| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2009

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 29140  [Dalších 28960 >>]
plakanek 87034
17.10.2009 10:37:28
Holky, mě je to fakt líto, že tady taky až tak nemůžu vše napsat-a pořád si navíc uvědomuju,jak jsem neopatrná (a jak má můj manžel pravdu-který mě pořád napomíná a nelíbí se mu, že sem dávám fotky,a to neví, co vše píšu), fakt mě to mrzí, já jsem taková naivní nezkažená duše...

Na jednu stranu by to bylo super, kdybychom to nějak ošetřili, abychom se mohly bavit ve větším bezpečí, na druhou stranu, nevím, zda na to přistoupí i ostatní...ale opravdu mi to nahání strach, jak se mi vždy jednou za čas ukáže, kolik lidí tady leze a čte si, co je určeno pro maminky květnových 09 miminek.... a opravdu-svět je zlý...
EditaMT 39700
17.10.2009 10:29:19
Mandelinko - já jsem taky víc než pro!!!!

trochu mně unavuje mít pořád někoho - někoho za zadkem a vzhledem k mé vrozené neopatrnosti, by to jistě bylo k dobru mému i celé mé rodiny....

vždyť tu můžem na sebe nechat odkaz a ti jenž budou toužit pobýt a povtipnit s námi vždy budou mít možnost slušnou cestou se přidat....

toť můj názor!!!
EditaMT 39700
17.10.2009 10:06:09
tak Vás všechny po ránku zdravím a hned na úvod mám dotaz....
Co si takhle zahrát hru na přihlášení - aby jsme věděli kdo nás tu čte a mi o něm nevíme zhola nic...

Samozřejmě je to servr veřejný - ale slušnost je slušnost, jistě jste si povšimli, že tu dáváme mnoho informací osobních až intimních...

a věc druhá - zamyšlení pro nás provařené....
Holky coo takhle zrušit tuhle naši milou diskusi a přejít na servr méně veřejný , do uzavřené diskuse....
nejsem stíha jak víte...

ale přeci jen nerada bych o Vás přišla až mi jednou dojde trpělivost s .....s .... s.... nahlížeči?????
EditaMT 39700
17.10.2009 10:02:33
ahoj, nešlo mi se sem dostat - někdo tu asi v přestrojení zablokoval přístup ~;)
plakanek 87034
17.10.2009 8:56:25
Díky, "Mirko". Super, že víme, že sem chodíš a čteš nás~;)
plakanek 87034
17.10.2009 8:23:30
O víkendu jsem se videla se segrou a vypravela mi docela příšernou příhodu. Myslim, ze je dobry, aby se o tom vedelo, co se tu deje.
Takže se s vama musim podelit. Moje mamka ma kamaradku, který se to stalo. Jela s rodicema a 3-letou dcerou do # # Prahy do Ikey.
Prochazeli ji a malou hlidali na stridacku s rodicema, najednou se sesli a zjistili, ze mala tam není. Mama myslela, ze ji maj rodice a rodice, ze ji ma mama....Tak ji chvili hledali a nic, tak sli za ostrahou, která tam stala. Chlapik je okamzite serval a hned naridil zavrit celou Ikeu-vc. nouzaku. Bylo jim to dost divny, ze takhle jedna, ale tim lip. Malou nasli na zachode nadopovanou a uspanou, mela oholeny vlasky (mela dlouhy blonďatý) a byla převlečena za chlapecka!!! Zni to priserne co? Ale bohužel je to tak. Měli veliky stesti, ze se vse semlelo vcas. No je naprosto jasny, ze uz se tam něco podobného muselo stat, když okamzite zavreli celou Ikeu.
Takze to vsude rozhlaste lidem, co tam chodi i s detma, protože to asi není jen tak. Mne teda z toho beha mraz po zadech. Nevim jakou to mělo dohru, vim jen to, co jsem napsala.
plakanek 87034
17.10.2009 8:17:11
Ahoj holky,
my se po dlouhé době docela fajn vyspali (Káče u tchánovců), sice jsem během noci asi 3x nebo 4x, kojila, to mi ale nevadí, chuděrce Kájince brali včera snad 9 ampulí krve, tak musela doplnit tekutiny~;), jinak už pije poslední dobou jen 2x), jinak medvídeček krásně hajal, chuděrku jsem v 7h musela vzbudit, už s sebou trošku házela a my museli odchytit moč pro nemocnici. Zlatíčko naše jsem posadila na na nočníček s vyvařenou miskou a ona se do 10 minut nádherně vyčůrala, takže manžel už jel do nemocnice to odevzdat...

