| Zuzulka7 | 102679 |
|
|
12.12.2010 7:49:32
Luci, já jsem taky na něj i na sebe zvědavá, ale dnes přes noc to roztálo, chtěla jsem vytáhnout aspoň sáňky.
A co vy, už jste byli letos na sáňkách či na bobech? |
| luciferek + Terinka+Luky | 43458 |
|
|
11.12.2010 22:04:22
Zuzulko, tak já se přijdu na Joníka podívat, jak to bude na lyžičkách zkoušet
To by mě fakt zajímalo, jak to takový prcek zvládne ![]() ![]() Já to teda zkoušet ještě určitě nebudu, vůbec si to neumím představit Ale budu držet pěsti a hlavně přeju pevné nervy ![]() Jinak všem přeji pěkný pohodový večer a klidnou noc ![]() ![]() ![]() |
| albert1 | 99024 |
|
|
11.12.2010 18:01:37
Ano, je to Lodger, ale ta jednoducha domaci varianta pro novorozence max. do 5M - zavinovacka + hraci deka.
|
| tiina+D10/01+T04/09+H04/11 | 98467 |
|
|
11.12.2010 15:50:18
Zuzulko, já přes zimu s tomem s kočárkem ven skoro vůbec nechodím. Když potřebuju něco vyřídit nebo nakoupit, tak jedu autem... když už "jdeme ven", tak to znamená, že jsme jen na chvíli u baráku na zahradě.
Zato si jako těhotná opět "užívám" odhazování sněhu. ale kolikrát jdu raději odházet sníh, než se vztekat s tomem .Ale jsem teprve v 21.týdnu, takže jsem ještě celkem ohebná a v kondici . Alberte- a je to opravdu lodger? to jsem vždycky viděla minimálně za 2000kč... No já mám samozřejmě hodně věcí po klukách i v neutrálních barvách, ale už uvažuju, že jestli to tentokrát fakt bude holka, tak se neudržím a stejně něco nakoupím ![]() ![]() |
| albert1 | 99024 |
|
|
11.12.2010 15:18:26
Zuzulko,
zadna extra specialni byt nemela, proste jen krasna bavlnena uvnitr/ s jemnym fleece zvenku, bohuzel hezka je jen na obrazcich vyrobce ![]() |
| Zuzulka7 | 102679 |
|
|
11.12.2010 13:05:25
ahoj holky,
tak dnes jsme byli konečně po 3 týdnech venku !!! Sice hustě chumelilo, ale aspoň něco...tak snad už to bude dobrý. A co vy, jak se držíte? Jani, co to bylo za spešl zavinovačku? Držím palce, ať se podaří vrátit. A co těhulky, jak to vzládáte v tom sněhu s kočárkem, musí to být zabíračka. Luciferku nevím nevím s tou výbavou. Měli jsme jet na hory, ale nějak z toho všeho sešlo, tak uvidíme, jestli už letos koupíme výbavičku nebo až za rok, ale chtěla bych letos. Jen ty lyže ještě sehnat...když tak si to zkusí letos jen u nás na zahradě. Je tam mírnej svah, takže to mu bude asi pro začátek stačit ![]() |
| albert1 | 99024 |
|
|
10.12.2010 18:31:59
Po delsi odmlce Vas vsechny zdravim!
Nam se zatim nemoc vyhyba, kdyz nepocitam nejake to nachlazeni, mne uz otrnulo natolik, ze zase chodim do prace vypomahat, mame dalsi vlnu babyboomu, temer soucasne ohlasily 3 kolegyne, ze jsou tehotne a jak je uz dobrym zvykem, ze v podstate v praci konci ... te nasi vedouci skutecne nezavidim. Jsem ve 25tt, na kontrolu jdu pristi tyden, tak snad bude vse OK, bricho se zatim docela drzi, vsichni me strasili, jak budu pri druhem velryba uz v 5M, to se nastesti nevyplnilo. Darky uz mam skoro vsechny sehnane, po spatnych zkusenostech z minulosti, kdy jsem to nekdy zaspala a potom behala na posledni chvili po vsech certech, v poslednich dvou letech si uz davam casovou rezervu, velkou cast veci jsem objednavala pres net, coz je nekdy trochu risk, ale vetsinou se trefim, az tedy na jednu vec, ktera me docela mrzi. Po nervacich s AMC jsem si nadelila darek pro mimi, luxusni zavinovacku od Lodgera za "pouhych" 1000Kc, bohuzel luxusni neni ani nahodou, je to hadr v hodnote 10Kc, snad se mi ji podari vratit. Pekny zbytek dne, Janca ![]() |
|
|
7.12.2010 19:37:24
Davídku, tak taky přejem brzké uzdravení a hlavně, aby se zjistilo, co malému je
Lukášek je na tom naštěstí líp, ale v noci jsem ho nosila k oknu, dýchat studený vzduch (to u laryngitidy pomáhá) a noc teda byla šílená, snad dnešní bude lepší, ale pochybuju No, s tou lyžařskou výbavou...to si fakt vůbec neumím představit, že bysme Lukinka postavili na lyže a co jsem četla, kdysi hodně dávno, není to prý ani moc vhodné na kyčle, tak brzo začít. Ale věřím,že jsou šikulky, co se to už tak malí naučí, viz malá od Verešové, kdysi jsem jí viděla v Top staru a fakt jí to šlo, úplně jsem čuměla Já jsem zvědavá letos na Terezku |
| Davídek01 | 87848 |
|
|
7.12.2010 13:03:20
Ahoj všem,tak my máme ty horečky už od pátku,kašel také převážně jen v noci ho to dusí,nic moc nejí a do toho průjem.Tak nevím,byli jsme v pondělí u dr.a neviděl na něm nic závažného a prý by ty horečky do středy měly jít dolů a pokud ne tak máme přijít a něco mu nasadí.Myslím si ale že mu ty horečky dolů do zítřka nepůjdou.
On když je chudák tak nemocný tak si dokáže ke mě nebo manželovi tak krásně bucnout a vydrží ležet,no to je pro nás tak vzácné,jinak je to taky rarach neposeda. Jinak jsem dnes byla na cukrovku a málem jsem se tam v čekárně poblila jak mě z toho sladkého hnusu natáhlo.Jinak teď už to zase dělají jinak,berou jen na začátku krev a pak po těch dvou hodinách,prostě žádná moč,žádné píchání do prstu,nic takového. Tak přeju ať se ty naše dětičky brzičko uzdraví aby jsme se mohli bobovat. Jo a co se týče té lyžařské výbavy,tak můj muž je na tom stejně taky chce malého postavit na lyže,tak jsem mu řekla že s téhle zimy nic mít malý nebude že si to má nechat na příští rok(sezonu). ![]() ![]() |
|
|
6.12.2010 21:17:39
Holky, tak jsme se s manžou odpo vydali s Lukajdou k dr. a ona tam zrovna nebyla
a večer jsem manžu stejně poslala na pohotovost, protože se mi malý fakt nezdál, brutálně kašle, až se dusí, bála jsem se, jaká bude noc....no a vypadá to zřejmě na laryngitidu, na což trpí i Terezka , takže s tím mám zkušenosti, ale fakt to není nic příjemného, jak se děti v noci začnou dusit a slyšet ten štěkavý kašel No, snad bude brzo líp....Mějte se všichni krásně a pěkný večer ![]() ![]() |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.