| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2009

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1430] Názory 14311440 z 29140  [Dalších 27700 >>]
Gabik_S 100396
6.10.2009 19:08:21
Ariadno, hezke video a zaval fotecek.
Chci se jen zeptat na to koupani, to nevadi, ze mala ve vane ma usi ponorene ve vode?? Mela jsem pocit, ze toho se mame vyvarovat, aby nezustala voda v usich.
Ja jsem asi hrozna, ale koupu porad ve vanicce (to teda musim, protoze mame koupelnu s vanou v rekonstrukci) a porad podpiram hlavicku rukou.
Je fakt, ze mam pak cela zada bolava, nedelam si to zbytecne slozite??
Kotatko+Nathalie06+Thomas09 65385
6.10.2009 19:00:21
Plaki nene nemám. Nebojím se toho a za volant sednu určitě v pohodě. Jenže teď to nevím že? Auto nemáme :-D
Ariadno no tos měla super zážitek :-////
Ariadna 44025
6.10.2009 18:57:59
Tyjo Kotě, to seš dobrá. Já jen vidím na živo, že je někde bouračka a hned na to myslím celej večer. Mě v sedmi málem přejelo auto na táboře a do konce tábora jsem z toho měla trauma - řidič vjel na trávník do houfu dětí - čtyři zůstali pod autem (nic krom jedné zlomené ruky a odřených zad se nestalo). Já jsem utekla, ale úplně náhodou - že jsem slyšela vřískat praktikantku, tak nevím co mě to napadlo, ale začala jsem zdrahat. Dnes by si rodiče děti z tábora odvezli, ale tenkrát jsem si jako nejmladší vytrpěla svoje (prostě jsem měla šok a potřebovala jsem o tom s někým mluvit a ty starší holky mě stále shazovaly a nekamarádily se mnou).
plakanek 87034
6.10.2009 18:56:29
Krásné fotky, ze všech květňáčků je pořád Elenka nejpodobnější typově k naší Karolínce~;)

Jo jinak včera mě namíchl manžel s dědou, manžel měl včera narozky a děda tu byl na návštěvě, tak jsem na stůl nakrájela klobásky - čabajka, dunajská a tak a šla koupat Káju. Přijdu a Kačka vesele sedí a vyjídá klobásky. Tak jsem jí hned sjela, že tohleto nemůže papat (měla vedle svoje jídlo) a ona se rozplakala a uražená utekla do pokojíku. No a ani se jí nedivím. Tatínek s dědou jí totiž pojídání klobásek dovolili a ještě mě seřvali, proč mi to jako vadí s odůvodněním, že v létě měla přece na zahradě opékaný párek, a to je mnohem větší jed! No teda argument jak prase.
Gabik_S 100396
6.10.2009 18:51:39
Mab, diky za info ohledne kyclicek. kycle mame v poradku, jen doktor neco rikal o tom , ze se jeste musi dovivinout jamky. RIkal, ze mame cvicit a na noc jeste davat plenu navic. To myslim doporucujou od zacatku preventivne.
Balite plinku navic?? My jsme to delali do kontroly ve 4 mesicich, ted uz jen cvicime, tak doufam, ze nic nepokazim...
~g~

Ariadna 44025
6.10.2009 18:50:24
Tak už to jde!

ohniště z naší staré pračky

jedno kafíčko

Omlouvám se těm, kterým moje tapetka není po chuti!
plakanek 87034
6.10.2009 18:44:58
Kotě - a jak to máš s řízením? Nebojíš se znovu sednout do auta nebo máš blok? Ve mě to přetrvává - od té naší nehody se srnou už nemám v autě tak dobrý pocit jako kdysi. Jako normálně jezdím i nechám se vozit. Ale jakákoli delší cesta (např. do OV, ale stačí mi i Praha) mě dopředu stresuje. Čím dál a hnusnější počasí, tím hůř. Pokud jezdím(e) tady po okolí, tak to mi nevadí. Kdysi bych jela klidně sama s holkama třeba do té Prahy (jako Ty bych si do OV rozhodně netroufla, jsi borka), ale teď prostě ne. No taky v tom možná hraje roli to, že máme starou Felicii a kromě možných nehod se taky obávám toho, že nám může kdykoli kdekoli přestat sloužit-a co pak - já sama s 2 dětma....
Kotatko+Nathalie06+Thomas09 65385
6.10.2009 18:24:58
Ariadno krásné videjko :-)))

Já bych ho normálně přejela. už jsem srazila srnu, přejela zajíce i kočku. Já jsem se prostě lekla. Normálně se mi to nestává. Holt bohužel. nebo spíše bohudík, že se nic nestalo :-)

Moje psychika je už úplně v pořádku :-) Snad to není špatně. Ale už na to vůbec nemyslím, takže snad pohoda :-)

Ariadna 44025
6.10.2009 18:18:01
tak sem lupnu jedno společné koupání

Ariadna 44025
6.10.2009 18:10:55
Začala jsem s příkrmem - v 5 měsících a týdnu. Malá byla přes den už dost hladová a řvala. A moc jí chutná, hrozně se na jídlo směje a po mrkvi se vrhá jako po Nutele. Jinak to střídáme. Od příštího úterý už začnu vařit vlastní - zatím jedeme na skleničkách. Prsa mám na dranc - hlavně po noci - to ji totiž nic neruší a tak se přisaje jak pijavice. Jo a také už má první zoubek.

Hodím vám sem pár fotek, ale omlouvám se, nevím jestli jste už nějaké neviděli.

... tak nehodím, rajče nefachá ... tak později bez komentáře

[<<Předchozích 1430] Názory 14311440 z 29140  [Dalších 27700 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.