Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Gabik_S | 100396 |
|
|
6.10.2009 23:07:25
My taky usiname u prsa... ale nekdy se zadari i jinak, ale spolehat se na to neda. Treba dnes dopoledne jsem ho polozila bdiciho do postylky, chvili vrnel a usnul, ale jen na pul hodinky, vecer jsme v osm hodin kojili, vypadalo to , ze usnul, tak jsem ho dala do postylky, ale probral se, plakal, tak jsem ho pochovala, aby si jeste odkrknul a pak polozila do postylky, zacal plakat,plakal chvili, uz uz bych k nemu sla, ale stichl a usnul. Ale to se stalo asi jen dvakrat.
Jinak se vetsinou po nakojeni probudi po pulhodince spanku a musim mu dat jeste cucnout a pak uz usne. Tak je to takove zdlouhave, uz jsem i premyslela ho vecer nakojit, zajistit hlidani a jit si treba nekam na veceri, ale copak to jde za takovychto podminek??? V kolik hodin chodis spat ty vecer? |
| lucilucky+Matyáš 5/09 | 100101 |
|
6.10.2009 22:36:55
Velkou vanu jsme zkoušeli asi jen 3x aby si pomalu zvykal. Až se nevejde do malý vaničky tak tam bude muset
o víkendu dokonce usnul Matyáš mezi námi v posteli docela sám, ale to byla asi vyjímka. V neděli a v pondělí ho uspával taťka tak, že ho uhoupával na rukou. Dneska jsme doma sami, protože šel taťka na badminton takže klasika u prsa, ale dívala jsem se u toho na růžovku a docela rychle usnul. Takže celkem normálka. A co vy Gábíku? Jak jste na tom? Jo taky jsem se koukala na tu vaničku od plakánka, asi docela praktická věcička. Škoda, že jsme nevěděli dříve ![]() |
| Gabik_S | 100396 |
|
|
6.10.2009 22:27:10
Plakanku, vanicka je prakticka, skoda , ze jsem o ni nevedela pred narozenim Adamka,asi bych ji poridila, ted uz je pozde.
|
| Gabik_S | 100396 |
|
|
6.10.2009 22:22:08
Luci, taky mam s koupanim a s ouskama nejak zafixovane.. Ja uz Adamka ve velke vane koupala, jemu je to tak nejak jedno,ale pro me je manipulace narocnejsi, kdyz ho porad podpiram. Verim, ze s maminkou se mu koupani libi, ale to asi nepujde delat kazdy den, ne?
Luci, jake mate vecerni usinani? Nejake zlepseni? |
| lucilucky+Matyáš 5/09 | 100101 |
|
6.10.2009 21:44:49
Gabiku my taky koupeme Matyáše v malý vaničce. Pomalu už se tam nevejde tak jsme chtěli vyzkoušet normálně velkou vanu, ale asi měl strach tak plakal. Tak jsem si tam vlezla s ním a to už se mu líbí.Taky mu pořád držíme hlavičku aby mu nenatekla voda do uší. Mám to nějak v hlavě asi to říkali v porodnici. Ale zase když se miminka na plavání potápí tak jim tam taky ta voda nateče? Takže nevím.
|
| plakanek | 87034 |
|
|
6.10.2009 21:15:51
Já mám takovou tu nasazovací plastovou vaničku na vanu a jsem spokojená. Kačenku jsem v ní koupala ještě letos v lednu, a to jí už bylo rok a 7 měsíců. Menší dítě by v té vaničce mohlo být ještě déle, ale Kačka je pořádná, velikostně tak na 4 roky. Má 16 kilo a některá velikost 104 je jí už malá.
vanička: http://www.hastrmanek.cz/detail/vanicky-koupaci-kbeliky/vanicka-na-vanu-s-vypusti-1/ No a to lehátko je takové to klasické, kovová obroučka a potaženo látkou. Když byla Kája menší, tak jsem ho tam měla celé dané, teď jen opřu o okraj a Kája hezky stabilně sedo-leží a užívá si to. |
| Gabik_S | 100396 |
|
|
6.10.2009 20:55:12
Plakanku, taky koupes ve vanicce v tomhle veku, tak nejsem sama.Jak dlouho planujes koupat ve vanicce??
Adamek se tam sice uz moc nevejde, hned jak bude hotova koupelna, pujde do vany, ale jeste nevim, jak ho tam budu pokladat. Lehatko nemam, ted uz je veliky, tak snad bude brzy sedet a to pak budu mit od sestry pujcene takove to sedatko do vany pro mrnousky. Segra s nim tedy byla spokojena.. |
| Ariadna | 44025 |
|
|
6.10.2009 20:48:45
Kluka jsem koupala do 6 měsíců v kyblíku. Pak se tam už nevešel. Elča byla tak malinká, že jsem ji nemohla v kyblíku udržet - tak šla z umyvadla rovnou do vany (kyblík jsem poslala dá). Ponoření oušek nevadí. A nedoporučuje se vytírat uši "uchošťourama" - čím víc mázku, tím lépe. Uši suším jen osuškou. Já ji dávám do vody i pást + nějakou hračku. Hrozně se jí tam líbí.
Šíma ![]() Elenka lepší foto nemám - byla strašně malinká a stále "šla ke dnu" - tak šla do umyvadla |
| plakanek | 87034 |
|
|
6.10.2009 20:07:35
Gabiku, já mám taky strach Kájince ponořit ouška. Mám ve vaničce takové to lehátko, zavěšuju ho o okraj vaničky, takže Kája ani nesedí, ani neleží, něco mezi, je ve vodě ponořená nad pupík.
|
| Sýkorka 47 | 73231 |
|
|
6.10.2009 19:32:08
Ahoj. Gabiku,taky malou koupu s ponořenýma ušima. myslím,že jí to nevadí. Po koupání vyčistím čtverečkem buničiny.Je fakt,že jsem to s nikým neřešila.
Ari-hezký fotečky. Ten gril-pračka-to je zajímavý.Čekám,že nám pračka brzo doslouží,tak mám tip!! Mě se zatím nikdy nic podobnýho nestalo-jako autonehoda.taky nijak velký dálky sama nejezdím.Spíš proto,že nikam netrefím.jako malá-to mi byli 4 roky jsme se vybourali s našima v TRABANTU po smyku jsme se skutáleli do příkopy,ale z toho si skoro nic nepamatuju,jen že mě píchalo v oku. tak si to ani neumím představit. Možná ti to Kotě ještě pořádně docvakne časem....Ale třeba jseš tvrdá nátura. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.