Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Budka,Štěpán99,Kája28.4/09 | 94102 |
|
|
8.10.2009 22:57:28
taky máme nějaké fin potíže a čokoška je opravdu nutná..chápu
|
| Gabik_S | 100396 |
|
|
8.10.2009 22:56:30
Taky jsme na to tady s manžílkem koukali, hm, ja bych taky rada neco shodila, ale nejak nemam sil momentalne se odhodlat a neco pro to udelat, jsem lina. Tak radeji nelezu na vahu, abych nevedela, jestli se mam desit nebo radovat. Obleceni zatim menit nemusim, tak snad to jde, i kdyz to brisko by mohlo byt pevnejsi.
|
| Jahůdka_ | 88601 |
|
|
8.10.2009 22:50:39
Ahoj holky...tu MACEŠKA...z červňátek
chtěla jsem vás jen pozdravit a kouknout jestli se tu někdo koukal na jste to co jíte...no u nás máme téměř všechny maminy na stejných váhách jako před porodem...a některé i pod...KROMĚ MĚ a tak mi to je nějak líto,no...a tady jsem zahlédla,že jdete do hubnutí,tak jestli bych se mohla k vám přidat![]() |
| Gabik_S | 100396 |
|
|
8.10.2009 22:50:29
Dalo mi zabrat si vas docist, ja nez to doctu, tak uz tady vsichni spi.
Tabitho, diky za vycerpavajici informace. Az mi z toho jde hlava kolem.... Ja doufam, ze to nebude tak hrozne.. Ekzem jsem nikdy nemela, doktorka mi dala dlouhou prednasku, cemu se vyvarovat, co uprednostnovat, mohu ji kdykoliv zavolat, coz je mile. Ted me i napadlo, chtela jsem si zajistit plavani Adamka, to asi nepujde s ekzemem,co?? krouzky - teda holky, ja ziram, jak jste akcni s krouzkama pro deticky. Filipek je trochu lenoch, on je spis intelektual (od 2 let poznaval vsechny pismenka abecedy, od 4 let plynne cte, tak snad se v prvni tride nebude nudit, jelikoz uz pocita buhvi do kolika, tak ted se zajima o nasobilku, takze pocitame, pocitame), tak chodil az posledni rok ve skolce, driv to tam ani neslo, davali na krouzkach prednost starsim detem. Ted chodi do prvni tridy a zajistili jsme si keramiku, to ho dost chytlo, na fletnu, zkusili jsme Judo a jeste vytvarnou vychovu. Chtela jsem vice pohybu, ale nejak jsme nekapli na nic, co by nas zaujalo v jeho veku. Kdyz byl mensi, chodili jsme do stanice mladych prirodovedcu na krouzek, kde poznavali zvirata, starali se o ne, krmili, to bylo moc fajn. |
| magrata1 | 95172 |
|
|
8.10.2009 22:36:32
Já teda teoreticky vím přesně, co dělat, abych zhubla, ale prakticky teď požírám čokošku. Celý život jsem se dokázala držet na uzdě, aniž bych měla pocit ztrádání, ale to jsem měla své milované hřebíčky, teď mám zas ty rakvičky.
Kdyby aspoň nebyly ty stresy kvůli rodinným financím Asi to všechno prožeru-exekutor-neexekutor![]() |
|
|
8.10.2009 22:23:27
Holky co chcem hubnout, koukáte, je to dnes pro kojící matky, cvičení s dětma atd. Žádné diety, ale zvýšit obsah bílkovin, to prý zahání chuť na sladký.
S tím mlékem teda neví, tak co budete dávat mezi. um? |
| Anakonda+2 | 75682 |
|
|
8.10.2009 21:51:35
Ale již z upraveného
![]() ![]() |
| plakanek | 87034 |
|
|
8.10.2009 21:51:32
Ale v jogurtech je to nějak zkysané natrávené a pro tělo lehce stravitelné a jsou tam ty živé jogurtové kultury a je to prostě prospěšné..a teď už mizím......
|
|
|
8.10.2009 21:48:40
Hoky já to vůbec nechápu, vždyť jogurty jsou taky přece z kravského mléka????
|
| plakanek | 87034 |
|
|
8.10.2009 21:46:31
No já si nějak nedovedu představit, že bych v současné době Kačenku ještě kojila. Bude jí 2 roky a 5 měsíců. Přijde mi to šílené. Ale je to asi vše o zvyku.
Musím sem pustit manžu, má práci na PC. Takže se loučím a přeji všem dobrou noc ![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.