| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2009

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 39540  [Dalších 39340 >>]
luciferek + Terinka+Luky 43458
12.11.2010 13:35:58
Skramuško, co je to CRP ? ~f~ Nakonec jsem dr. volala a řekla mi, že odpo bude v nemocnici mít službu na dětské ambulanci, tak tam raději zajdeme, protože malý pořád hoří ~n~ No, pak dám vědět, jak jsme dopadli...ale jinak se mi zdá celkem v poho. Pa
albert1 99024
12.11.2010 11:00:44
Opet se hlasim, velky UZ dopadl dobre, vse se zda byt v poradku, termin zustava na 22. breznu, jupiii~:-D

Na zuby davam Panadol sirup, nic jineho nema u Stelly tak mocny efekt, ona netrpi ani tak zvysenou teplotou, ale spis bolesti hlavy, prujmem a mimoradnym neklidem, i kdyz je jinak dost opatrna, jak ji to chytne, skace treba ze sedacky po hlave, sirup zabere tak za 15-20min. Zadne chovani, zpivani nema efekt.
Pole levandulové 23006
12.11.2010 10:38:45
Luci, tak doktorce zavolej a uvidis, jestli uz by bylo mozne udelat CRP, nebo ne. At pak nemusis na tu pohotovost zbytecne. Snad to bude dobry.
12.11.2010 9:32:03
Skramuško, děkuji za povzbuzení ~;) Jinak Lukinek měl ráno 38 teplotu, teď šel spát, protože vstával už v šest-měřila jsem mu teplotu a dávala čípek...vůbec nevím, zda zajít k dr.? Vždy jak má teplotu a nic jiného mi stejně nic moc neřekne, jen ať dávám něco proti teplotě a sleduju, zda se neprojeví něco jiného...akorát mě štve, že je pátek a na pohotovost se mi teda nechce ~a~ Tak snad to bude fakt jen těma zubama. ~3~
Pole levandulové 23006
11.11.2010 23:23:38
Luciferku neboj, oni to casem zvladnou vsechno stejne jako ti rychlejis. Jsem priklad line matky, ktera necha vecem volny prubeh a Ada je najednou mezi temi nejbystrejsimi /rikala ucitelka ve skolce/ a odklad skoly by pro nej byl zbytecny/ ro si teda taky myslim/.
S tou obrizkou - nic se neboj, oni to muzou udelat i jen jako castecnou obrizku, t urisznou jen tu vrchni, uzouckou cast a na vzhledu to neni nijak znat, jen to pak jde pretahovat. Doktor to posoudi nejlip a vim, ze oni nerezou zbytecne nic navic.

Tehulky, zdravim vas a tesim se na zpravy z utz:-)
11.11.2010 20:14:51
~3~ ahoj holky, taky se hlásím po delší době ~f~ Lukinek má od rána vysoké horečky nad 39 st. a večer jsme zjistili, že je to snad od zoubku, neboť má celé pravé líčko červené až rudé ~n~ Sice měl teploty a byl jak bláto, ale jak jsem mu dala čípek, byl úplně v poho, tak snad to nebude nic vážnějšího. Máte s tím nějaké zkušenosti, zda ty vysoké teploty můžou být zoubkama? Jinak, co se týče mluvení, tak na tom jsme taky nic moc - mama, tata, toto, ble, fuj, neni, ne a ještě možná nějaké to slovíčko ~;) Jinak zvířátka moc neovládá, spíše jen haf haf, mňau, bůůů. No, musíme to více procvičovat :-) S nočníkem taky žádné pokroky ~a~ Ale říkám si, že to přijde samo ~;) Jinak holky včera jsme byli na kontrolu s tím varlátkem a operace nás čeká 18.1., už to chci mít za sebou. No druhá věc, co mě teda překvapila, že malý má tu kůžičkou na pinďovi tak úzkou, že asi přetáhnutí v narkóze nebude stačit, takže ho pak do budoucna bude čekat zřejmě obřízka ~n~ Máte s tím některá zkušenost?? No, tak jsem si vylila srdíčko :-) Mějte se holky fajn a vy těhulky se moooc opatrujte a ať všechny testy vyjdou už jen dobře ~3~
albert1 99024
7.11.2010 16:25:29
Take zdravim vsechny,

ja jdu na velky UZ pristi tyden, tak doufam, ze vse bude v poradku. Uz jsem nastesti fit, zpet do kondice jsem se vratila kazdodennim vencenim psu, ktere ted s manzelem hlidame tchyni, je v zahranici. Teda priznavam, i kdyz je mam moc rada, trochu si oddechnu, az je zase vratime, je to docela narocene kloubit s malym ditetem. Nastesti mame zahradu, ale oni se na ni spis nudi, chteji ven a behat a behat, nejlepe stale nove trasy.

Uvazuji o prikoupeni jedne zavinovacky na mimi, nemate nektera zkusenosti s Lodger Cotton Wrapper, asi si udelam radost?
Zuzulka7 102679
6.11.2010 8:04:21
ahoj holky,
tak koukám trochu to tu ožívá. My na kontrolu jdem až příští týden, tak pak uvidíme.
Zvířátek umí Joník plno, spíš já jsem brzda, protože plno zvířat nevím co dělá. Třeba taková liška. ~d~
Už týden nekojím a docela to i zvládame, místo kojení si zpíváme. Akorát je to lumpík s jídlem, prostě nechce papat, dřív ho živilo aspoň mlíčko, ale teď teda nevím co to je. Za celý den mi sní třeba jen polívku.
Nočník zatím nic. Jen to hlásí a dělá e-e do plíny, na nočník si sednout nechce.
A s tím pindíkem. Zkoušíme to od roku, ale nejde to. Takže jsem to nechala být a uvidíme, co mi doktorka na to řekne.
Tak se mějte ~3~
Pole levandulové 23006
5.11.2010 1:58:08
Davi, gratuluji k ultrazvuku i k chlapeckovi. S tim pretahovanim je fakt moc nazrou, takze zalezi na tobe, co si vezmes za sve. My meli od pul roku zkouset nenasilne pretahovat, jen co jde, posleze dostal hormonalni mast. Ale protoze se mu pod castecne uvolnenou predkozkou delaly zanety, tak nakonec musel do narkozy a na stahnuti. Byly mu ctyri roky a zakrok to byl velmi rychly, setrny, nebolestivy. Od te doby poctive pretahujeme a zanety uz se nedelaji a vsechno je OK.Nekde to strhavaji bez narkozy, do toho bych ale nikdy nesla. Nasla jsem si soukrome zarizeni AMED, jednani bylo super, vse ambulantne, placeno pojistovnou.
Davídek01 87848
4.11.2010 21:32:45
To jo to máš pravdu pořád se vše mění.
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 39540  [Dalších 39340 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.