| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2009

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 2250] Názory 22512260 z 29140  [Dalších 26880 >>]
Kotatko+Nathalie06+Thomas09 65385
28.9.2009 9:40:44
Pár foteček od nás :-))
Totální veget

Natálka v obležení černoušků

Hodné dětičky

28.9.2009 8:55:14
Krásné dobré ránko přeji holky moje :-)))
U nás začíná den ořevracením a vztekáním :-D
Furt jen chodím a obracím prcka zpět :-D
Emčo díky :-)))
Přeji všem krásný den :-)
Miriam,Hannah+Kristina+Lydia 33492
27.9.2009 21:25:08
Slivo, u nas zoubek nasel tatinek. Tak by si mel koupit saty on ~t~~t~~t~~t~~t~
Slíva 17593
27.9.2009 20:51:31
tady rostou zuby a vesele se přikrmuje, Mandel a Miriam, blahopřeju! Už jste si koupily šaty? :-)
Emčo, Sára taky měla první zub v 9.měsíci (já asi v roce, už jsem mluvila a zuby furt nikde), takže my máme času taky dost.

Dneska Sára ochutnala MM, upila ze skleničky, čekala jsem, že se zašklebí a ona Mńam. Tak jí asi budu dávat dopíjet, co Vojta nedá u chůvy :-)

Máte taky tu zkušenost, že instantní kaše zalitá MM nezhoustne?
Emca+Honzík + Daneček 44475
27.9.2009 20:47:19
Koťátko Tomíkovi velká gratulace~R^~R^
27.9.2009 20:37:41
Ahojky holky moje :-)))
Nějak jsem dneska neměla čas ani napsat :-)

Tomík se dneska poprvé otočil na bříško a řval u toho jako tur. Vůbec se mu to nelíbilo :-))) Ale pak to dělal pořád dokola :-))

Naty dostala od Aničky koloodrážedlo a odpoledne ho nepustila z ruk. Ale ještě jí to moc nejde. Ale snaží se :-)))
Tak snad jí to trénování neopustí :-))

Nic jdu do vany a spinkat. Oba broučci už chrupkají, tak je pohoda :-)
plakanek 87034
27.9.2009 16:53:16
Jo a ještě mě dnes pobavila Kačenka: hrála si na paní kuchařku, měla spustu mističek, lžičtiček a vařila, vždy se mě zeptala, co chci uvařit, pak mi to jako vařila a ptala se, jak mi to chutná, co tam má ještě přidat a pak se sama od sebe rozhodla, že dá "ochutnat" i Karolínce. Tak jí nesla tu mističku se lžičkou a říkala: tady máš, Karolínko, jidýlko. Ale pozor, to se nejí, to je jenom jako!~t~~t~~t~Tak mě to potěšilo, že už jí zapojuje do svých her, no a taky, že ve svých 2 letech a pár měsících takhle uvažuje, že ví, že je to jen hra a jak poučuje ségru~;)
plakanek 87034
27.9.2009 16:39:47
Holky, díky za názory k vláskům Kačky.
Jahny-my u toho jsme, když Kačka sedi u Prasátka Pepiny, bez dozoru bychom jí nenechaly koukat, ale je fakt že nestojíme za zády...

Zoubky: já se toho docela bojím. Pevně teda věřím, že Kájí bude jiná než Kačka, ale Kačka, jak jí začaly rašit zuby, tak začala být pěkná provokatérka, ona to má ale v povaze, dělá si stále ze všeho legrajdu a zkouší, takže i zoubky různě při kojení zapojovala a když mě kousla, tak z toho měla děsnou bžundu a řehtala se tak, že se prostě odpojila a hihňala... a takhle taky postupně skončilo kojení -asi v roce. Prostě jakmile jsem jí nabídla prso, tak dostala záchvat smíchu. Když jsem jí ho šoupla do pusy, tak zcvakla zoubky a hlasitě se chechtala. Když ani toto pro mě nebylo dostatečným ponaučením, tak při dalším pokusu mě rafla ještě víc (to první rafnutí bylo jenom takové náznakové).... Takže v roce jsem přestala kojit. Kačka o to prostě přestala mít zájem a brala to jen jako prima hru....
Miriam,Hannah+Kristina+Lydia 33492
27.9.2009 16:23:37
Jahny, ja zatim pri kojeni Hanin zoubek necitim. Ale ja mam pocit, ze ona pri kojeni ma pres spodni zuby jazycek. Takze to asi ani citit byt nemuze, ne? Ledaze by umyslne kousala ~o~~o~
jahny+Kami3/05+Šimon5/09 36980
27.9.2009 16:10:56
Mandeli, gratulka k zoubku ~:-D. Tak pak mi povíš, jaký je kojení se zubem. Já to u Kami nezažila, tak ať vím, do čeho když tak jdu :-).

Plaky, tak na Káče a You Tube pozor ~:-D, Kami je na tohle taky nadaná, obzvlášť na vyhledávání "vhodných" klipů ~t~. Jednou jsem jí pustila neškodný www.bobik.cz a nestačila jsem se divit, co si za chvilku Kami prohlížela ~f~~f~~f~. Už nikdy dítě bez dozoru na netu, to jsem tomu dala ~q~.
Kačenčiný vlásky se mi líbí, já bych jí je určitě nestříhala. A nestěžuj si na kvalitu vlasů! Takový rouhání ~o~. Vždyť máš normální pěkný dlouhý vlasy ~d~. Ty jo, to by jste viděli, jak vypadaj nekvalitní vlasy~;((. A to moje chůďátko to po mně musí zdědit. Jednou bude v pubertě strašně nešťastná, bobinka moje, už teď je mi jí líto. Ale třeba to bude brát s nadhledem :-).
[<<Předchozích 2250] Názory 22512260 z 29140  [Dalších 26880 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.