| tiina+D10/01+T04/09+H04/11 | 98467 |
|
|
4.11.2010 19:08:05
Když jsem čekala davida, tak mi doktorka říkala:přetahovat předkožku od půl roku. u toma mi říkala, že se to změnilo a až od roku. jestli to bude do třetice kluk, tak jsem zvědavá, jak to bude tentokrát
. |
| Davídek01 | 87848 |
|
|
4.11.2010 13:30:00
Ahoj holky také zdravím po nějaké době.Dnes jsem byla na vyšetření srdíčka plodu a je to zatím vše v pořádku.Zase to bude kluk,tak už přemýšlím nad jménem.Takové ty nevolnosti jak tady píšete to jsem nezažila ani u jednoho mého dítěte takže jsem za to jen a jen ráda.
Davídek dostal poslední dávku prevenaru a hned jsem si ji byla alespoň částečně proplatit na pojišťovnu.Jinak váží 12,5kg a měří 84cm.A stahování předkožky už můžeme provádět,nejlépe ve vaně-říkal pan doktor.Když jsem to hledala na netu kdy začít u chlapečků stahovat předkožku,tak jsem nevěřila kolik je na toto téma různých názorů.Možná budete některá také jiného názoru.... Takže zdravím všechny těhu maminky ať se vám daří a těhotenství si užíváte,i když to určitě není jako u prvního,že!A také zdravím všechny ostatní maminky a jejich děti papa |
| Pole levandulové | 23006 |
|
|
26.10.2010 22:12:49
Jo a doktorka se ptala, jestli uz sklada vety - no, nesklada, ale asi aby to dohnala, prisla odpoledne za mnou a pravila - papat, dej a prosila rucickama. Takze mame splneno
![]() |
|
|
26.10.2010 22:11:25
Tak Bela zvirata rozlisuje pomerne monotonne - u pulky dela zvuk vrceni /to na ni dela nas pes/, u druhe pulky pisti vysokym hlaskem, neco jako ze kocicka. Zoologicka zahrada s ni je zazitek.
Dneska jsme byly na 18 mesicni prohlidce, Beli ma presne 9kg a 80cm, roste ji paty zub. Neni obr, ale roste, prospiva, byla pochvalena. Ji vsechno, vetsinu veci sama vidlickou, ale porad se chce kojit /ja uz bych to klidne ozelela/, prestoze mliko cerstve pije bezne. Nechala jsem ji naockovat proti meningokoku, reakce by byt nemela zadna a ani na ni nic nepozoruju. |
| albert1 | 99024 |
|
|
26.10.2010 16:00:10
U nas to same, Stellina skutecnych slov umi malo, ale take intonuje, krouti se na hudbu, bohuzel nejvic ji bere Maxim Turbulenc, jeji specialitou jsou zvirata, pozna jich uz pres 20 druhu, umi je napodobit, ze by zoologicka vasen po mamince
![]() |
|
|
26.10.2010 0:33:00
No, Bela porad neco "povida", rozklada rukama a meni intonaci, ale opravdovych slov umi pomalu. Hlavne ham a dej, kdyz mi leze do vystrihu. Rekla bych, ze vcetne jmen da dohromady tak deset slovicek.Proti jejimu bratrovi mluvi vyborne, ten v jejim veku nic a o pul roku pozdeji mama, tata, heee, ovsem ted tu pusu nezavre a ma velkou slovni zasobu. Ona rozumi, plni pokyny /kdyz se ji chce, ale je videt, ze i kdyz nechce, tak vi, co po ni chceme/, tak ji nechavame zit. Uz ted je poznat, ze ma hudebni sluch, velmi dobre napodobuje zvuky, ktere slysi nebo opakuje tony.
|
| tiina+D10/01+T04/09+H04/11 | 98467 |
|
|
25.10.2010 18:31:52
Tom toho zatím taky moc nenamluví. Zvládá jenom mama, tata, baba, dede (děda), dndn (=drndrn=auto), ami (hami), daja (tak říkáme davidovi). To je myslím všechno...takže nic moc.
|
| Katka+Ráďa 00+Teri 03+Míša4/09 | 9798 |
|
|
22.10.2010 23:45:49
Ahoj, moc gratuluji těhulkám! Že vám to tedy pěkně vyšlo na stejné období
Taky mám doma 2 dubňátka. Já jsem u Míši triple testy odmítla, NT+ vyšlo dobře, tak to bylo zbytečné, AMC jsem podstupovat nechtěla. Byla jsem pak jen na podrobném UZ. S Míšou jsme byli včera v poradně, má 10kg a 78cm. Taky se stále nechce vzdát kojení, UM odmítá. Skleničky a zeleninku jí pořád, ale pak loudí i od nás Jak jsou na tom vaše děti, hlavně kluci s mluvením? Míša si dlouho vystačil s HAM a BRMBRM, až poslední týdny víc opakuje 1-2 slabiky a umí pár zvuků zvířátek. Všemu ale rozumí a ukáže si, co chce. |
|
|
22.10.2010 0:21:10
tino, to je dobry, ja mam taky dve dubnatka, aspon se to dobre pocita, kdyz maji presne na mesic vekovy rozdil.
|
|
|
22.10.2010 0:20:18
alberte, to je sila, teda. Ja to bliti mela prave uplne stejne, tak se do toho dokazu vzit a mit k tomu Belinku si nedokazu, resp dokazu az moc dobre, predstavit. Ta amc urcite dopadne dobre, ty zrychlene testy jsou dobre, taky jsem je mela a pak i ty pomale ukazaly, ze je vse OK.
Belinka dnes oslavila sve 1,5 tiny, byly jsme s kamaradkou ve Clovickove a ona si tam hrala sama mezi detmi, jen se obcas prisla kouknout k plutku, jestli jsem tam, zamavala a zas odbehla, udelala mi tim radost. Ted se jeste zbavit kojeni a uz to bude volnejsi ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.