| plakanek | 87034 |
|
|
3.10.2009 10:38:48
|
| plakanek | 87034 |
|
|
3.10.2009 10:38:01
|
| plakanek | 87034 |
|
|
3.10.2009 10:37:03
|
| plakanek | 87034 |
|
|
3.10.2009 10:36:02
|
| plakanek | 87034 |
|
|
3.10.2009 10:35:19
|
| Gabik_S | 100396 |
|
|
3.10.2009 10:28:39
Mandelinko, gratuluji k zoubku, nejak se tu ty zoubky rozmohli. A uz nekdo z vas za objeveni zoubku neco dostal???
Adamkovi je dnes 5 mesicu, zadny zoubek na obzoru, slinka teda pekne a strka vse do pusinky, ale to je v tomhle obdobi normalni. Filipek teda mel prvni zoubek az v 11 mesicich, za to mu lezli 4 najednou a byla to sila. Tak uvidime , jak to bude u druheho klucika. Za to dnes v noci bylo na muj vkus moc kojeni, zacalo to v 20 h, dale v 22, v 1 h, ve 3, pak asi dve hodinky pauza nespani. Mate nekdo problem , ze nechce v noci zabrat a bdite?? Nam se to ted stava nejak casto.... Nykolko, zkousis davat jeste toho dudlika? Ja mu ho zkousim davat, ale stejne to plive a neni to mozna tak casto, tak nevim , jestli je nadeje, ze by si jeste zvykl. Nekdy ho spis rozcilim a rucickama mi ho tlaci ven z pusy, nekdy si s nim hraje a okusuje, ale jinak nic... Jahny, tvoje vaha neni tak spatna, ne? Teda nevim, kolik meris... Ja se radeji nevazim, i kdyz taky by bodlo 5 kg dolu... ale nejsem moc schopna pro to neco udelat... Az prestanu kojit, tak budu chodit cvicit, bude to pro me i takove odreagovani. Tak jdu chystat obidek, odpoledne asi poustet draka, tak snad bude litat. Hezky den vsem... ![]() |
| plakanek | 87034 |
|
|
3.10.2009 10:19:18
Ahojky,
Kájinka dnes pila v noci jen 2x, ale už jsou bohužel dávno odváté časy, kdy mi spala do 9 nebo 8. Poslední týden už vstává mezi 6-7h. Kačka ani dnes nevstávala, budíček v 5. Tatínka jsem poslala s Kájí ven (snad poprvé????.... ale on spíš bere ven Kačku,abych se mohla věnovat Kájí, abych ho nepomlouvala,aby to nevypadalo, že nepomáhá), protože bude mít narozeniny, polokulaté, zítra oslava, takže jsme s Kačkou vyráběly dortík. Dám foto. Výroba trvá celkově max 10 minut, i s Kačenkou, chtěla hrozně pomáhat, no... V poledne mi manža hodí Kájí a odjíždí na zápas. Včera zápas, dnes zápas (zaskakuje ve vyšší soutěži)...ale blýská se na lepší časy - večer si Kačku vezmou babi s dědou a bude u nich na noc ![]() ![]() . No a zítra oslava-žranice![]() ![]() . Babička peče ořechový dort a peče kachnu, zelí, knedlík...no nenechali si vymluvit, že když má m. narozeniny,tak by měli přijít oni k nám. Prý tak vemte něco s sebou a přijďte...Hádanka: taky tipuji ANAKONDU, ale fakt jsem to jen v rychlosti projela, nestíhám. Hubnutí: kdbych vážila 63 kilo,jak tady někdo psal, tak nehubnu,ale láduju se... ![]() ![]() . Já mám v současné době přesně porodní váhu s Kačenkou, když jsem jí měla ještě v bříšku. S váhou, kterou mám dnes, jsem odcházela na sál porodit Kačku![]() ![]() . ALe můžu si za to sama, po obědě jím denně tabulku čokolády. Můj doping.Tak hezkou sobotu ![]() |
| EditaMT | 39700 |
|
|
3.10.2009 9:53:17
tedy na úvod - princeznu na fotce nepoznávám....
fakt ne.... ani si netipnu.... nevím..... jinak děkuji za podporu hodně mi to pomohlo, Filípek dnes hůře dýchal, ale horečku nemá, tak si tu tak doufám - ještě nekřičtě hurá - ještě jsme nepřeskočili, ale už DOUFÁME ![]() no a jinak já jsem s klukama zase sama a dnes je u nás nádherně, tak s nimi pojedu ven - do zoo asi, nebo na chalupu, chatu - to je jedno - asi pouštět draky... užijte si víkend!!!!!! papa ![]() |
| Martina,Ver04,Mar06,Voj09 | 23694 |
|
|
3.10.2009 9:07:51
taky zdravím, po delší době. Teď jsme doma předělávali koupelnu, tak nebyl na net vůbec čas a ani místo. Počítač jsem měla zarovnaný věcmi z koupelny.
![]() Dočítám jen tak letmo. Protože skoro 400 příspěvků se teda nedá. ![]() Jinak včera měl Vojtík už pět měsíců. To to teda letí. Byly jsme na očkování, ale dr ho neměřila ani nevážila. Ale jistě má už kolem osmi kil a přes 70cm podle mého měření. Oblečení nosí i 80. Plakanku s umělým mlíkem jsem to měla u holek podobně. Vůbec ho nechtěli, a když jsem odstavila byly zcela bez něj. Doháněli jsme to jogurtovými mlíky, ty jedině pily a jogurty. Verunku jsem kojila do 15. měsíců a Markétku do dvou let. ![]() Jahny, já bych taky potřebovala zhubnout, ale zatím to neřeším. Jo kdybych pořád neměla takovou chuť na čokoládu. Ale prosím tě kolik měříš, že chceš zhubnout na 53 kilo? Gratuluji k prvním zoubkám. Já už taky měsíc vyhlížím, ale zatím nic. Ne že by neslintal a nerval vše do pusy. Ještě k přetáčení, tak Vojtíkovi se taky moc nechce. Leží sice na boku, zadek přetočenej, ale ta hlava a ručička. Ale párkrát se mu to už povedlo. No už nevím co jsem chtěla. ..A Vojtík už mě volá |
| jahny+Kami3/05+Šimon5/09 | 36980 |
|
|
3.10.2009 8:49:35
MANDELI, gratulka
![]() ! Vy teda jedete . Fakt jsem zvědavá, jestli jako Kami až v jedenáctém měsíci .HÁDANKA: Anakonda ![]() |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.