Tak koukám, že podle denního rytmu nebo možností se tady tvoří diskusní podskupiny...no mě je líto, že s některými sovičkami toho moc nenakecám, ale já musím jít fakt spát okolo té 22h, jednak chudák manžel čeká, až vypadnu od PC, aby si mohl dělat věci do práce (učitel-přípravy), a okolo té 22h je už značně nervozní, on je moc hodný, takže sedí na gauči, něco si tam píše a trpělivě čeká, až se zvednu a uvolním mu místo. Pak chodí chudák spát někdy i ve 3 ráno,než to stihne napsat, vyrobit testy atd... a ve 4 už třeba vstává s Kačkou....

A jak trávíme večery? No většinou žádná romantika- já u PC~t~, manža u TV a přitom si dělá věci do práce.... Dřív nemá hlavně díky Kačence možnost si něco do práce dělat, takže spí chudák opravdu jen pár hodin. Ale naštěstí máme PC a TV v 1 místnosti, takže na sebe aspoň vidíme~t~.
No mě to taky asi brzy skončí, nebo by tedy mělo, protože to stále odkládám,ale už musím začít, za 14 dní mi začíná ostrá výuka (vyučuju) a nemám to ještě vůbec připravené, pročtené zákony a tak. Musím být aspoň o krok napřed před studenty, a to zatím nejsem~;((~;((~;((

Pračka pere, Kájinka si hraje pod hrazdičkou a je tady tak neskutečný klid (Káče u dědy), až je mi po tom divochovi smutno. Ona dovede být tak sladká, milá, hodná...

Tak přeji všem krásnou sobotu, my jsme si s Editkou~s~ určily, že dnešní den bude sluníčkový, žádné zlé zprávy, problémy, prostě pohoda~R^~R^~R^, protože toho na nás bylo včera už moc, takže doufám, že to platí~o~~o~~o~ a manžel nedoveze nějaké zlé info z nemocnice,ani odpoledne, jak tam budu volat, nebude nic zlého...

Budka,Štěpán99,Kája28.4/09 94102
17.10.2009 0:45:36
A ještě mi nedá viděli jste dnes /vlastně včera/ jak sjel ten kočárek s půlročním miminkem do kolejiště metra, přímo pod vlak?? To bylo fakt hnusný-tomu se snad nedá ani řikat štěstí, že se mu nic nestalo.~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~
Budka,Štěpán99,Kája28.4/09 94102
17.10.2009 0:40:24
zase chrupkáte jo? I ty Gabíku???? No tak já teda zas nepřijdu ráno, to zas budu chrupkat já~l~

A už asi vím proč si tu někdo myslel, že jsem starší = to že mi padaj ty zuby co~n~ Přesně ty dva co má Eliška by se mi hodily.

Večery trávíme taky oba u počítače, manžel spíš pracovně než já, ale já bych mohla s Plakošem koukat na toho Krausíka~t~

Kája včera po očkování zas měla teploty, dneska ještě kňourala, ale nevím, je to očkování, zuby, taky jí může svědět kůže-musim do lékárny pro nějaký zinkový krém. Navíc jsem jí musela nechat asi hodku u našich, jenže jak vidí mýho tátu,tak začne strašně řvát, tak to jí taky rozhodilo.

Tak teda dobrou, si připadám, že trpím samomluvou~;)
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 29140  [Dalších 28960 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.