| Budka,Štěpán99,Kája28.4/09 | 94102 |
|
|
16.10.2009 23:27:47
Panebože vy jste se tu teda rozjeli. Nemám moc času, tak jsem dočetla jen letmo.
Kajínce od Plaki držíme palečky. Chtěla jsem vám sem dát nějakou skutečnější fotku, ta z vítání je asi nějaká zkreslená nebo co, ale rozmyslela jsem si to a budu si to užívat Gabíku Mekáč na Kladně je spíš sjezdem pro Kladenské puberťáky, přes den to jde ale ve večerních hodinách jsme jednou jeli s manžou na kafe a připadali jsme si tam fakt dost blbě........asi jim nepřipadalo, že je mi 20 chacha jinak já Káje dneska oblékla bundu na 6m a měla jsem co dělat abych jí zapla..kde to šijou? Nebo chtěj říct, že je Kája tlustá???? ![]() |
| Gabik_S | 100396 |
|
|
16.10.2009 22:12:36
Ja kombinezu vytahla hned jak se ochladilo, ale zase nepouzivam jeste fusak. Ale jsme venku jenom na nejaky prejezd, rozhodne ne na prochazce.
U nas doma sel az ted chrupkat starsi Filipek, pred chvili mi uvolnili notebooka, hrali tady totiz s tatkou nejake hry. Tak jsem je furt vyhanela, ze vas chci jeste stihnout, protoze pozdeji uz tu nikdo moc nebyva. Mame sice jeste pocitac v pokoji, ale tam ted spinka Adamek, ale nastesti je to jen docasne, nez bude vymalovana loznice. Pak se casto stava , ze jeden z nas obsadi notebook a druhy pocitac v pokoji. Tolik nase vecerni komunikace... pocitac to je mor... ale aby to nevyznelo tak hrozne, tak ja na nem potrebuji delat ucetnictvi a manzel se pocitacema zivi, takze dela casto veci do prace. A jak travite s manzilkama vecery vy?? |
| plakanek | 87034 |
|
|
16.10.2009 22:01:45
mě se právě teď drahá polovička vrátila ze zápasu a je jí jedno, kde jsem...kouká na Krause, hihňá se a já půjdu za Kájí do hajan...
|
| jahny+Kami3/05+Šimon5/09 | 36980 |
|
|
16.10.2009 22:00:29
hmm, tak bleška
![]() Fotka s řepou fakt vypadala morbidně . Ale chudinku Kačenku bych z toho teda nevinila . Vždyť je to taková malá holčička a vy by jste tu z ní udělali úplnýho maniaka ![]() .Mimochodem - holky, jste samy doma nebo vašim druhým polovičkám nevadí, že čučíte do počítače ? |
| plakanek | 87034 |
|
|
16.10.2009 21:49:05
Ahoj Mab, moc díky.... já taky doufám, že to tak nebude. A co ten vysoký cholesterol v krvi???
|
| Mab | 26777 |
|
|
16.10.2009 21:48:50
Gabi, kombinézu jsem ještě nevytáhla, ale asi brzy jo. Zatím body nebo tričko s dlouhým rukávem, teplejší dupačky, botičky vyteplené a flísovou bundu, čepici. to je vše a je buď v kočárku ve fusaku nebo v šátku u mně na břiše a to pak přes nás oba zapnu flísovku. Rukavičky občas, když je v šátku, tak má ruce u mne schovaný, když je mimo šátek task radši jo.
|
| plakanek | 87034 |
|
|
16.10.2009 21:47:25
Gabiku-dík. Já dnes oblíkla Káju: body krátký rukáv-mikina-kombinézka-viz foto. Nemám totiž ještě v kočárku fusak (my dáváme kočárek dolů pod schody, bydlíme ve 4.patře bez výtahu), ještě jsem se k tomu nedostala..a taky si říkám, že snad bude ještě příští týden slušně....
Jo jo, řepu vařím sama, už u Kačky mi to dr doporučila, protože je to dobré na železo a děti v tomto věku trpí chudokrevností. Nicméně zas myslím Miriam psala, že se mrkev a řepa nemá dělat, NO já tam strouhnu jen trošičku, taky jsem si trochu dala jen tak a Kačce to udělala s jablíčkem. |
| Mab | 26777 |
|
|
16.10.2009 21:45:42
Petty, ty zoubky jsou úžasné. Elito moc sluší, je to prostě kočka.
Plakánku, snad to bude OK, taky si myslím, že tenm draslík byla lab. chyba - buď je to z toho mačkání nebo i špatné přepravy. Draslík se totiž uvolňuje z rozpadajících se červených krvinek. Pokud krev teče dobře a správně a rychle se transportuje do laboratoře tak se krvinky nerozpadají tak rychle a v laboratoři stočí z té plné krev jen sérum (krvinky oddělí) a draslík je v normě. Pokud ne a krvinky se rozpadají stoupá hladina draslíku, ale je to laboratorní chyba. Infekci močových cest mít sice může, ale na zánět ledvin se mi to nezdá, to by CRP přeci jen stouplo. V každém případě držím palečky ať dobřer odchytíte moč a vše je v pořádku. Tak pizza se nakonec jíst dala, pochutnala jsem si. Recept našel manžel na netu, u nás v rodině je labužník a hlavní kuchař on. Je to hladká mouka, olivový olej, sůl, cukr, sušené droždí a voda. A je fakt ňamka. |
| Gabik_S | 100396 |
|
|
16.10.2009 21:43:03
Holky, jak oblekate v tomhle pocasi? Kombineza to jisti,co? A co pod ni?Ja dala puncosky, ponozky, body s dl.rukavem, mikinu. Premyslela jsem , jestli nemam dat jeste neco pod mikinu,ale to bych asi prehnala,co??
|
| Gabik_S | 100396 |
|
|
16.10.2009 21:41:08
Teprve docitam, tak prubezne reaguji na vase psanicka...
Plakanku,at je vse ok. Mimochodem pekne foto s tou repou, to varis sama?? Sklenicku jsem snad s zadnou repou nevidela nebo jo??Anakondo, ty jsi teda kaskaderka s letnima gumama v tohle pocasi a spatnou brzdou!! To se nebojis?? Taky mam rada ryzi Basmati, tchyne ji vari casto, mnam, ja jen obcas, Pangase neznam, ryby moc nejime, jak jsi to upravila se smetanou, treba bych to zkusila?? Ja teda trochu ryby jim,ale doma jsem sama, tak to moc nedelam. |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.