| jahny+Kami3/05+Šimon5/09 | 36980 |
|
|
3.10.2009 8:46:14
Zatím nedočítám, jen honem zdravím! Děti ještě spinkaj! No, je vidět, že jsou to marůdkové
. Normálně, ten kruňas manža mi v noci někam schoval noťáska . Musela jsem oprášit náš záložní počítač . Tak váha 63,2 kg . Čekala jsem to horší, takže mám radost. V každém případě chci ještě 10kg dolu. Abych se dostala na původní váhu, tak by to teda mělo být 16kg, to ale nemusí být, to už sem zase byla nechutná tím opačným způsobem ... Foto se mi nepovedlo, zrcadlo mi to moc odráží, takže budu muset poprosit Kami .Pěkný den! |
| Nykolka,Naty 04/04,Ráďa05/09 | 23963 |
|
|
3.10.2009 7:52:21
Ahojky,
tak u nas noc katastrofa, od 21,30 jsme vstavali po hodine, ale pit nechce, rekla bych ze to budou zuby. Vcera mirne zvysena teplota a rekla byhc ze se nahore jeste malicko schovava pres dasen. Teda doufam, ze jsou to zuby, ze nechytnul tu chripajznu ode me. Petty gratuluju k zoubku a k vyreseni spani u Elisky. Hadanka taky tipuju Petty. Mandelinko to je fajn, ze jsi si to uzila. Gabiku taky nam nejde naucit dudlik, vyzkousela jsem jich mraky a nic. Natalka se taky nejdriv nechytala a pak s nim hezky usinala, pres den ho nevyzadovala a po usnuti ho vyplivla. Rada proste nic. rve si vsechno do pusy, ale dudlika hned vyplivne. ![]() Jdeme neco delat, tak hezky den vsem. |
| hadanka_kveten_2009 | 98827 |
|
|
2.10.2009 23:16:24
tak vy už všici chrupkáte, jo,
![]() tak já nakouknu zítra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
2.10.2009 22:50:21
![]() |
|
|
2.10.2009 22:49:34
![]() Nápověda: ![]() |
| Anakonda+2 | 75682 |
|
|
2.10.2009 22:27:53
Zdravím při pátku
![]() Dnes jsou Zuzance 4 měsíce..ale nevím, zda se mám tak radovat:-( Nějak mi to miminko moc roste před očim ![]() ![]() Editko, hlavně, že je Filípek OK..pamatuješ, co jsem ti říkala v Dinu...co se nám stalo na dovče se Zuzkou? Takže moc dobře chápu, co jsi prožívala ![]() ![]() Jahny, tak držím palce..na to hubnutí ![]() ![]() Jen malý dodatek...nejíst..až..když ...už je moc velký hlad..pak se velmi lehce dieta pokazí:-( Důležíté jsou malé a zdravé svačiny....pak se tolik při jídle nezhřeší ![]() Jéé..Simčo, chudák taťka..musel být z toho řvaní ale na nerva ![]() ![]() ![]() ![]() Krásné fotky ![]() Lucilucky, neboj..při druhém..a dalším dítku...už tak nervozní při řvaní dítěte nebudeš ![]() ![]() ![]() Jahny, on opravu manžel dá řvoucí dítě do jiné místnosti? ![]() Se ani nesnaží přijít na to..proč třeba to dítě řve? Petty, gratuluji k prvnímu zoubku ![]() Budko, třeba by se mimčo olizovalo až za ušima ![]() ![]() |
| Michala,Jiří04,Majda06,Vojta09 | 13365 |
|
|
2.10.2009 22:10:29
Vítání máme na vsi až v listopadu, starší děti Jířa s Majdou budou recitovat, tak trochu rodinný podnik
)))první zoubek nahoře ???? |
| Budka,Štěpán99,Kája28.4/09 | 94102 |
|
|
2.10.2009 21:44:29
ještě pro ty hubnoucí maminky, já měla před těhu 55, po porodu 62 a teď 64????
Manžel chce hubnout právě pomocí trampolíny, tak jsem taky chvíli hopsala a musim říct že to je pěkně náročný a já strašně nepohyblivá![]() Mimochodem, teď tu dlabu karamelovou čokoládu, tak já nevím čím to je? ![]() |
| Budka,Štěpán99,Kája28.4/09 | 94102 |
|
|
2.10.2009 21:39:55
jj teď to je u nás trochu jak na hřišti
![]() Káje se taky líbí, položili jsme jí doprostřed a houpali jí /jen malinko samo-by nám neuletěla /Mimochodem, co byste udělali s tchýní, která by vašemu 5m mimi chtěla dát ochutnat dort-manžel jí musel chytit. Byla jsem ráda, že mi pomohla s oslavou a tak, ale s tímhle to zas zazdila. Protože už ale mám podobnou zkušenost se Š. tak věřím, že to klidně udělá znova a ještě k tomu tajně. Bojím se jí teď dávat Káju na hlídání. A to jsem měla pocit, že jsme o tom celkem jasně mluvili. ![]() |
| plakanek | 87034 |
|
|
2.10.2009 21:29:49
Simčo-mailík došel, super, dík
![]() Zdravím i zbytek osazenstva a jdu se umýt, Káče ještě nespí, ve 4 bude nejpozději vzhůru mezitím tak 3 noční kojeníčka... takže se zas budu cítit jak po flámu.. Dobrou noc ![]() |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.