| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2009

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 1760] Názory 17611770 z 29140  [Dalších 27370 >>]
Nykolka,Naty 04/04,Ráďa05/09 23963
2.10.2009 8:26:34
Dobre ranko, tak to byl teda mazec vas docist. Ja si vas taky rano poustim k snidani a kafe uz mam dneska daaavno vypity.~o~

Me neni porad nijak valne, jen se modlim, at to nechytne Rada, to by me smejklo.

O vikendu mame o zabavu postarano, ceka nas rozvozit toto~g~

Plakanku gratulujeme Kaje k puldortu! Kace no comment.

Edit, drzte se.

Anakondo, ja teda taky kojim kazdou chvili ale mam porad jeste 5kg nahore. S natalkou uz jsem to mela davno dole.

ad vecerni rezim. Taky zacinam pred 18,30. Koupu Radu, Natalka asistuje, nebo v tu chvili veceri. Pak ma Rada flasku, pomuchlovat do postylky, usina sam. Nekdy mu tam jdu 1-2x natahnout kolotoc. Pak sprchnu Natalku a jdeme se pomazlit do postele. Je pravda, ze co mame Radu, tak necteme, coz me teda mrzi, ale na vanoce planuju naloz knizek, tak to dozenem. Natalka se ted diva na DVD.ve 20,00 ji to dojdu vypnout a hned usina, pokud uz nespi.
Jahny, tak ji tam kup svetylko, at se tmy neboji. Natalka ma jeste doted rozvicenou hvezdicku z Ikey. Ma tam tu nejslabsi zarovku co existuje a je v pohode. Mame tu jinak hroznou tmu.

Jeste jsem neco chtela, ale v ty zaplave prispevku se mi to vykourilo.~d~
EditaMT 39700
2.10.2009 8:00:03
Psala mi Plakánek, že Vám mám napsat....
honím každou miinutku, ale teď zrovna hlídá Mára a tak rychle....

V úterý jsem svou vinou málem udusila Filípka. prostě jsem selhala jako nikdy předtím!!!!

Byli jsme na hudebce - mají tam takové mažoiretkové třásně igelitové - hráli jsme si na vodu - cáky cák..... mám tam s sebou vždy i filípka - je to hudebka Matýse no a já dělám kravinky s oběma aby je zto bavilo...
No a při změně aktvity jsem bezmyšlenkovitě dala tu věc Filípkovi do rukou a šla tleskat s Matýsem.
Když jsem se otočila už jen chroptěl....
~n~~n~~n~~n~~n~~n~~n~
bylo to strašný - nemohla jsem ho vůbec rozdýchat...
když trošku začal přiddejchávat, zkoušela jsem kojit - moc mu to nešlo, nakonec se ale chytil....
říkala jsem si jestli ten igelit spolkl, že by jsme ho mohli posunout do žaludku....
pak už byl klidný...
v nemocnici nás vyšetřili poslechli, vzhledem k tomu že už měl tolik zátěže se rozhodli rentgen nedělat - říkali, že by se stejně něco ukázalo asi tak nedřív po 12ti hodinách....a déle....
protože byl poslechově klidný, jeli jsme domů s tím že hlídat!!!!!!!! dýchání - horečku!!!!!
kontroly.....
pak mi řekli, že když vydržíme do pátku, tak máme naději, že to není v plicích....
Dnes je pátek!!!! - konečně - jedny z nejdelších dní v mém životě....

stydím se, strašně se stydím Vám to tu psát - je to taková hrůza co jsem provedla a jen a jen svou blbostí~n~~n~~n~~n~~n~~n~~n~~n~~n~~n~

hlídám ho pořád....

tak tak....

dnes si říkám, že když je pátek tak snad ten můj malej brouček zvítězil... Věřte mi že mu to přeju z celého srdce...
je mi hrozně....

papa~s~
plakanek 87034
2.10.2009 7:33:57
Ahojky,
jo jo, dnes supr budíček. Kačka ve 4. Kája v 6,30. No je mi prima. Mezitim 3 noční kojení.

Dopoledne jdeme do Yamahy na Robátka a taky koupit aspoň nějaké pečivo, je to tady vymetené.

