| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2009

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 1770] Názory 17711780 z 29140  [Dalších 27360 >>]
plakanek 87034
1.10.2009 21:25:51
Ahoj Lindidlo, no že ses ozvala~o~~o~~o~...né ------) ~s~~s~~s~ Supr, že jste si tak užili svatbu~R^

Zdravím taky Hádě~m~

Zdravím zbytek osazenstva, znovu moc děkuji za přání k půldortu~;) a vydávám se do pokoje za naši velkou oslavenkyní, neb nemám tak spavé dítko jako Lindí~j~ a kojíme nejčastěji půlnoc-2-4-6. Ale ta šílená kila mám pořád na sobě dál~o~~o~~o~~o~~o~~o~. Takže jak to vy babizny jedny anorektické děláte, že už máte svou původní váhu? Já pořád nic, a to mi věřte, že Kačenka vydá za stádo medvídků mývalů~a~~a~~a~~a~

Dobrou noc~s~
Anakonda+2 75682
1.10.2009 21:25:51
Gabiku..ani nevím..
Zuzku vykoupu, namažu, obleču..nakojím..a pak uložím do postýlky..pohladím..popřeji dobrou noc...a většinou zabere za chvilku a chrní.
Terku vykoupu, obleče se..říkám jí pak pohádku,,,tulíme se..ještě jsme dneska stihly i vyvenčit potkánka...a ve 20,30h..už obě holky chrněly...

Jenže- musela jsem se vším začít už v 18,30h..aby byl ve 20,30h..klid..jinak mi tu ta starší řádí někdy až do 21,30h..hlavně, kdž je doma tatínek~q~
Gabik_S 100396
1.10.2009 21:18:56
Jak to děláte, že Vám děti v osm hodin spí ??
To mě se snad nikdy nepodaří. Adámek tady řve, asi se mu nechce spát a já nevím, jak ho to naučit. Vůbec je poslední dny stále uplakaný a já z toho začínám být na nervy. Má ošklivou vyrážku na tvářích, doktorka si neví rady a na kožní jsme objednaní až v úterý... tak doufám, že se to nějak výrazně nezhorší a taky nevím, jestli ho to nesvědí. Ach jo....
Anakonda+2 75682
1.10.2009 21:18:09
Ahoj Lndíku... fajn, že jste si svatbu užili~R^~R^
Anakonda+2 75682
1.10.2009 21:16:21
Koťě, šťastně dojeď..těšíme se na tebe~b~~b~

Jsem předevčírem jedla Tvaroháček..a Zuzka na mě hladově koukala..tak jsem jí dala líznout:-)~t~~t~~t~~t~ Nejdříve..se šklebila..a pak hledala..kde by bylo ještě~t~~t~~t~ No, chůdě..to si ještě počká~b~~b~

Emčo, mě už chybí..taky jen kilčo..a mám původní váhu...ale všichcni víme proč, že? Kojo..po 2h..dělají své..taky lítačka kolem domácnosti. Mám ráda naklizeno..a ve všem pořádek~d~~d~

