| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2009

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 1690] Názory 16911700 z 29140  [Dalších 27440 >>]
plakanek 87034
3.10.2009 10:38:48

plakanek 87034
3.10.2009 10:38:01

plakanek 87034
3.10.2009 10:37:03

plakanek 87034
3.10.2009 10:36:02
plakanek 87034
3.10.2009 10:35:19

Gabik_S 100396
3.10.2009 10:28:39
Mandelinko, gratuluji k zoubku, nejak se tu ty zoubky rozmohli. A uz nekdo z vas za objeveni zoubku neco dostal???

Adamkovi je dnes 5 mesicu, zadny zoubek na obzoru, slinka teda pekne a strka vse do pusinky, ale to je v tomhle obdobi normalni. Filipek teda mel prvni zoubek az v 11 mesicich, za to mu lezli 4 najednou a byla to sila.
Tak uvidime , jak to bude u druheho klucika.
Za to dnes v noci bylo na muj vkus moc kojeni, zacalo to v 20 h, dale v 22, v 1 h, ve 3, pak asi dve hodinky pauza nespani. Mate nekdo problem , ze nechce v noci zabrat a bdite?? Nam se to ted stava nejak casto....

Nykolko, zkousis davat jeste toho dudlika? Ja mu ho zkousim davat, ale stejne to plive a neni to mozna tak casto, tak nevim , jestli je nadeje, ze by si jeste zvykl. Nekdy ho spis rozcilim a rucickama mi ho tlaci ven z pusy, nekdy si s nim hraje a okusuje, ale jinak nic...

Jahny, tvoje vaha neni tak spatna, ne? Teda nevim, kolik meris... Ja se radeji nevazim, i kdyz taky by bodlo 5 kg dolu... ale nejsem moc schopna pro to neco udelat... Az prestanu kojit, tak budu chodit cvicit, bude to pro me i takove odreagovani.

Tak jdu chystat obidek, odpoledne asi poustet draka, tak snad bude litat.
Hezky den vsem...:-)

plakanek 87034
3.10.2009 10:19:18
Ahojky,
Kájinka dnes pila v noci jen 2x, ale už jsou bohužel dávno odváté časy, kdy mi spala do 9 nebo 8. Poslední týden už vstává mezi 6-7h. Kačka ani dnes nevstávala, budíček v 5.

Tatínka jsem poslala s Kájí ven (snad poprvé????.... ale on spíš bere ven Kačku,abych se mohla věnovat Kájí, abych ho nepomlouvala,aby to nevypadalo, že nepomáhá), protože bude mít narozeniny, polokulaté, zítra oslava, takže jsme s Kačkou vyráběly dortík. Dám foto. Výroba trvá celkově max 10 minut, i s Kačenkou, chtěla hrozně pomáhat, no...

V poledne mi manža hodí Kájí a odjíždí na zápas. Včera zápas, dnes zápas (zaskakuje ve vyšší soutěži)...ale blýská se na lepší časy - večer si Kačku vezmou babi s dědou a bude u nich na noc~R^~R^~R^. No a zítra oslava-žranice~w~~w~~w~. Babička peče ořechový dort a peče kachnu, zelí, knedlík...no nenechali si vymluvit, že když má m. narozeniny,tak by měli přijít oni k nám. Prý tak vemte něco s sebou a přijďte...

Hádanka: taky tipuji ANAKONDU, ale fakt jsem to jen v rychlosti projela, nestíhám.

Hubnutí: kdbych vážila 63 kilo,jak tady někdo psal, tak nehubnu,ale láduju se...~o~~o~~o~. Já mám v současné době přesně porodní váhu s Kačenkou, když jsem jí měla ještě v bříšku. S váhou, kterou mám dnes, jsem odcházela na sál porodit Kačku~n~~n~~n~. ALe můžu si za to sama, po obědě jím denně tabulku čokolády. Můj doping.

Tak hezkou sobotu~s~
EditaMT 39700
3.10.2009 9:53:17
tedy na úvod - princeznu na fotce nepoznávám....
fakt ne.... ani si netipnu.... nevím.....

jinak děkuji za podporu hodně mi to pomohlo, Filípek dnes hůře dýchal, ale horečku nemá, tak si tu tak doufám - ještě nekřičtě hurá - ještě jsme nepřeskočili, ale už DOUFÁME ~s~

no a jinak já jsem s klukama zase sama a dnes je u nás nádherně, tak s nimi pojedu ven - do zoo asi, nebo na chalupu, chatu - to je jedno - asi pouštět draky...

užijte si víkend!!!!!!

papa~s~
Martina,Ver04,Mar06,Voj09 23694
3.10.2009 9:07:51
taky zdravím, po delší době. Teď jsme doma předělávali koupelnu, tak nebyl na net vůbec čas a ani místo. Počítač jsem měla zarovnaný věcmi z koupelny.~;)
Dočítám jen tak letmo. Protože skoro 400 příspěvků se teda nedá.~g~
Jinak včera měl Vojtík už pět měsíců. To to teda letí. Byly jsme na očkování, ale dr ho neměřila ani nevážila. Ale jistě má už kolem osmi kil a přes 70cm podle mého měření. Oblečení nosí i 80.
Plakanku s umělým mlíkem jsem to měla u holek podobně. Vůbec ho nechtěli, a když jsem odstavila byly zcela bez něj. Doháněli jsme to jogurtovými mlíky, ty jedině pily a jogurty. Verunku jsem kojila do 15. měsíců a Markétku do dvou let.~;)
Jahny, já bych taky potřebovala zhubnout, ale zatím to neřeším. Jo kdybych pořád neměla takovou chuť na čokoládu. ~f~ Ale prosím tě kolik měříš, že chceš zhubnout na 53 kilo?
Gratuluji k prvním zoubkám. Já už taky měsíc vyhlížím, ale zatím nic. Ne že by neslintal a nerval vše do pusy.
Ještě k přetáčení, tak Vojtíkovi se taky moc nechce. Leží sice na boku, zadek přetočenej, ale ta hlava a ručička. Ale párkrát se mu to už povedlo.
No už nevím co jsem chtěla.
..A Vojtík už mě volá
jahny+Kami3/05+Šimon5/09 36980
3.10.2009 8:49:35
MANDELI, gratulka :-)~x~! Vy teda jedete :-). Fakt jsem zvědavá, jestli jako Kami až v jedenáctém měsíci ~:-D.

HÁDANKA: Anakonda ~;)
[<<Předchozích 1690] Názory 16911700 z 29140  [Dalších 27440 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.