| Sýkorka 47 | 73231 |
|
|
2.10.2009 19:49:36
Petty-gratulka k zoubku.
My ještě nic.Simi-krásný fotky. je to prča,jak je mu jedno,že ho vítají. Naše Mája je na fotce z vítání taky jak spící panna! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Petty + Adámek 07+Eliška 09 | 39740 |
|
|
2.10.2009 19:31:06
Ahoj holky,
tak Elí už spinká a Adámek je s taťkou v cirkuse...jsem zvědavá jak přijde...bude totálně mrtvej. Před cirkusem byli na Smíchově na výstavě modelů mašinek. Simčo super fotky. Editko hlavně že je Filípek v pořádku...prostě holt takové věci se stávají i když jsme sebevíc opatrné...někdy to prostě nevyjde...tak se neobviňuj. Plaki..ty náš železný zekone....asi bych se už zbláznila, jsi statečná. Anakondo, ty hádě jedno.....já mám teda taky kila nahoře a musím se do toho puustit ale kdo mi řekne jak nežrat.. ![]() A holky, já jsem nad usínáním taky vyhrála...Asi před dvěma měsícema jsem tu říkala že Eliška usne jen a jen za houpání..no kdybych neměla Adámka tak bych to možná neřešila..ale já už jsem se dostala do stadia že jsem i 2 hodiny houpala a jakmile jsem přestala tak bylo po spaní. Tak jsem se domluvila s doktorkou jestli můžu Elišku nechat plakat vzhledem k její mu srdíčku, ta mi to dovolila. No brečela prní den asi 20 minut, za tu dobu jsem tam byla asi 10x, druhý den už jen 10 minut a od té doby v půl ssedmé vykoupu, pak nakrmím, položím do postýlky, pohladím, dám pusinku a odcházím. Možná kdyby to brečení trvalo třeba týden tak bych to taky vzdala, ale tím že to šlo takhle rychle tak jsem to zvládla já i Elí.... A hlavně mám klid a čas večer na Adámka a přes den vlastně taky. Jo a holky !!!!!! MÁME PRVNÍ ZOUBEK !!!!!!! HURÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. Jedničku nahoře![]() |
| simca+klucíí | 66211 |
|
|
2.10.2009 19:19:22
takto to zacalo,jsem jeste fit
![]() ![]() pak me zmohla unava ![]() a takto jsem dopadl ![]() ![]() ![]() ![]() ale jinak to bylo SUPER ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| plakanek | 87034 |
|
|
2.10.2009 17:30:35
Tak jsem dneska docela s údivem zjistila, že Kájinka už nádherně baští ty kukuřičné křupky. Otevírala jsem nový balík (pro Kačku), tak jsem jí dala zkusit, a nádnerně se jí to rozplynulo v pusince a pomlaskávala si. Tak takhle snědla hned 5 za sebou. Víc jsem jí nedávala, jistě by zvládla další.
|
| EditaMT | 39700 |
|
|
2.10.2009 17:24:42
Kočenky ptala jsem se táty na toho plíhala - říkal, že ho potkal před čtrnácti dny - na náměstí, prý spolu i mluvili a prý byl naprosto v pořádku - tak nevím????????
jestli byl pořad předtočený a nebo se mu něco přihodilo čerstvě ![]() Nicméně doufám ,že je mu dobře . mám ho taky moc ráda ![]() |
| Michala,Jiří04,Majda06,Vojta09 | 13365 |
|
|
2.10.2009 13:09:21
no mě právě u kojení nikdy nic dolů nelezlo !!!!!!!
asi tělo šetří tuk na plnotučné MM )))no ataky musím říct že fakt po tý 35 to jde hůře a hůře dolů !!!!! ![]() |
| EditaMT | 39700 |
|
|
2.10.2009 13:00:28
No hlčenky do party hubnoucích se nepřidám....
Já jsem na své původní váze 51 Kg.... Žeru jak strhaná - to jo, ale já kojením opravdu hubnu... chápu jak je skličující, když kylča nejdou dolů zažívala jsem to celou pubertu - měla jsem 60 Kg a byla jsem fakt koulička... ) na 158cm je to vidět dost...Teď jsem hubendíra a jistojistě bude hůř... udržuju váhu coto dá - čokoládky noční žraní - moooooooc se mi to líbí... až dokojím budu se muset zas omezit... zatím zlaté kojení!!!!! |
| simca+klucíí | 66211 |
|
|
2.10.2009 12:46:07
JA PO ALEXOVI MELA 55 KG A TED MAM 70KG A POTREBUJI TAK 5-7 DOLU
![]() ![]() |
|
|
2.10.2009 12:38:04
Hubnutí - kojím, je mi 36, takže to moc nejde po Vojtovi mám 3kg nahoře, což jde, ale 3kg mám po Jířovi a po Majdě, takže 9kg dolů bych potřebovala nutně !!!!
|
|
|
2.10.2009 12:37:06
Dočítala jsem ...
No Edit člověk prostě udělá někdy kravinu totální, ale vše dobře dopadlo !!! Plakánku na Káčky záchvaty fakt nevím !!! Ale drtilo by mě to řádně !!! U nás je Jířa občas slušnej cholerik, ale pozemi se snad ještě neválel )) no drž se holka !!! je i docela blbý, že až Kája začne více vnímat, že to může brát jako normál - myslím ty Kačky scénky .... zrovna nedávno mi říkala známá, co má dvojčata že holčička tříská hlavou o zem atd. a kluk je kliďas, ale nějak si vzal do hlavy, že když něco chce, že se má tlouct hlavou o zem :-((((( no drž se holka !!!!!!!!!! |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.