Já sem jinak taky chodím ráda:-)~s~ Je pak milé se setkat osobně~R^~R^~R^

Ty--jo..já jsem vás dočetla...neuvěřitelné~t~~t~~t~~t~~t~~t~
jahny+Kami3/05+Šimon5/09 36980
1.10.2009 21:07:28
Tak teď jsem je uložila. Jdu si uvařit čaj a potit se. A dočíst vás :-)
Lindík+2 78073
1.10.2009 21:06:26
Ahoj babice~t~~t~Já teda neordinuju co se Naty narodila,vůbec nemám tucha co se tam teď děje...
Vzhledem k tomu že než uložím obě dítka je růžovka pryč a já mám práce a práce..kdy to skončí..ovšem koukám ,že většina z vás má opravdu mat,DOVOLENOU když stíháte dávat hádanky už i sebe~t~~t~~t~no jo..holt stěhovat se a zabydlovat se s miminem je fakt zábava,kdo se nudíte,vřele doporučuju..jo a uklízet 130m taky paráda~t~~t~
Editko držte se,chudák Fíla,takovej bobísek malej...~s~~s~
Já vás holky dočítám,ale nestíhám psát..furt někde lítáme nebo furt něco dělám...nebo máme návštěvu atd..hrůza..
Na srazík do Zlína teda nedojedem,jelikož manž.bude v Praze-stěhujou centrálu,já sice auti mám,ale sama si teda až do Zlína netroufám..po Brně už jezdím jak drak,ale dálavy zatím nedám..a e svým orientačním nesmyslem bych dojela spíš do Krkonoš než do Zlína~t~~t~~t~
V sobotu jsme byli na svatbě a bylo to super,moc jsme si to užili..obřad měli až ve 14:30,potom hostinu v jdnom hotelu na brněnské přehradě,bylo to super,Naty byla zlatá,každej ji tam obdivoval a fotil ~t~~t~teda dětí tam bylo hafo,ale ona nejmenší...a normálně jsme od tam odcházeli až o půl jedné v noci..a to jsme byli s dětma..to jsme tyrani,co~t~~t~kamoška tam totiž spala,jelikoíž bydlí dál,tak jsme uložili její holčičku a Natynku na pokoj ve 20h a pařili do noci~t~~t~Maty si to náramně užíval,trsal jak o závodi s nevěstou~t~~t~a hlavně se mnou a taky hrál kulečník,furt se něčím futroval~t~~t~a o půlnovci mu říkám že by jsme jako mohli jet dom a on že ne že není unavenej~o~~o~~t~~t~prej vždyť mě mami znáš já nesnáším spaní~t~~t~~t~no tak pak jsme ho přesvědčili..no za 2min v autě byl tuhoš..Naty jsme jen přesunuli z postele do oblečení a autosedajdy a spala dál a doma se vzbudila na kojo až v 5ráno...
Jo a byla tam živá kapela tak to bylo super..
No tak a pak že se s dětmi nedá žít společenským životem~t~~t~
Jo a na fotkách teda Mandelku jsem jasně poznala,ta podoba se nezapře,Sýkorky taky~t~~t~Sýkorko manža měl fakt dobrý háro~t~~t~to už jste měli děti nebo ještě nee??A Plakoše taky..jinak nee...
Včera jsme dostaly 2.hexu a Naty byla úplně ok a večer jsem zjistila že má 39!!po odečtu,ale vůbec to na ní nebylo znát,smála se atd...tak jsem jí vrzla Nurofen a ona spala až do 6:30..to byla paráda po dlouhé době spát celou noc,akorát jsem se od 4 budila a kontrolovala ji...zvyk...a dnes přes den taky úžasně spala..asi dozníval včerejšek???
Tož tak u nás,určo jsem ještě chtěla milion věcí,ale už nic nevím a musím dát spát ještě toho malýho prďolu,ještě do sebe tlačil jogurt lump malej~o~~o~
Tak dobrou.
Jo Káji vše nej k půldortu..ach jooo je to možný jak to letí..nám bude za trýden 5měsíců ach jo já to chci zastavit~n~~n~~n~já chci furt malé mimi a Maty taky...a Natálka ne a ne poslechnout a furt roste a roste...paaa
Anakonda+2 75682
1.10.2009 21:06:00
Něco jsem dočetla..a na zbytek nemám čas:-)

Editko, napiš..co se děje...myslím na vás~x~
~x~

Jahny, tak se brzy uzdrav..ať můžeme dít kafíčko:-)~;)~;)~;)~x~
JJ..ty tam jsou časy, kdy se mohl člověk v klidu kulírovat:-(

Plakanku, přeji Káje vše nej k malému výročí~x~
plakanek 87034
1.10.2009 20:40:51
...asi ordinují v Růžovce~o~~o~~o~
plakanek 87034
1.10.2009 20:15:06

[<<Předchozích 1770] Názory 17711780 z 29140  [Dalších 27360 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.