Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| magrata1 | 95172 |
|
|
8.10.2009 23:47:39
luci, látkovky jsou daleko jednodužší, než se zdá. Důkazem je, že to s nimi zvládla moje nevidomá ségra. Kolotoč nevím, s tím se malá hraje přes den, večer ji dám do postýlky, pohladím, popřeju dobrou noc a nechám ji tak. Chvilku si brouká a pak usne.
|
| Gabik_S | 100396 |
|
|
8.10.2009 23:45:38
Luci, ja bych si s masazi taky dala rict, zoufalky jsem si opet nahrala, zkounu snad zitra, my kolotoc sice mame, ale na usinani je stale jiste prso od maminky. Luci, uz se Matysek pretaci?? Adamek se pretaci porad, ale jen na jednu stranu, tak se ho snazim motivovat na druhou, zatim nic moc...
Taky jsem koukala na to cviceni s miminky, muzeme to zkusit, ale uz vidim, ze si lehnu na podlahu a v tu ranu nebudu vedet, co delat. Tak asi zustanu lezet... ![]() |
| magrata1 | 95172 |
|
|
8.10.2009 23:43:34
Švadlenka nee, jsem návrhářka obuvi, ale než jsem šla na školu, udělala jsem si masérský kurz a pracovala i v lázních. S těmi maséry máš pravdu. Já jezdím ke kámošce 80 km, protože za to, co jsem jinde zkusila, nehodlám platit. Já dělám klasickou masáž. Klienti se mi drží stejní už 17 let, tak snad jsou spokojeni. Ale láká mě zkusit shiatsu, to je o něco tvrdší, záleží, co upřednostňuješ. Zkus si nechat napsat od obvoďáka přes pojišťovnu.
|
| lucilucky+Matyáš 5/09 | 100101 |
|
8.10.2009 23:38:04
Mag škoda, že nebydlíš v Praze hned bych tě pozvala abys mi udělala masáž
Tak jsem zhlídla Jste to co jíte...asi začneme s Matýskem doma cvičit Zoufalky taky dobrý a teď šupky do pelíšku. Určitě zase budeme za chvilku vstávat na kojení. Taky jsem koukala jako blázen co holek používá hadrový pleny. Máte můj obdiv. Chtěla jsem se zeptat jestli máte zkušenosti s kolotočem nad postýlku. Jestli to opravdu pomáhá při uspávání? Přeji všem krásnou dobrou noc |
| Gabik_S | 100396 |
|
|
8.10.2009 23:27:17
Ty jsi akcni maminka, svadlenka, maserka, co jeste?
Ja si uz kolikrat rikala, ze bych zasla na masaz,ale mam zabrany se poddat cizimu cloveku a taky jeste aby to maser umel.. Ted bych si ji umela predstavit, mam tady zkroucena zada... tak snad se brzy odhodlam a objednam se na masaz, muzes mi doporucit, jaky typ masaze mam zvolit?? |
| Sýkorka 47 | 73231 |
|
|
8.10.2009 23:26:12
Jééé!!! I pásky umíš
![]() ![]() !!! O tom docela uvažuju. Domluvím se s chlapem. Potřeboval.Ale teď jsem mu k narozkám koupila rifle-jsou trochu elastický a on je z nich hrooozně nadšenej a prej se obejde bez pásku.Toš uvidím. |
| magrata1 | 95172 |
|
|
8.10.2009 23:22:21
Jo, Sýkorko, kdybych s tím, co umím bydlela v Praze, jsem za vodou. Masírovat bych určitě na kšeft nemusela
. Dělám to sice ráda, ale strýček Bechťa potom otravuje. Kajce jsem ušila jen jedny botičky a ty se ztratily, ale mám kolekci ze soutěže na téma Živly v nás. Zítra to snad vyfotím a hodím sem. Jo, holky, nechcete někdo jako dárek nebo pro sebe ušít kožený opasek? Mám asi 20 připravených na šití, hodila bych fotky. Mám kůže snad všech barev a hezké spony. |
| Gabik_S | 100396 |
|
|
8.10.2009 23:15:10
![]() ![]() tak tehotensky nastesti nosit nemusim.... ale nikdy nerikej nikdy !! |
| Sýkorka 47 | 73231 |
|
|
8.10.2009 23:14:47
Magrato-ty umíš ušít botičky??? Ukááááž!!!! Ty jseš vůbec holka šikovná... Vegeta....,zavařeniny....,masáže.....Tak tady nestraš s exekutorama. Ty se neztratíš!!!
Ta debata o soukromí a nahatých fotkách miminek....to mě nenapadlo...ale na tom něco bude!! My už dneska pořídili přes net větší autosedačku a konečně fusak. jak se vejde do kočárku,to jsem zatím nezkoušela. Dneska bylo tak krásně a my viděli v Globusu vezli mimino-asi tak starý jako ty naše- ve FUSAKU!!!!Vezli to v sedačce,no to snad není možný!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| magrata1 | 95172 |
|
|
8.10.2009 23:07:02
Gabiku, já taky s oblečením nemám problém. Ty těhotenské oblečky zatím nevyšly z módy
![]() ![]() ![]() ![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.