| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2009

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 290] Názory 291300 z 29140  [Dalších 28840 >>]
EditaMT 39700
16.10.2009 10:03:20
Žížalk, co mohu udělat? - můžu z něj udělat třeba jakoubky dva!!!~y~
Anakonda+2 75682
16.10.2009 10:02:51
Zase mi občas vypadnou písmenka~t~~t~

Když já mám vždycky strach, že se Zuzka brzy vzbudí..a já to pak už třeba ani nedopíšu~t~~t~
EditaMT 39700
16.10.2009 10:01:09
katty - tohle znám....
u druhého dítka je to normální lidské selhání!!§

neboj došlo ti to brzy - mně mnoooohem později u třetího už člověk tolik chyb nedělá ~t~~t~~t~~t~

Já jsem si tak říkala, jak si všechno dělala protoho svého brouka jak to budeš dělat až budeš mít mimi - dnes se mi to připomnělo z dob kdy jsme byli těhulky....
myslým to v dobrém- tak nějak sem se v tobě viděla...

jsi holka šikovná a uvědomila sis to brzy - prostě už není sám jsou dva a to je dobře!!! - on to ví!
A taky jistě ví, že ho maminka miluje!!! - neboj se všichni se v tom učíme chodit úplně stejně!!!

Bude dobře!!!
Anakonda+2 75682
16.10.2009 10:00:01
Zdravím ze západu:-))

Budko, tak to vypadáš mladě..závidím:-)~q~~q~~t~~t~~t~~t~.. na 31 nevypadáš.:-)

Slívo, neboj..snad bude brzy líp..i když..mě se ta první budila do roka takhle..a neblo to hlady~o~~o~~o~
Večer jsem jí nabídla Sunar....ale dělala fooory..prostě ho nehtěla...vypila s bídou 40 ml..tak jsem jí vrátila do postýlky. Pořád se nějak vrtěla..a já zjistila, že má hrozný hlad..po přicucnutí sála jako blázen...takže hlad měla..ale prostě UM nechce..holt ví co je nejlepší~;)
Já taky jen kojím..moje pokusy o noční příkrmy se nedaří..a zeleninku chci dávat od 6 měsíce..a kaši až dýl.
Jo a někdy mám taky pocit, že přes den toho nic neudělám...když má Zuzka blbý den..nechce být sama..sama si hrát..~d~

Mab, ty nám to tu vždycky tak krásně vysvětlíš..ještě.... že tě máme~x~

Budko, Gabi..jste se hezky sešly..já tu nikoho blízko ( kromě Jahny..která mi slíbila kafíčko~y~)..nemám~;((

Terezo, myalý vypadá spokojeně~R^

Editko, takhle to měl můj muž..ve škole drobek zlobil...ale všechny převálcoval znalostmi....~t~~t~~t~~t~
o naděláš?~d~

Plakanku, Terka měla jako miminko v nose zl. stafylokoka..min. rok pneumokoka...v nose mají děti...lecos~d~~d~

M~;((artino, manžel je teda ikulka..to zamrzí
jsi měla nějaké příznaky? byla jsi unavená? Že ti dělala mudra náběry?

Katy, to opravdu není dobré..tohle říkat před starším sourozencem~a~ Může to vyvolat ještě věrší žárlení...Zuzka se mi zdá tak drobek hodnější, než Terezka..ale neříkám to před ní...snažím se jí naopak chválit, když mi pomáhá-hlídá Zuzku, něco podá..a pod. ..nebo třeba Terce říkám( když Zuzka hezky spí a já to řeknu manželovi).." Ty jsi tak tak hezky spinkala:-)"

Tak mám vypité kafíčko..ještě tu mám na stole čaj pro kojící....a budu se flákat..věnovat se Zuzce--až se vyspí...odpočívat..max. vytřu kuchyň..a něco málo vyžehlím.Jinak je tu hnusně a nevytáhnu paty z domu~b~~b~
Katy82 ♂9/06 ♀5/09 40113
16.10.2009 9:40:38
plakánku tak držím pěsti ať se povede a moč máte a nemusíte na cevkování.
Jinak plány ny dnešní den super :-) to já mám v plánu dokázat celý den neřvat na mýho věšího maroda.
Připadám si zase hrozně-Daník teďkom doma a všude kde má někoho svého (takže ve školce ne) hrozně zlobí, poříd jako by křičí, poskakuje a dělá něco za co ho musíme pořád napomínat, takže já celý den jen na něj křičím to nedělej, to udělej pospěš si přestan zklidni se......no a když už jsem z tpho včera zase brečela jak malá proč je tak zlobivej, tak mi došlo že to je jediný kdy on slyší že o něm mluvím-každý se teď ptá co miminko atd a já jen furt říkám jaký je to anděl že to jsem u Daníka nezažila atak...a Danda to samo mockrát slyší a i když si s Domčou hraje tak zase hned já na něj nemačkej ji tolik nervy ji ten dudel do pusy když nechce, dávaj pozor na ručičku je ještě miminko, neber ji tu hračkü když ji chce... no prostě dĚLÁM VŠE ŠPATNĚ a teď mě to hrozněmrzí že jsem to tak nechala zajít ~o~ ne jen já i právě tatínek, babičky, dědové...no doufám že to ještě půjde napravit ~n~
Martina-S 90527
16.10.2009 9:35:31
Edit, to já pořád zkouším, do které bundy se vejdeme obě a současně nebudu já vypadat jak úplný debil... zatím nic moc.~:(
Katy82 ♂9/06 ♀5/09 40113
16.10.2009 9:32:34
děkuji holky zkusila jsem teda tu pulku cipku snad ji bude brzo lepe princezne moji :-)ted spinka ale ona ej hodna i kdyz je nemocna ja se fakt divim po kom ona je :-) na ten kasel mi zasel Sasa do lekarny a dali mu nejake kapky, tak uvidim jestli to zabere
EditaMT 39700
16.10.2009 9:32:28
mně fíla začalupřednostńovat šátek...
nevadí mi to...
do manduky ho dávám jen když pádím do školky, ze školky,....

akorát se mi ve všem neskutečně zalamuj dozadu...

včera jsem ho zapoutala tak že ani nemohl pomalu dýchat, ale tu hlavu s toho šátku stejně vybabral a hups zas do toho jeho šílenýho zálomu....

v nemocnici mi říkali, že si ulevuje při dýchání ať ho nechám, ale myslým že se z toho stal jen takový špatný zvyk... - když usne, tak ho zformuju, ale když juká tak bejčí, že ho fakt nepřeperu - mimochodem už jsem vytáhla i ten šátkovací fusak - je to prýma!!!!
Martina-S 90527
16.10.2009 9:27:43
jo, Slívo, vidím, že si Vojta zvykl na manducu, super!~p~~R^
Martina-S 90527
16.10.2009 9:19:06
Jéžiš, Slívo, to jsem tak ráda, že to je normální... přesně, když spí, tak nic neudělám, když nespí, tak se některé věci dělají blbě. A večer se divím, že je den pryč.
Musím si postěžovat, m. mi srazil vlňáky... aby líp schly, tak je dal na topení. Holt mi chtěl pomoct, hodný kluk. To, co bylo v tu dobu ještě mokré, je úplně tuhé. Je mi to líto.~;((
Navíc psala dr., co jsem byla u ní na odběry, že se mám stavit kvůli anémii a štítné žláze. No, zdravý člověk je špatně vyšetřený~n~
[<<Předchozích 290] Názory 291300 z 29140  [Dalších 28840 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.