| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2009

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 39540  [Dalších 39420 >>]
Davídek01 87848
12.2.2011 20:21:52
Jééje Skramuško ani mi nemluv,natíkám vodou jako balón~t~.Strašně mi u tadytoho prcka otíkají ruce a nohy,ruce obzvlášť,v noci je kolikrát nemůžu ohnout abych se přikryla,takže už vím jak se cítí taková moje babička když si stěžuje na revma v rukách~:-D.A jinak však to každá zná ten poslední měsíc a půl se tak strašně vleče a břicho je čím dál těžší~t~
Pole levandulové 23006
11.2.2011 21:52:02
Davidku, myslim, ze takto je to uplne v poradku. Obzvlast, kdyz se o to zajima sam, tak to urcite casem rozchodi prirozene.
Jinak 13.3., to uz je za chvilku,i kdyz tobe to s briskem asi uplne rychle nepripada, co?
Davídek01 87848
11.2.2011 13:00:18
Takže myslíš teda že jsme na tom dobře?Já mu to teda nestahuju násilím jen prostě pokud to jde a tak aby ho to samozřejmě nebolelo.To se vždycky podívá ,kývne hlavou že jo dobrý mamko a pak se snaží dokonce přetahovat sám~:-D
Jinak můj termín je 13.3. no tak uvidím jak to se mnou bude,teď už se cítím zase celkem vpohodě,jen mám strach aby mě ten hořčík nezabrzdil nakonec tak že to malé budu zase přenášet~;)to bych teda opravdu moc nechtěla.
Pole levandulové 23006
10.2.2011 21:58:23
Davidku, ve dvou letech je stazeni predkozky tak, aby byl videt zalud uplne super. Vetsinou se to zacina resit az kolem tretiho roku, coz pri vasem tempu uz davno budete mit uvolnene. Ono, pokud to nedela problemy, tj netvori se zanety pod castecne uvolnenou predkozkou, tak neni kam spechat.
Holky, kdy vlastne mate terminy porodu, to uz se to tak moc blizi? Jsem nejak mimo obraz.
Jo a musim se pochlubit, nasemu starsimu se dneska zacal viklat prvni zoubek, tak uz mame opravdu velkeho predskolaka :-)
Davídek01 87848
10.2.2011 13:30:39
Zdravím všechny!
Luciš to ta operace je kvůli tomu stahování předkožky?My teda stahujeme poctivě a pravidelně,už je to takový rituál,jen nevím jak to u tak malých dětí je jestli by se ta předkožka měla dát stáhnout úplně celá?Nám se to totiž daří zatím jen tak že se obnaží žalud dál to zatím nejde.Tak nevím musím se zeptat dr až tam budeme mít cestu.
Jinak minulý čtvrtek jsem byla na kontrole a už se mi zkracuje čípek tak mi dr. nasadil hořčík a myslím si že to zabralo že se už necítím jako na rozsypání~:-D~t~
Pole levandulové 23006
4.2.2011 23:21:32
Lusiferku, zatim jsme, tukytuk, zdravi, tak doufam, ze to tak i zustane. A na jakou jde operaci - asi jsi to psala, ale uz si nevybavuju. Urcite to dobre dopadne, doktori jsou sikovni a u malych deti si davaji obzvlast pozor, neboj.
luciferek + Terinka+Luky 43458
4.2.2011 21:48:04
Davídku, na to poštovné jsou přímo tabulky, většinou menší balík do 5 cm posílám za 37,-Kč, větší cca 49,-Kč a více....to je doporučeně a někdy posílám obyčejně za 18,-Kč či 14,-kč, ale to musí být lehký balík do 2 cm :o)))) Holky, kde jste všechny? Jste zdrávi?? My zase marodíme, chjoooo...ale pro změnu já a Terezka ~c~~c~~c~ S malým jsme měli mít operaci, ale byl pořád nachlazený, tak je přeobjednaný na 15.2., tak se už začínám kapku bát, ale raději na to nemyslím ~7~
Pole levandulové 23006
27.1.2011 0:39:17
Ahojky, obleceni jsem nenasla a uz nehledam, bud vyplave nebo ne. Ale musim se pochlubit, dneska byl Ada na zapisu ve skole a ac to nemeli moc organizacne zvladnute, zajem byl veliky a doba stravena s kazdym ditetem u komise cca pul hodiny, byli jsme osmi v poradi a na radu jsme prisli az po 2,5 hodinach,tak se Ada pochlapil a dokazal se soustredit a pusobil jako chytre dite:-) Tak drzte palce, at nam ho vezmou, jinak budu muset shanet skolu buhvikde.

Janco, ukaz nejake oblecky, vyfot, rada se kouknu na mimi vecicky. My ted nahodne nakoupili pro Belinku nejake veci na leto, sli jsme kolem obchodu a meli uzasny suknicky a tenisky k nim, tak jsem se nechala unest a ta nase mrnava potvurka byla nadsena, hned si to sama na sebe natahovala a chodila se ukazovat vsem v domacnosti. Je to teda holka kazdym coulem, nejvic se ji libila ruzova tutu sukne.
albert1 99024
26.1.2011 21:49:55
... a mne pomalu stale pribyvaji, dnes mi prisly objednane oblecky z Amalky, jsem mile prekvapena, jsou moc pekne.
Davídek01 87848
26.1.2011 13:30:41
Zdravím holky!
Tak já už se těším až se těch oblečků začnu pomalu ale jistě zbavovat taky.Jen by mě zajímalo Luciferku jak to děláš s poštovným to máš na to nějakou tabulku že víš kolik tě bude stát poštovné?Promiň možná se ptám jako úplný trouba ale nějak v tom nejsem ještě zběhlá~:-D
Skramuško tak co už jsi našla co jsi hledala~:-D
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 39540  [Dalších 39420 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.