| simca+klucíí | 66211 |
|
|
2.10.2009 12:02:45
DO HUBNOUCIHO KOMANDA SE HLASIM TAKE
![]() |
| magrata1 | 95172 |
|
|
2.10.2009 11:58:54
Nejhorší je, že zažírám stresy. Kolikrát mám chuť jen žrát a řvát. Celý život jsem byla štíhlá a teď jsem pytel sádla. Mám +16kg
|
| magrata1 | 95172 |
|
|
2.10.2009 11:56:22
Jo, přidávám se k soutěži hubnutí. Taky dám do deníčku hnusofotky. Jsem jak bečka. A když poslouchám mamku:"takové břicho jsem měla, když jsem tě šla rodit!" Pěkně mě s tím štve. A to ještě včera vykládala, jak nás rodila. Starší ségra 3hod., Když rodil mě, řehtaly se vtipům na porodním a ona u toho vyšívala, sestra jí říká:"vy máte nějak moc humoru, tak se na to podíváme. PANE DOKTORE VLÁSKY, RODÍMEEE!!" A u mladší ségry napřed umyla nádobí, pak zavolala sanitku a v porodnici jí řekli, že kdyby tam byla dřív, tak by ségra byla už půl hodiny na světě. No na zabití. Moje celodenní porody nechápe.
|
| lucilucky+Matyáš 5/09 | 100101 |
|
2.10.2009 11:50:29
jahny taky potřebuju zhubnout. Nějak se mi to zastavilo i když kojím téměř každé 2 hodky. Mám 13 kg na váhu před otěhotněním a to jsem taky nebyla žádnej hubeňour. Ach jo. Takže jsem si přečetla tvoje body a budu je taky dodržovat
držím nám palce. Ale až přestanu kojit tak bude holt dieta, ale teď ještě radši ne. Ať má malej dobrý mlíčko ![]() |
|
2.10.2009 11:41:10
Matyáš taky samozřejmě usnul u prsa, doufám, že bude spát dýl než půl hodiny, když včera ponocoval. Potřebuju zbalit, jedeme na víkend k babičce a dědovi
Gábi určitě zůstaneme v kontaktu. Jo a napadlo mě, že heřmánkový čas je hojivý. Nebyl by lepší než ten černý na tu vyrážku? |
| magrata1 | 95172 |
|
|
2.10.2009 11:38:07
trošku jsem dočetla a za chvíli jedu zas pryč. Už mi to trajdání leze na nervy.
Editko, já jsem zas jednou vybalovala auto napěchované po střechu po víkendu u babičky. A bez přemýšlení jsem hodila Evelince do sedačky pár věcí. Položím sedačku, jdu pro další nálož a slyším nadávání jak sviňa. Mezi těma věcma byly nějaké Kajčiny igelitové třásně a Evelinka jich měla plnou pusu. Kdyby si toho Manža nevšiml, kdoví, jak by to dopadlo. Lituju všech, co jim děti nespí. Evelinka celou noc plakala a prděla. To se nám ještě nestalo. Nevím, co je, nic prďavého jsem nejedla. Jinak jím normálně i luštěniny a pohoda. Nevím čím toje. Tři dny jsem neměla chlorellu, tak rychle najíždím znovu |
| Gabik_S | 100396 |
|
|
2.10.2009 11:35:08
To jsem se pobavila, ach ty chlapy !!
Tak ja si taky postezuju... muj manzel je v pohode, ale vadi mi, ze kdyz vecer Adam place, tak tam jde, chova ho, pohupuje, seda si s nim k televizi, povida si s nim... tak to asi taky neni dobry uspavaci manevr, ze ???? ![]() Jenze vcera poznal, ze tudy cesta asi nepovede... Tak jdu neco delat, asi na postu a na nakup doplnit obsah lednicky, hezky den vsem, omlouvam se , ze pisi bez diakritiky, ale ja jsem navykla z drivejsi doby a je to pro me jednodussi psani, i kdyz vsemi deseti, tak presto. ![]() |
| simca+klucíí | 66211 |
|
|
2.10.2009 11:32:57
sykorko ta je sladka
![]() ![]() |
|
2.10.2009 11:27:10
a já mám jen Matyáše a přece mi usíná u prsa, jsem holt měkota
no jo prvorodička po třicítce prostě jsem na nervy z toho když pláče Přítel ho šel dát na bříško ať se uklidní, a když ho obrátil tak ho přikrýval a hodil mu peřinu na hlavu a zasmál se u toho a mě to rozzuřilo, že ho ještě víc dráždí a dala jsem mu facku. Přes záda, ale pěkně to pláclo. Tak mi řekl, že jsem to přehnala a nemluvil se mnou. Ale ráno, když odcházel do práce tak se s náma rozloučil a dal nám pusu, tak už mi snad odpustil. Jsem hroznej nerv a vždycky hned vylítnu. Musím se naučit se ovládat. ach jo. Matýsek teď usnul tak si jdu umýt vlasy. |
| Sýkorka 47 | 73231 |
|
|
2.10.2009 11:26:56
Z nervů....a nebo taky ne.....Co?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.