| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2009

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 2260] Názory 22612270 z 29140  [Dalších 26870 >>]
Emca+Honzík + Daneček 44475
27.9.2009 12:06:45
Uf, tak od rána vařím a vařím. před chvíli jsem dodělala Dandovi brambor s cuketou a mrkvičkou, Jeníkovi vepřové na žampionech s kolínkama a já s manžou budem mít řízky a bramborem. Ale, že to byla honička. Ale zase si pochutnáme.
Kotatko+Nathalie06+Thomas09 65385
27.9.2009 10:17:56
Mandeli tak ty naše Natálky jsou fakt podobné. Naší rostly taky najednou ale ne třebas všechny trojky a tak. ale lezlojí to v párech. Když vylezla hodní dvojka, tak druhý den se objevila druhá horní dvojka. :-))))
Ale narozdíl od vás jsem na ty zuby přišla, jen když jsem jí je kontrolovala. Žádná horečka, žádná protivnost, jen trochu srajda . Ale na to jsem přišla až měla všechny zoubky, že ta srajda patří k tomu :-D
Kotatko+Nathalie06+Thomas09 65385
27.9.2009 10:03:00
Krásné dobré ránko přeji holky moje :-)
Mandelinko gratulka k zoubku :-)
Já čekala nedávno, ale teď se to nějak zastavilo a už se nic neděje :-D Tak nevím, kdy bude. Natálce vyrašily dva najednou přesně v den jejího půl roku :-D
Když jsem byla miminko, tak mi taky vylezly dva v půl roce. a kocourek měl první zub v 10ti měsících. Tak čekám, že Tomík bude celý taťka :-D

Jinak noc u nás na prd. Tomík dobrý, ale Naty nějak vyváděla. Včera jsem přestavovala pokojíček a má jinak postel. Tak to bude asi tím. Snad si zvykne ovečka moje :-)

Plaki jsem stejného názoru jako mandelinka. Na zimu ostříhat a do jara to bude super :-) Vlásky se trochu spraví. Ale nepočítej, že zhoustnou. To je blbá fáma :-)
Emca+Honzík + Daneček 44475
27.9.2009 9:58:59
Dobré ráno, děvčata.
Mandel gratuluji k zoubku, holky fakt teda jedou jedna jak druhá.
No jestli Danda bude po Jeníkovi, tak první zub můžu očekávat až v 10. měsíci. Takže je ještě času a času
arieev + Jolanka 11.5.09 84846
27.9.2009 9:56:34
http://www.coi.cz/cs/aktuality-1/nebezpecne-kocarky.html
Miriam,Hannah+Kristina+Lydia 33492
27.9.2009 9:18:03
Mandelinko, taky gratulace k zoubku!~R^

Jsem rada, ze Hannah uz neni sama se zoubkem :-) Ja jsem nejdriv mela radost, ze jsme nasli zoubek a jeste k tomu na moje narozeniny. Ale pak jsem si zacala rikat, jestli to neni nejak brzo (kdyz tu byla prvni) apod... Tak jsem rada, ze vy se tak radujete a asi budu teda taky ~t~~t~

A jeste jeden dotaz. Kdyz si mrazim mlicko tak do zasoby... Kdybych ho chtela pak pouzivat na vyrobu kasicek apod, tak po jakem mnozstvi je nejlepsi to mrazit? Abych pak zbytecne nevylevala nebo tak... Zatim to delam po 150ml.
simca+klucíí 66211
27.9.2009 8:48:06
mandelinko,gratuluji k zoubku~z~~z~~z~~z~
plakanku,delam nakonec jen tolik co sni a mam klis:-):-)

vsechny vas moc zdravim
plakanek 87034
27.9.2009 8:12:53
Jo a Mandeli: gratulace k zoubku~x~~x~~x~
Jestli to bude u nás jako u Kačky, tak máme ještě měsíc čas....
plakanek 87034
27.9.2009 8:12:10
Dobré ránko, dnes jsem tady výjimečně brzy, Kačenka mě sem totiž výjimečně pustila~;)...Ona se totiž každé ráno kouká tady na PC na Prasátko Pepinu na You Toube. Umí si to sama najít (napsat do vyhledávače) a taky si pořád pouštět nové a nové klipy, stačilo, že jsme jí to jednou ukázali, protože nás nebavilo furt co 4 minuty chodit a pouštět, tak už si to pouští sama... super ve 2 letech~t~~t~~t~

Kačenka má taková zlatavá očka, taková medová barva a u okrajů to místy přechází do zelenkavé. Karolínka má zatím šedo-zelené, ale předpokládám, že půjdou buď taky do hněda nebo do zelena, či zeleno-hněda. Já mám klasické hnědé a manžel hnědo-zelené.
Mandeli, Natálka má nádherná očička, ta barva je taková zvláštní, já už si všimla:-)

Jahny, na přednášce bylo 50 "puberťáků", no většinou věk okolo 40 let. Tento semestr mají základy práva.

Holky, řeším, jestli udělat něco s Kačenčinými vlásky. Však vidíte ty fotky. Co si myslíte? Já pořád nevím, ještě jsem jí nikdy nestříhala. Má takové slabounké vlásky, jdou jí do porstýnků, ale moc jich nemá. Ta délka je k uzoufání, culíček z toho ještě nejde udělat, ale když je nechám jen tak, tak je to takový malý "Einsteinek". Chudák asi zdědila kvalitu vlasů po mě. Já mám na hlavě pár chlupů a ještě mi teď asi všechny vypadají. Manžel má tolik vlasů, že je to šílené. A je to nespravedlivé. Nepřeháním, když řeknu, že má nejmíň jednou tolik vlasů co já. Je to taková hustota, takový kartáč~n~~n~~n~.
Jinak sponečky ani miniculíčky Kačence na hlavě dlouho nevydrží, i když se chce parádit, tak si je brzy sundá. Tak nevím, jestli ji ostříhat? Ale to zas pak bude vypadat jak kluk a místy jsou ty její kudrlinky roztomilé..
Poradíte????
Dík~s~

JO a Simčo, pořád nosím v hlavě už pár dní, že jsem Ti neodpověděla. Jak děláš to jídlo. Já bych ho udělala klidně třeba na 2 dny, pak to rozdělila na půl, půlku schovala do ledničky a teprve pak do té půlky přidala to UM. Skladovat to s UM bych asi měla strach. Já se v tom sice nevyznám, ale UM po udělání se má hned zkonzumovat, tak aby to v tom třeba nějak nekvasilo nebo co~;((
jahny+Kami3/05+Šimon5/09 36980
27.9.2009 7:14:44
Jé, Plaky, ta poslední fotka je náááádherná ~m~ . A až teď jsem se všimla, že holky mají každá jiný očka ~f~ . Která po kom :-)? A s těmi srovnávacími fotačkami se docela vyřádíš ~t~ . Jaká byla výuka? Co jsi "pubošům~:-D" přednášela :-)?
To povídání o matce a synovi mě normálně rozbulelo, to mi nedělej ~o~:-)!

Putovní dupačky jsou super ~:-D, musím tu někde vylovit taky nějaký kousek ~;).

Naši prdískové ještě spí, manža v práci /jak jinak/ a já úděsně nastydlá /fuj hnus, jak říká Kami../, zítra máme jít slavit - neteřinka má jeden rok, tak nevím, jestli z toho něco bude.

[<<Předchozích 2260] Názory 22612270 z 29140  [Dalších 26870 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.