Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Emca+Honzík + Daneček | 44475 |
|
|
4.10.2009 10:16:11
Mandel, tak kdyby jsi chtěla něco jiného z té knížky tak není problém.
|
|
|
4.10.2009 10:14:06
Palky to já je uplatním, oni prý stahujou jenom jedničku, dvojuku a ty další normálně mít budou a Daník za měsíc už jde na 2. Ale tohle mi řekli o té 1 v hypru v DM, v Bondy v DM nic nevěděli, tak nevím jestli si to paní v to mHypru jenom nevymyslela.
|
| Lou+3 | 30918 |
|
|
4.10.2009 10:12:45
Jo a s tchynema, kdyby na nase nebyla takova zazrana komunistka, tak je celkem fajn. I s jidlem se s ni da domluvit, i kdyz obcas detem dava sladkosti a dokonce jim dala i lizatko, ale to jsme zkonfiskovali.
Moje mama je fajn, ale je moc stara, nasim je 75. Asi za mesic se budou stehovat sem, budou bydlet asi 100 metru od nas, moc se tesim. Na druhou stranu je to spis ale to, ze mama velmi spatne chodi, je hodne nervozni a proste uz neni fit. Bojim se o ni a nemuzu ji moc zatezovat, jsem rada, ze je budu mit tady, ale je to pro mne spis vic prace, nez mene. Ona uz fyzicky nezvladne ani prebalit dite. Takze se taky musim vice mene spolehat sama na sebe. |
| plakanek | 87034 |
|
|
4.10.2009 10:00:21
Ahoj Lucí, no to Tě obdivuju, Tvou odvahu. Kačka taky miluje motorku,ale má holt smůlu, já si neodvážím jít ven jen sama s kočárkem a Káče na motorce.Znám jí natolik, že vím, co dokáže, a tohle bych si nelajzla. Má prostě smůlu. Bohužel. S motorkou jde ven, jen když je s ní 1 přidělený hlídač, který nemá na starosti nic jiného. A jak jsme byli v létě u našich, tak s ní šla ven moje mamka a Kačka jí na motorce ujela, mamka byla zoufalá, takže říkala, že s Kačkou na motorce už nikdy. Ale moje mamka,to je samostatná kapitola, ona toho nezvládá více.
|
| plakanek | 87034 |
|
|
4.10.2009 9:57:14
No Kája je taky pěkný žrout. Kojila jsem před půlnocí, ve 2, 3,30, 5,30, 6,30, 8 a teď v 9 se zase sápala, ale já už nic nemám!!! Skleničku zeleniny zblajzne hned a chtěla by ještě, 175g jogurt do ní spadne a chce ještě... no budu muset přidat další jídlo. Jo a večerní kaše? Miska a chce ještě...
Emco,tak abys ty kuponky ještě vůbec uplatnila. Ještě je DM U Stadionu (u Kauflandu). |
| Lou+3 | 30918 |
|
|
4.10.2009 9:55:10
Ahoj vsechny,
ted se chvilicku odreaguju u pocitace, zlikvidovala jsem po snidani a jdu zacit dopoledni praci. Ted toho mam hrozne moc, tak ani moc nedocitam a tak. Adamkovi ted vrcholi obdobi sundavani ponozek. Prestal se otacek, ani se nesnazi lezt (protoze se za necim vzdy strasne snazil dostat a posouval se dozadu misto vpred a to ho dovadelo k zoufalstvi - no mne by to asi taky stvalo), ted jenom lezi na boku a fascinovane se zabyva nohama. Jeho ponozky jsou vsude po byte(i za pomoci sourozencu), ale ale Adik je bosy takrka porad. Simonek mel vcera zase svuj velky den. Nejprve se mu po nekolika mesicich snahy konecne podarilo ukoristit plato vajec, schoval se s nim v koupelne, pestickou je jedno po druhem rozbil a snazil se je snist. Kdyz mu to neslo, prisel totalne zmazany ke mne s poslednim vajickem, s tim maminko ja cebuju papat vajdo....tak jsem zvedava, jestli dostane nejakou listerii ci salmonelu, nebo co k certu tam jeste muze byt. A pak jsem pul hodiny cistila vsude mozne vajecnou smes smichanou se slupkama. Druhou a horsi vec mi provedl na prechodu na silnici, nikdy pred tim se mi to nestalo. Jeste, ze prechazim pouze v pripade, ze na obzoru opravdu nikde zadne auto neni. Deti jely na motorce, ja s kocarem, a SImonek najednou zarval "ja mam motorku musim jet po silnici" se vydal slusnou rychlosti z kopce v silnicnim pruhu. Procez ja jsem musela neprv dopravit kocarek na chodnik, cimz jsem nabrala zpozdeni a pak jsem letela za rozjetou motorkou, jecici Alice na druhe motorce za mnou. No asi si to vsichni dost dlouho budem pamatovat. Kdyz jsem Simu dostala na chodnik, tak mi nastvane rekl, ze musi jezdit po silnici, ze ma motolku. Tak si na nej asi budu muset poridit voditko. A dvoukocar to jisti.Kazdopadne mam zase na nejakou dobu motorek plne zuby. Lucka |
|
|
4.10.2009 9:45:42
Simi je to strašné , že jo. Včera zdlábnul 150h zeleniny s masem k obědu a za chvíli chtěl mléko. Je to jiný případ než byl Honzík. Tenhle nás asi sežere.
Dneska bude mít k obědu mrkev, brambor, cuketu a hov. maso. |
| simca+klucíí | 66211 |
|
|
4.10.2009 9:40:14
holky ,my mame taktez zrava dite,,ve st se koupila 800 a za tydem nic neni
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
4.10.2009 9:21:27
Palkoš já mám doma malou kyselinku. On jednu krbici mléka má na 5 dní. Včera jsem kupovala v DM v Bondy a představ si, že mají poslední 4 kusy a v Hypru v DM nemají vůbec, prý to stahují z prodeje, ale prý snad jen Dm maarkety, ale okračovací mléka=2, ty prý budou mít pořád, tak už aby Dandovi bylo 6 měsíců a pak už nebudu muset lítat a koupít ho všude.
|
| simca+klucíí | 66211 |
|
|
4.10.2009 9:17:30
EMCO,
![]() ![]() |
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.