| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2009

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1150] Názory 11511160 z 29140  [Dalších 27980 >>]
Mab 26777
9.10.2009 12:42:44
joo, vím to, ale asi taky jen měsíc. to je už z hodně recyklovaného matetriálu se nedá znovu recyklovat - tedy papír na vejce a roličky od toaleťáku. do té doby jsem taky třídila blbě.
tetrapaky u nás házíme stejně s plastem - máme na to jen jeden kontejner.
Nykolka,Naty 04/04,Ráďa05/09 23963
9.10.2009 12:40:12
Jo jo s tema prepravkama na vejce je to tak, stejne tak s rolickama od toaletaku...stejny pripad

ad podoba-uz mi neprijou podobny, kdyz se vylihli, tak si byli podobny jak vejve vejci.....krome toho namalovanyho oboci~t~~t~
magrata1 95172
9.10.2009 12:32:28
s TĚMA PŘEPRAVKAMA VAJEC JSEM TO TAKY NEVĚDĚLA, ALE TO MY JE STEJNĚ (kuš caps lock) vozíme prázdné ke tchánům a plné domů~t~
Gabik_S 100396
9.10.2009 12:28:58
Taky tridim odpad , ve spajzu mam krabice na plast, papir a sklo. Jeste jsem tridila krabice od mleka a dzusu, ale zmizel tady u nas kontejner oranzovy, kam se to hazelo, tak to musim davat do popelnice. Jinak jsme i akcni a cas od casu vozime nejake veci do sberneho dvora.
Za to nekteri lidi si s tim fakt hlavu nelamou a postavi treba pred popelnici lednici!!
Nedavno jsem koukala na porad pro deti a rikali si , jak tridit odpad... vedeli jste , ze treba papirova krabicka od vajec do papiru uz nepatri, protoze papir se da recyklovat jen 6x a tyto krabicky uz jsou recykl., takze patri do smesneho odpadu!! Ja to teda netusila.
~g~
magrata1 95172
9.10.2009 12:21:50
Kotě, sklo taky vytřiď!!!! I ty drobky!~t~ Můj drahouš měl kdysi havárku-defekt na dálnici a pak měl pod kůží zapomenuté zašité sklo. Jak to měl oteklé, nebylo to vidět. Až zplaskl, měl jakoby hrášek pod kůží. A je alergický na ten sajrajt jak se s tím umrtvuje (moje hlava děravá, vykojená!) tak mu to vyšparovali zaživa. FŮŮŮŮŮJ
Gabik_S 100396
9.10.2009 12:21:43
Brr, nemam rada zimu, dnes jsme byly na prochazce, Adamka jsem dala do kombinezy do kocarku v tom co byl doma. Zatim bez fusaku,ale mam ho pripraveny, prikryla jsem ho teplou dekou a ted spinka venku, rucicky jsem mu stahla do rukavu.
Me teda venku zima byla..
Kotatko+Nathalie06+Thomas09 65385
9.10.2009 12:16:03
Simi já když bude tak málo stupňů, dám teplou deku a nánožník. Fusák ještě nebudu dávat.
magrata1 95172
9.10.2009 12:15:37
My máme i papír. Kovy hážem do bedny na dvoře, nosí k nám i kámoška takové ty drobné věci. Až bude lepší cena, odevzdáme a budem ve vatě~t~
Kotatko+Nathalie06+Thomas09 65385
9.10.2009 12:15:15
Ahojky holky :-)

Nějak se mi dneska nechtělo psát :-)

U nás je hrozně škaredě, prší, ale je kolem 20C takže alespoˇň tak :-)
Kocourek si nakoupil časopisy s autíčkama, tak čekáme až se konečně vyřídí dědictví a budou penízky na nové autíčko :-)
Už aby to bylo :-)

Nykolko pěkná podoba :-)
Martino taky bych uhodla kouknout dříve. Hanička má z obou něco, ale více z tebe se mi zdá :-)

Jinak taky třídíme odpad. Teda jen papír, plasty, sklo a takové ty věci jako plíny a odpad z potravin. Celkem mě to i baví přemýšlet, kam co hodím :-)

Těším se na to příští " jste to co jíte " Potřebovala bych nějaký tip. Pořád mám po porodu 8 kilo, tak ty tři by mi dolů dát bodly .-D

Tomík už spinká přes dvě hodinky :-)) Tak jsem douklízela pokojík. Z tašek se sypalo opět sklo. Uáááá sklo fakt nemůžu :-/

Jště jsem něco chtěla, ale už nevím ~d~
Mab 26777
9.10.2009 12:13:51
Já dala do kočárku už fusak a nemusím Honzíka moc nabalovat, krásně se mu v něm spinká. Je oblečenej jako na doma, jen přidám svetřík, čepici a jede se. A fusak mu nedopínám až ke krku, ale aby trošku větral.
[<<Předchozích 1150] Názory 11511160 z 29140  [Dalších 27980 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.