Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Emca+Honzík + Daneček | 44475 |
|
|
4.10.2009 10:42:49
Lucko brala bych Hami
|
|
|
4.10.2009 10:42:19
na Sunar ti můžu dát, máš na Hami?
|
|
|
4.10.2009 10:41:50
Lucko tak tohle mi fakt hlava nebere. Promiň, ale on fakt není normální. Tak když mu ten "boredl" jak tomu říká on vadí, tak ať s prominutím hne tou svou pr..lí a jde to uklidit sám. Promiň, ale tohle mě fakt rozčililo.
Holky já mám doma mužského fakt suprového a říkají to i mé kamarádky. i co se úklidu týče, tak prostě pomáhá a když vidí, že jsem prostě třeba večer utahaná, tak jde uklidit on a nebo, když je třeba do noci v práci, tak mi říku:"mamčo vyprdni se na to nádobí, do rána to neuteče, a tak". |
| simca+klucíí | 66211 |
|
|
4.10.2009 10:41:10
kojo caje mam
|
| simca+klucíí | 66211 |
|
|
4.10.2009 10:40:36
emco souhlasim,je to masakr,,,,honzik 200 mrkve a za hodinu mleko ale jen 100 ml
![]() ![]() jinak kdyby mel nekdo kuponky na sunar,nebo kase a nemel je komu dat,budu vdecna ![]() dekuji |
|
|
4.10.2009 10:37:52
Mandel, to já ti klidně pošlu ty koj. čaje, kuponky mám a já přece nekojím.
|
| Lou+3 | 30918 |
|
|
4.10.2009 10:34:52
DM kuponky / ja mam taky zbytky, pouzivam pouze pliny, vlhcene ubrousky a Sunar a vyzivy, zbytek vyhazuju, chcete neco? Kouknu se, jestli tu jeste jsou a nevyhodila jsem je.
L. |
| Lou+3 | 30918 |
|
|
4.10.2009 10:33:01
Mandel, ulomila se nam detska pojistka na lednici a pro novou jedu teprve v pondeli. Ja jsem zrovna vysavala a Sima tu malou krabicku potichu vyndal z lednice a prchal do koupelny. A vajicka ho fascinuji uz dlouho, vzdy kdy vynadavam nakup z auta, kupuju ty bioplaticka po 6, ktere jsou dost male.
Ono je to neni lehky, kdyz jsi na to fakt sama a manzel se urazi, kdyz prijde a treba najde jednu vidlicku v odkapavaci. Proste vse chce porad na svem miste, coz povazuju za jeho projev naproste imbecility - aspon, kdyz na to proste neni v dany okamzik cas. Nastesti se pred nejakou dobou odstehoval do sveho pokoje, kde si i vari, protoze mu vadi se mnou sdilet kuchynskou linku - obcas na ni neco, i cisteho necham lezet, protoze to planuju za chvili pouzit. No necham toho, jsem dost nasrana a hlavne to nestiham. Uklizim furt vsechno za sebou jako totalni debil a on mi dokola ukazuje, kde je jeste nejaka blbost a nadava, ze jsem spinavy prase. A pritom mu nevadi mit veci v papirovych krabicich z Kaufladnu, ze je to ekologicke a ja si nechavam delat skrine jako burzoust. Nema absolutne zadne esteticke citeni, nejradeji by chtel vsechnen nabytek z kontejneru z popelnice, vzdyt je jeste pouzitelny, staci vydrhnout, vycistit a 3x tydne odprasovat. Nadava mi, ze maluju steny a delam detsky pokoj. Tak jsem si postezovala a hned mi je lip. Chci na nej poslat psychologa, ale on se nechce nechat. |
|
|
4.10.2009 10:25:34
Plakošku Mandel potřebuje kuponky na vlhč. ubrousky Babylove.
|
| plakanek | 87034 |
|
|
4.10.2009 10:21:16
Emco, mě napadá - a co chce Mandeli? Já mám 90% těch kuponků na nic, tak Ti můžu poslat i kuponky pro Mandeli, jak Ti budu házet ty kuponky na mlíko. Teda vypadám jak blbec - můžu se samo zeptat přímo Tebe- Mandeli - co bys potřebovala
. No snad jste mi porozuměly. Navíc mám několik kámošek, kterým, když řeknu, tak mi taky ty kuponky dají - viz tento týden mám od 3 ty kuponky na mlíka. |
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.