| Spokojenka | 90482 |
|
|
18.12.2010 9:48:45
Ahoj, mám pro dcerku kombinézu Etirel, koupila jsem jí v Intersportu, růžovou s bílou kombinací. Stála kolem 1 tis., když jsme přišli domů, tak jsem zjistila, že na pravé straně je rozpáraný šev, tak jsme to šli reklamovat, tak do 2 dnů to bylo opravené tak, že to není vůbec k poznání. Jinak je teplá, dcera v ní i dobře chodí (vel. 86), jsem spokojená. Jen mě překvapilo, že se to vyrábí zase v Číně...
|
| luciferek + Terinka+Luky | 43458 |
|
|
15.12.2010 19:25:45
Davídku, ty děti si na to nošení strašně rychle zvyknou, ale náš divoch si pak zase naštěstí odvykne, protože je pořád v pohybu
Když je teda zdravý ![]() |
|
|
15.12.2010 19:24:48
Holky, mě snad picne
Malý má zase horečku...už se skoro vyhrabal z té laringitidy a zase tohle Zítra ráno asi povalím k dr. To je fakt pořád dokola, snad budeme do Vánoc v pořádku |
| Davídek01 | 87848 |
|
|
15.12.2010 13:23:59
Jo a takovou značku prádla jsem ještě naslyšela,my hodně kupujeme od Sensoru a jsme spokojení
|
| Davídek01 | 87848 |
|
|
15.12.2010 13:21:26
Luciš,nevím když to teď vezmu zpětně tak už v týdnu se sem tam chytal za krček,ale když jsem se ho zeptala tak ne nebolí.V pátek dr říkal že nic nemá,i když to podívání do krku taky nebylo moc přesvědčivé,ale zase mu bral krev z prstíku a hodnoty prý byly v normě.Na pohotovosti mi řekli že se to stane prostě ze dne na den,no a co jsem viděla přes dr hlavu když se malému díval do krčku tak to opravdu vystihl když řekl že tam má vyloženě krápníky...
Teď už je malý bez horeček,už i něco pojí,ale pořád je bílý jako stěna a má kruhy pod očkama...ale je to už on čipera žívý,jen si hodně rychle navykl na to že jsme ho pořád nosili když byl tak slaboučký |
|
|
14.12.2010 21:53:35
Davídku, tak přejeme brzké uzdraveníčko
A jak jinak nemoc probíhala? Myslíš, že malého bolelo v krku? U nás to bylo kdysi strašné, ani na to nechci vzpomínat ![]() Zuzulko, u nás se chodí bobovat za barák a jinak vím, že se chodí tam u toho kruháče až jakoby směrem k Intersparu, jestli víš, co myslím Jinak tu toho moc není...ale pro ty prcky stačí úplně malý kopeček Já jsem teĎ objednala malému ty boby pro nejmenší, tak už se na ně těším...máte je někdo doma? Jo, holky, ještě jsem se chtěla zeptat, znáte někdo značku Etirel - funkční termo prádlo? Jaké s tím máte zkušenosti? Díky. L. |
| Davídek01 | 87848 |
|
|
14.12.2010 20:22:36
Tak se zase hlásím po nějaké pauze.U nás teda se z těch víc jak týdeních horeček vyklubala angína,v neděli už jsem jela na pohotovost,horečky byly čím dál větší a častější tak že jsem byla donucna už je srážet obkady a zábaly...A to jsme v pátek byli u dr a prý neměl nic než prostě nachlazení...Už je Davčovi líp,dostali jsme předepsaný Ospen,horečky už dneska neměl...aspoň to
Jinak toho sněhu jsme si taky ještě vůbec letos neužili a sáně už vůbec ne,takže se těším až vyjedeme. Tím že už jsme tak dlouho doma chytám takovou tu ponorkovou nemoc. ![]() Tak holky kdo můžete tak si užívejte krásného snížku a ty které jste na tom podobně jako my tak ať se brzy vyzdravíte ![]() ![]() |
| Zuzulka7 | 102679 |
|
|
14.12.2010 15:41:19
Luci, takže zase nemocní?
![]() My ty sáně vytáhnem snad už ve čtvrtek. Dnes jsme byli akorát plavat a pak už se mi tak vůbec nechtělo. Je tam sněhu až hrůza. A kde se tu chodí bobovat? ![]() |
|
|
12.12.2010 13:38:51
Holky, všem přeji krásnou adventní neděli
Zuzulko, my jsme byli párkrát venku i s bobama, ale malému se to moc nelíbilo, myslím, že je po mě háklivý na studené nohy a hned je mu zima a z toho i onemocněl ![]() ![]() |
| albert1 | 99024 |
|
|
12.12.2010 8:44:57
My uz jsme byli nekolikrat na sankach i na bobech, Stella uz umi rict bobiiiii
![]() |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.