Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| plakanek | 87034 |
|
|
8.10.2009 12:32:54
Ahojky,
jsme doma z dopolední vycházky. Nahnala jsem dnes Káče brzy do postele, protože musíme být už v 15h na srazu Sokola, jde se dnes ven, tak půjdeme hezky celá rodinka. Ale nevím-nevím, jak to bude s počasím a taky Káčiným spaním. Očkování: naše dr. taky píchá hexu+ Prevenar současně, každé do jiné nožky. Emco, a budou v Ontexu vycházet na 2 Kč i ty větší plínky - tj. např. 7-18 kg???? Dnes jsem poprvé udělala vlastní masozeleninu a mám radost, jak se to hezky uvařilo - květák-brambor-kuřátko, rozmixovalo se to do hladka a Kájí furtrovala, až měla boule za ušima ![]() |
| simca+klucíí | 66211 |
|
|
8.10.2009 12:24:17
emco mas email
![]() ![]() |
| magrata1 | 95172 |
|
|
8.10.2009 12:17:00
GABIKU, já mám skoro samé čtvercovky a není to žádná dřina. Všichni si to představují daleko náročnější než to ve skutečnosti je. A teď, když přestala Evelinka kadit 5x, 6x denně a kadí jen jednou, je to leháro. Příprava pračky mi zabere tak 10 min, někdo čistí pokaděné plenky hned, já jsem lenoch, jen je hážu zvlášť a očistím najednou. A vyperu s tím další prádlo. Věšení dá pár minut, často věší manžel, když mě předběhne, ani mu o to neříkám, dělá dobrovolně (asi zvyk z dob, co jsem měla po borelioze únavový syndrom a po pověšení jedné pračky jsem musela jít na dvě hod. ležet, jak mi bylo blbě). Nežehlím, jen je hezky posbírám a skládám u telky.
|
| Emca+Honzík + Daneček | 44475 |
|
|
8.10.2009 12:10:48
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, fffbcc
to je pozdrav od Dandy |
| Gabik_S | 100396 |
|
|
8.10.2009 12:02:32
taky jdeme kojit, nebo mi tady Adamek zrusi klavesnici... ¨
Rada bych take vlozila foto, ale me se to nezdari, protoze je na internetu nikde nemam, jestli jsem teda dobre pochopila zpusob vkladani. ![]() |
| Mab | 26777 |
|
|
8.10.2009 11:51:58
Tak nic, Honzík má hlad, tak jdem kojit, zatím ahoj.
|
| Mab | 26777 |
|
|
8.10.2009 11:51:14
|
| Mab | 26777 |
|
|
8.10.2009 11:50:31
Gabiku s těma dnešníma látkovýma plínkama už není tolik starostí jako dřív. Pračka pere super - jednou za 2-3 dny, k tomu přidám Honzíkovo oblečení i naše. Takže mě to nějak extra nezatíží a téměř nežehlím. žehlím občas čtvercovky, ale ty když dobře pověsím, tak taky ne. Ale jako hlavní plínky používám tvarované plínky z froté nebo plínky all-in-one a ty se nežehlí vůbec (dokonce se některé žehlit nesmí
). Samozřejmě že používání čtvercovek je nejlevnější, ale také "nejpracnější", i když ne zas tak moc, jak si lidi většinou myslí. Já mám od každého něco a různě to kombinuju dle potřeby a chuti. Můžeš se podívat třeba na stránku www.brnakdetem.cz nebo www.latkovky.cz a mnoho dalších. Tam je i srovnání cenové. Takže látkové jsou levnější, zdravější, ekologičtější a dle mého i hezčí na dítku. Ale já moc necestuju, takže přebaluju většinou doma a pračka je pořád po ruce.Naposledy jsem koupila Honzíkovi takovouhle krásu: |
| simca+klucíí | 66211 |
|
|
8.10.2009 11:48:52
moc dekuji za info emci i mab
![]() ![]() ![]() |
| Emca+Honzík + Daneček | 44475 |
|
|
8.10.2009 11:40:31
Simčo, beru z Ontexu a jsou to ty co se prodávají v Tesku, ty lepší, také tam vyrábějí hygienické podložky, vložky a tampony, určitě znáš helen Harper. 1x14 dní tam mají otevřený krámek a plíny mi vyjdou 1ks za 2,-Kč, beru vždy celou krabici po 120ks a mám je tak zhruba na měsíc. Můžou odtamtud brát všichni co si tam dojedou.
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.