Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Nykolka,Naty 04/04,Ráďa05/09 | 23963 |
|
|
4.10.2009 19:52:41
Ahojky,
teda vy jste toho nakecali. U nas je tichoucko, Radulka uz spinka a m. je s Naty na hokeji, tak jsem si sedla na chvilku k PC. Jsem KO, mame rozvozene 3tatrovky hliny, makali jsme na tom cely vikend, uz zbyva jen zasadit trava.KOnecne to mame za sebou a Rada se bude moct na jare ucit chodit na travicce. ![]() Plakanku, nechapu, jak to delas, Hade bych nepoznala. Mab, drzim palce at vysledky vyjdou dobre. ![]() Lucko, jsi trpeliva, ale ja to nechapu, ja bych to psychicky nevydrzela. S takovym clovekem bych si deti neporizovala. Dobre nemel hezke detstvi, nechvalili ho, ale proc teda ponizuje ted on tebe? ![]() Mandeli, ja teda nemam druhe dite za odmenu!! Ja mela asi to prvni. ![]() |
| Sýkorka 47 | 73231 |
|
|
4.10.2009 19:49:37
zdravím všechny.Tak máme po oslavě.Manžovi jsem koupila pořádný rifle a je mooc spokojenej.
![]() Jo a Májinka mu nadělila k narozkám ZOUBEK!!!! našel ho on.Ani se nijak neprojevuje.Plaki-je ten tvůj typická VÁHA??Jakože se neumí rozhodnout? Na toho mýho to sedí.Všecko nechá na mě a když to nedopadne,tak je chytrej!!! Ale nestěžuju si. To co má doma Lucka-bych nevydejchala. Pozvala jsem mladý,ale kluk přišel sám,že mladá jela za matkou.90 km od nás do STUDÉNKY.Vrátí se prý až zítra.Škola- neškola....Už jsem jí řekla,že se chci s její matkou poznat,ale moc se netvářila.Oba se tomu smáli,ale neřekli mi proč.Prý to s ní domluví,tak to jsem zvědavá. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Anakonda+2 | 75682 |
|
|
4.10.2009 16:50:49
Já ti prostě nevěřím..to není možné
![]() ![]() ![]() ![]() |
| plakanek | 87034 |
|
|
4.10.2009 16:49:02
... se podívám... a vidím...: háďátko!
|
| Anakonda+2 | 75682 |
|
|
4.10.2009 16:48:03
Ale jdi ty
![]() ![]() ![]() Neber si to přece osobně ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale stejně musím umýt ty okna...není přes ně vidět ![]() ![]() ![]() ![]() Fakt nechápu, jak jsi to mohla poznat ![]() |
| plakanek | 87034 |
|
|
4.10.2009 16:42:06
Ahoj Hádě, já jsem tady
. Ale se mnou asi mluvit nechceš, co?![]() ![]() ![]() No co mám dělat, kouknu na foto a vidím jasné Hádě... Jo, vím, co mám dělat. Budu teda radši příště mlčet, jo? ![]() |
| Anakonda+2 | 75682 |
|
|
4.10.2009 16:31:41
Jo a chtla jsem ještě napsat-než na to zapomenu...že jsem viděla Tabithu...v časopise Maminka..radí tam v nějaké rubrice...
![]() ![]() ![]() A když se semnou nikdo neba..tak jdu na protest umýt okna ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Anakonda+2 | 75682 |
|
|
4.10.2009 16:13:46
Jinak..je moje tchýně taky komunistka...a na toto téma jsem se rozhodla už s ní nediskutovat, protože to fakt nemá smysl.
Já nechápu, jak může říkat, že se všici měli dobře. Moji rodiče makali oba..a my se nějak dobře teda neměli ![]() Takže k úctě k ní...už to s ní raději nerozvádím... Jahny, no..jo..jsi fakt teda tlustá ![]() ![]() Zpevnit by to spíše chtělo..jinak tlustá nejsi....fakt![]() |
| Anakonda+2 | 75682 |
|
|
4.10.2009 16:10:27
Jinak....
Mab, držím plečky, ať se vám hepatitida vyhne ![]() ![]() Lucko, máš to teda doma fakt docela hustý ![]() Ale chápu..že by ses rozvést nechtěla..ono živit děti sama..je dost hrozné...a neúplná rodina je pro děti taky nic moc....řekla bych, že by to pro ně bylo ještě snad horší, než teď. |
| Anakonda+2 | 75682 |
|
|
4.10.2009 16:06:28
Já fakt už nehraju..to fakt nemá smysl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.