imunolog pochválil a doporučil dávat dál je volně prodejný a když na nás něco leze objeví se rýma nebo kašel dám dvojitou dávku a do dvou dnů jsme ok.Je tam přesně popsané jak postupovat (je to přírodní hlíva ústřičná )
|
| Markéta-M+F | 41702 |
|
|
8.12.2010 17:48:21
jj,probiotika,já nevěděla název
![]() ![]() |
| zrzulec | 97896 |
|
|
8.12.2010 17:46:54
no ty probiotika to je dobra vec
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.