| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2009

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1570] Názory 15711580 z 29140  [Dalších 27560 >>]
plakanek 87034
4.10.2009 21:28:32
A to tam teda nemůžu nechat v obálce někomu se jménem Tvého manžela???
Emca+Honzík + Daneček 44475
4.10.2009 21:22:17
Plakošku, zítra manža není v práci, je tam jenom ve středu a ve čtvrtek, ale jestli ti to tento týden jinak nevyjde, tak to prosím nechej na týden příští, bojím bojím, že jinak se to ke mně nedostane. Díky moc
plakanek 87034
4.10.2009 21:18:34
Ahojky, zdravím z domova.
Jako vždy jsme se u tchánovců napráskali... pak dám nějaké foto.

Emco-zítra dopo bych hodila ty kuponky pro Tebe a Mandeli do restaurace. Jindy by mi to už tento týden asi nevyšlo. Můžu?

Sýkorko-manžel je typická váha. Je hrozně nerozhodný, takový aspoň na můj vkus zpomalený, rozvážný, klidný, všechno má svůj čas, hlavně nic neuspěchat, do ničeho se moc nehrne (ale pro mě je zpomalený skoro každý, já jsem trochu hyperaktivní~;)), takže se výborně doplňujeme, on mě zklidňuje a já ho aktivuju. Bohužel, rozhodnutí bývají většinou víc na mě. Jeho heslo (ne, že by ho teda říkal, ale já ho tak vidím): hlavně nic neuspěchat, ono to nějak dopadne, musíme vše zvážit, a třeba se to mezitím nějak samo vyřeší nebo to rozhodne někdo jiný. Jinak má taky smysl pro spravedlnost (taky dělal v justici). Je takový estét, pohraje si se vším víc než já, já jsem hr hr a je to. Takže např. u nás on balí pro všechny dárky (umí to moc úhledně, je pečlivý), stará se o veškeré kytky doma včetně zalívání, přesazování.... Není moc takový ten typ na jednání s úřady, řešit problémy na veřejnosti, prostě na špinavou práci~t~ jsem tady já. Takže tak u nás.
4.10.2009 21:10:54
Halo pražandy, vyhrála jsem vstupenky na veletr o kosmetice, nehtovém desingu, kadeřnictví atd. atd. Jestli to někdo chcete, tak vám to pošlu, nic za to nechci. Termín veletrhu je 8.10.-10.10.2009
4.10.2009 21:00:37
No mně by právě zajímalo jestli je to dobré za ty peníze. Na MMB jsem to objevila za 85,-Kč. Nemusí nutně s tím lézt, já právě jsem myslela, jestli je to dobré i jako hračka. Mám strach, že jestli to ujíždí pod ručičkama, aby si spíš dítko nenabilo čumes. Tak poraď. Díky
Mab 26777
4.10.2009 21:00:05
Hezký večer, děkuju za palečky, myslím, že odběry dopadnou dobře, snad má Honzík ode mne dostatek protilátek a tak moc velký kontakt to snad nebyl.i když honzík teĎ samozřejmě strká všechno do pusinky, takže hračky jsem naházela do sterilizačního roztoku i ty plyšové a právě se mi suší na topení už poslední várka.
Manžel se mi pak omluvil, že měl vztek a strach a že ví že to přehnal, tak jsem mu to odpustila. Zítra se ozvu, jak dopadnou výsledky.
4.10.2009 20:43:12
holky chtěla bych Dandovi, k vánocům nebo k svátku, to je jedno, koupit nafukovací válec na podporu lezení. Máte s tím některá už zkušenosti od předchozích dítek. Je to dobrá věc, nebo vyhozené peníze?
4.10.2009 20:25:44
S7kroko, jsem strašně nerozhodná, ať už při nákupech i při výchově dětí, i třeba při tom co si dát k jídlu. Je to někdy k zbláznění.
Také mám ráda krásné věci, lidé o mně říkají, že mám vkus. I jídlo krásně upravené na talíři mám ráda. Mám ráda spravedlnost a také pořád ráda něco vyrábím a patlám, no prostě na mě horoskop o váchá sedí perfektně.
Sýkorka 47 73231
4.10.2009 20:05:23
Emčo,jak se projevuješ jako váha??? Jestli najdu společný body.....~d~~d~~d~~d~~d~~d~~d~~d~~d~~d~~d~~d~~d~~d~~d~
4.10.2009 20:00:44
Sýkorko já teda typická váha jsem.
[<<Předchozích 1570] Názory 15711580 z 29140  [Dalších 27560 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.