Káče od rána zase zlobí, včera pár hysteráčků. Nejlepší byl ten, když jsme se vracely z procházky. Dole ve dveřích si lehla na zem,ječela, burcovala celý barák a odmítala jít nahoru. nechat jí tam nemůžu, mám zkušenost, že odejde ven. Tak jsem nahoru 4 patra táhla Káju, 3 tašky, zmoklou pláštěnku z kočárku a Kačenku. Ani jsem nevěděla, že toho tolik unesu~;). Za chvíli budu asi železný Zekon...
simca+klucíí 66211
2.10.2009 7:26:01
hola hola vstavat a cvicit~b~~b~
Michala,Jiří04,Majda06,Vojta09 13365
1.10.2009 23:25:42
tak 170 kousků nazpět nedám :-))
přeji hezký již říjnový pátek :-))))
Gabik_S 100396
1.10.2009 21:59:21
Tak u nás to teď vře... Adámek stále nespí, řve a řve a řve... když si ho vezmu na ruku , tak se uklidní, když k němu přijdu, tak se taky uklidní... ale ještě nespí a díky tomu nespí nikdo v rodině...
Většinou usne u prsa, tentokrát to nevyšlo... asi ho budu muset přiložit znova a doufat , že to vyjde nebo mě klepne...
Lou+3 30918
1.10.2009 21:40:51
Jahny ja chci hubnoooout
ale nevim, jak, kdyz tu ted po znicujicim dni sedim a zatimco deti spi, zeru jim jejich cokoladovy jogurt a snazim se vyluxovat zbytky z lednice, nez se vrhnu na uklid domacnosti.
Ale fakt chci.... jsem z toho na nervy, je mi ze mne na bliti....
Lucka
jahny+Kami3/05+Šimon5/09 36980
1.10.2009 21:40:30
Kotě, super nehty, tak do toho bych šla taky :-)

Holky, taky jsem se chtěla zeptat, jaký máte uspávací system ~d~. Když byl Šíma menší, tak to bylo nějak jednodušší. Prostě jsem šla uložit Kami, Šimon zatím ležel v košíku nebo jsem ho měla na ruce, když jsem Kami četla pohádku, pak jsem ho ještě nakrmila, dala do postýlky a on si tam usnul...
Teď Šimone vyžaduje jít spát dřív než Kamilka, cca v sedm hodin, takže Kami tu zatím musím nechat samotnou, což je mi jí strašně líto. Taky se tu teď sama za tmy bojí, tak kolikrát "zlobí", je to vzrůšo, než Šimona uspim. Ten se ještě ke všemu teď od září rozhodl, že bude usínat jedině u prsa, jinak řve a řve a řve a řve.... Když konečně Šíma spí, jdu teprve číst pohádku Kamilce, tak už má kolikrát spaní předržený nebo prostě jen mám výčitky, že jí dávám dlouho a že jí nechávám večer opuštěnou a musí čekat. No a taky si teď díky tatínkovi a díky pobytu s babi a dědou na Slovensku znova navykla, že s ní musíme zůstávat, dokud nespí. Jinak brečí, že se bojí tmy... Tak snad se mi to zase povede postupně zlepšit.

Nemáte nějaký lepší návod na večerní ukládání ratolestí?
jahny+Kami3/05+Šimon5/09 36980
1.10.2009 21:31:46
Tak ještě jednou pěknej večer, holčiny! Kotě, šťastnou cestu! Lindí, zdravím! Taky truchlím, že mi Šíma tak rychle roste. Jak já ty miminka miluju... A bráchové ani švára mi asi neteřinku či synovce jen tak nepořídí... :-(

Anakondo, to u mě teda tentokrát kojo nezabírá, při Kami jsem tak náádherně hubla a teď? Já snad ještě přibírám! Tuhle jsem se viděla na fotkách :-)), no lekla jsem se... Potřebovala bych nějakého tahouna. Hele, ženy, pojďte se mnou někdo na dálku hubnout!! Budem se předhánět kdo víc :-))

A Ordinaci v růžový jsem v životě neviděla ~;) /Co to je ~t~~t~~t~?/
Kotatko+Nathalie06+Thomas09 65385
1.10.2009 21:25:51

Ještě vám jdu ukázat nové nehtíčky a mizím chrnět :-D Páá

[<<Předchozích 1760] Názory 17611770 z 29140  [Dalších 27370 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.