Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Mab | 26777 |
|
|
7.10.2009 16:52:35
Vše nejlepší k narozkám Ariadno, jak jsem se zakoukala do těch foteček, tak jsem úplně zapomněla popřát. Takže vše nej nej nej. hezky si to užij.
![]() ![]() ![]() |
| Mab | 26777 |
|
|
7.10.2009 16:50:44
Jahny, přesně tyhle máme taky a pak i ty obyčejněnjší. Já bych si možná taky vystačila se čtvercovkama, ale copak se těm krásám dá odolat - krásně měkkoučké a chlupaťoučké AIO jsou prostě k zulíbání - tedy ty děťátka v nich
![]() |
| plakanek | 87034 |
|
|
7.10.2009 16:49:01
Mandeli, ještě jsem Ti zapomněla pochválit Ellenku
![]() Ariadně věe nej k narozkám ![]() |
| simca+klucíí | 66211 |
|
|
7.10.2009 16:16:42
jdeme ven je tu krasne slunecno zatim papa
![]() ![]() |
| Anakonda+2 | 75682 |
|
|
7.10.2009 15:34:19
Já mléko nepiju vůbec...v MŠ mě do něj nutily učitelky..nutily mi ho pít..i když jsem ho enchtěla...když vidím ddneska škraloup chce se mi
![]() Mléko nepozřu..nikdy:-( Naštěstí mi chutnají jogurty a po..ale mléko nee. |
| simca+klucíí | 66211 |
|
|
7.10.2009 15:33:26
AHOJKY tak jsme doma,v nemocnici nam rekli ze honzik jeste nema poradne jaderka tak kontrola za 3 mesice a snad to bude ok...
malemu se tam moc libila jedna holcicka porad ji osahaval po tvari,rukou a po vlaskach a chichotal se na ni,,,mala byla o hlavu mensi a mela pul roku ![]() ![]() ![]() ![]() tabi,hod svuj clanek do kvetnacku denicku,chci se take podivat ![]() |
| Anakonda+2 | 75682 |
|
|
7.10.2009 15:31:10
Jo a k tomu ponocování...
Mám to jako Gabik..celý den jsem občas jako mátoha...slibuji si, ja půjdu večer max. do desíti spát..a pak večer ožiju...nebo prostě se mi spát nechce...pak v noci i 6x vstávám...ráno si nadávám, že jsem pěkně pitomá...zase si libuji, že půjdu brzy spát.. ![]() ![]() Takhle to mám stále dokola...Ale snažím se jít spát aspoň o jedenácti... |
| Anakonda+2 | 75682 |
|
|
7.10.2009 15:25:36
Zdravím při středě
![]() Předně musím napsat, že mě Koťátko pěkně vyděsila...pořád na ní musím myslet...a celé pondělí jsem byla z toho úplně mimo. Hlaně, že jste všici vpořádku ![]() ![]() Fotka auta hrozná ![]() Tabitho, já tě v Mamince odhalila..a sem práskla ![]() ![]() Snad to to neva![]() ![]() Plakanku, super pulroční míry ![]() Už to není žádný drobeček ![]() ![]() Lepek budu určitě dávat min. od 9 měsíce... Ari, krásný fotky..hlavně fotka mimča v umyvadle ![]() Budko, hezká trampolína Terka jí miluje![]() Mandelinko, krásná princezna ![]() ![]() Na ostatní reagovat už nestačím... Nějak teď nemám čas na net..chci mít doma uklizeno..a mít na všechny čas-taky na sebe..a nějak to prostě nejde..vysedávat u netu ..a zároveń tohle všechno mít ![]() Zuzce se zhoršila seborhea...podezřívám buď moje uzobávání čokolády...a nebo první očkování...dneska to má naštěstí už lepší... O víkendu jedeme na Šumavu..ještě s pár přáteli..fakt se moc těším ![]() Snad už nebude sněžit ![]() |
| Tabitha+2 | 73840 |
|
|
7.10.2009 15:19:47
Kravske mlicko - vcera jsem si dokonce precetla, ze neni vhodne do 3 let veku!
![]() |
| jahny+Kami3/05+Šimon5/09 | 36980 |
|
|
7.10.2009 15:13:57
MAGRATO, jako nepropustný kalhotky používám obyč PUL kalhotky od Tots Bots a na parádu jsem si pořizovala PUL Imse Organic Fox od Imse Vimse. Snad se mi to povede vložit, jsou to tyhle:
Jinak jsem si ze zvědavosti objednala všechno možný, ale teď už vim, že bych si vystačila jen se čtvercovkama .MAB, děkujem za info . A jak je to tedy teď s tím kravským mlíkem . Od kdy se může? |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.