| Markéta-M+F | 41702 |
|
|
8.12.2010 17:34:46
Deni.. nemyslím,že je to něco hrozného. Myslím,že pokud se vám takto vrací rýma,tak je to nedoléčené a větší tvorba hlenů proto to jde na průdušky.
Nám doktorka na to dala ve dvou letech u staršího Aerius,byl na noc a velice nám pomohl,jen jemu to nešlo na průdušky ale do uší. Angína je blbá,ale pokud se nevrací je to ok a střevní viroza,to bych řekla že jde hodně k té rýmě. Určitě bych dlohodobě dávala něco na odhlenění /u nás ten Aerius/ a ani by neškodili na bříško nějaké kapičky na posílení střevních zdí,nebo jak to napsat. No a hlavně vitamíny,super je multi-sanostol v sirupu ![]() Tak přeju at je líp ![]() |
| zrzulec | 97896 |
|
|
8.12.2010 16:47:46
snaž se omezit atb na minimum at neni opravdu oslabeni my mněli zapal plic opravd silne atb a po tom je imunita slaba to je pravda ja bych davala hodne probiotik a třeba lichiořeřišnici je to na zanetlive nemoci a nekdy to pomuže aby atb nebyla ja ma starši dceru ta byla vždycky ta zdrava holčička ated je už 3 rokem ve škoce a stejne 10-11 mesic je doma jak ne na atb tak pořad pokašlava atd
|
| zrzulec | 97896 |
|
|
8.12.2010 16:45:26
ahoj takja ti rada poradim je to tve prvni dite ja ti řeknu tak je jedno jestli je v jeslich nebove školce ale je to normalni imunolog je podle mně až to posledni je to tim že ji posilaš mezi vic deti je t o jedno jestli jelse nebo školka ty dei maj kařdy svuj bacil a prste jak jsou v kontaktu tak si je rozdavaj ja bych s toho nedelala nic ale pokud chceš mit čiste svedoni že delaš všechno tak ji den udělat imunitni testy možna po tech atb už opravdu bude olsbena ale my brali leky na imunitu slabši a na se nam vratila do normalu a stejne ve školce chytla streptokoka a jsme zase nemocni
|
| Deniii | 83338 |
|
|
8.12.2010 14:24:07
Ahojky
, chodila jsem k vám když jsem čekala malou, pak už jsem jak si neměla čas atd. Možná si některá z vás vzpomene ![]() Čtu, že řešíte nemoci, potřebovala bych poradit. Od října jsem nastoupila do práce, malá je střídavě v jesličkách a u babičky. Od té doby je pořád nemocná za tu dobu 4x rýma- z toho 2x přešlo na zánět průdušek, takže ATB, 1x angína- opět ATB, střevní viróza. Tak by mě zajímal váš názor, jestli je to změnou prostředí-jesličky, tím jak je větší tak je ve větším kontaktu s lidma a tím víc nemocná nebo psychika, že je bez ze mě? Špatná imunita? Nebo je to prostě normální a mám se s tím smířit?! Jak bude chodit denně do školky bude hůř?! Jak jste se bavili o imunologovi, tak musím mít doporučení od děts.dr.? Děkuji Zatim se mějte hezky a vašim dětičkám přeji rychlé uzdravení ![]() |
| zrzulec | 97896 |
|
|
7.12.2010 9:28:52
no nakonec zjistili že toho ma min řže Klara ale zato nebezpečneho pneumokoka ted jsu na vyšetřeni a aja a manžel anby se to pořda netočilo dokola kež by pak byl na chvili klid ale u nas jak jsou atb tak pak v tom litame dlouho imunita a oslabeni tooh se bojim
|
| Vejce | 88037 |
|
|
6.12.2010 22:13:39
tak, tak, už můžeš být klidnější
![]() |
| marhau | 83337 |
|
|
4.12.2010 15:14:18
ahoj holky aspon vás jdu pozdravit
Zrzu tak aspon že už konečně víte ![]() ![]() |
| Markéta-M+F | 41702 |
|
|
3.12.2010 14:06:29
zrzu...tak snad to bude ono a bute mít klid
![]() Já jsem skoro bez kašle,fakt ten Sinupret zabral,to je super ![]() |
| zrzulec | 97896 |
|
|
3.12.2010 13:23:03
ahoj tak bojovali jsme ted 7 tydnu a teprve ted zjistili že maj holky i my strepkokoka v krku tak proto tak dlouho sa pořad dokola to by naštvalo
|
| zrzulec | 97896 |
|
|
29.11.2010 19:08:29
tak to nevim teda ale už se to asi za nas vyřešilo z atb Ema dostala horečku tak počkam co zitra a asi nakonec ty atb dostanem
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.