| plakanek | 87034 |
|
|
16.10.2009 9:11:29
Ahojky,
tak veškeré ranní snahy i podle návodu Mab nezafungovaly,a Kájí se prostě vůbec nevyčůrala... Byly jsme u dr, výsledky z výtěru z nosu a krku: "jen" stopové množství zlatého stafylokoka a E-coli,ale prý se s tím nic nedělá, pokud to nezpůsobuje 40tky horečky apod., ale že tentokrát pro jistotu zkusíme Pamycon do nosu, takže mám 6 dní kapat. Dostala jsem zkumavky na sterilní a nesterilní moč a pokud se mi to do úterka nepovede (o víkendu laboratoř nefunguje), tak půjdeme ve středu do nemocnice na cévkování. Říkala jsem dr, jestli by to ještě nemohlo počkat, že bychom zkoušeli celý týden, ona, že raději ne, že je opravdu potřeba tu moč vyšetřit... ten pytlíček to neřeší-tam je moč nesterilní... Takže tak u nás. |
| EditaMT | 39700 |
|
|
16.10.2009 9:03:35
jinak Budko, já se tedy přidávám k holkám - já taky myslela, že jsi starší maminka - ty se tedy dokážeš maskovat
)Čím to asi je, žes nás všechny takhle zmátka... tak tak, papa ![]() |
| EditaMT | 39700 |
|
|
16.10.2009 8:59:18
Mimochodem s jeho andílkovským ksichtíkem a pohledy něžného bobtaila je to opravdu těžké...
mně to doma nedělá - já zavelím a funguje - leč na pančélky to očividně zkouší - a nebo možná jako doma - já jsem jediný člově na světě, kterého bere , uznává... ostatní mu mohou dle jeho políbit ři´t... bohužel takto ignoruje úplně každého - a je to zdrojem nepřetržitého přívalu hádek... on neodmlouvá, nepohrdá, on jakoby najednou není.... vyšumí, neodpovídá, tváří se nepřítomně, odplouvá za svou činností.... je to prostě OSOBNOST!!!! a já ho přerazím.... ) |
| EditaMT | 39700 |
|
|
16.10.2009 8:55:15
Ahoooooooooooooooooooooj
na úvod musím říct, že když budu mít o jedno dítko míň nikdo se na mne za to snad ani nemůže zlobit - tedy že ho přerazím vejpůl... jakub: za poslední dva dny - dvě ztracené mikyny a to si vybral tu nejnovější a tu nejdražší dvě ztracené gumy - to by nebylo tak hrozný, rozlámané všechny pastelky - i to v rámci znalostí umu mého syna chápu, poznámka od jedné paní učitelky, telefonát z hdruhou paní učitelkou a nakonec bombonek - nevydržela paní družinářka - dle mého nejvíc splachovací člověk na celém světě a včera bylo pokárání před rodiči a stížnost na tottální ignoraci a neposlouchání... učitelka to zakončila slovy -ona je s ním neskonale tžká práce , ale nakonec on to kompenzuje znalostmi při vyučování.... no když on je typické hyperaktivní dítě - no mezi námi - to tedy není!!! - on je prostě intelektuál asociální nepoužitelný, ale já ho zesociálním , já ho unormálním , já ho odintelektuáluju!!!!!!!![]() ![]() tak jsem se vypovídala... )přeji vám krásný den a jdu se věnovat těm svým dvěma smrádečkům domácím .-)))) |
| Petty + Adámek 07+Eliška 09 | 39740 |
|
|
16.10.2009 8:48:52
Katy,
řešila jsem to samé v pondělí u doktorky. Řekla že ten čípek Panadol baby mám rozpůlit a klidně jí ho dát když bude potřeba.... |
| Miriam,Hannah+Kristina+Lydia | 33492 |
|
|
16.10.2009 8:38:49
Slivo, tak to jsem fakt rada, ze nejsem sama. Uz jsem si zacinala rikat, co delame spatne... kde je chyba...
Vase plany na dnesni den zni slibne ![]() Ja jsem nejaka paralizovana z toho, ze porad jen vybaluju nebo balim... |
| Terez@ | 19894 |
|
|
16.10.2009 8:36:46
Ahoj,
tak jsme včera zkusili na noc dát kašičku, no nechtěl to ani náhodou, plival, ksichtil se... Když mám pocit že je málo mlíké dávám mu nutrilon comfort -většinou večer po nakojení, vypije maximálně 100ml a ještě třeba i ublinkne V noci spí celou noc už celkem dlouho, ale od té doby co málo přibírá, budím ho na kojení 2 x ale stejně nemám pocit, že by měl hlad, jen tak si podudá a spinká dál Ve dne pak tedy kojíme co hodinu, pokud tedy nespí... dopol. spinká od 9 -11.30 a odpol. od 14 - 17 hod. je docela spavé miminko, pokud tedy nejsme v práci, to pak nemá režim a je protivka... Je celkově hodňoučký, nepláče, když má hlad tak kňourá... a hladový mi nepřijde...dehydrovaný není, je veselý, ale je fakt, že kam ho položím, tam je spokojený, je jedno jestli je v lehátku na dečce, když dostane do ruky hračku tak si s ní hraje , když ne tak si hraje s ručkami )Všechno už jsem to vylíčila Dr. a ta se přiklání k tomu, že prostě bude přibývat asi méně než budou tabulky, a tím že vyrostl, tak to prý nemám moc řešit, jdeme tam zase na kontrolu za týden...ale jasně že mám strach aby mu něco nescházelo... pere se to ve mně ![]() |
| Slíva | 17593 |
|
|
16.10.2009 8:25:54
Marti, a den je večer v pr... a člověk vlastně ani nic neudělal. Blbý je, že když V spí, nechci rámusit, abych ho nebudila, a když nespí, nic neudělám, on chce pořád chovat. Tak nosím v manduce či šátku, ale vytřít schody na kolenou s ním nejde, nemá rád, když se přdkláním, a tím pádem on zaklání
![]() |
| Martina-S | 90527 |
|
|
16.10.2009 8:19:20
Slívo, to je zvláštní, mám v plánu úplně totéž... včetně té úvahy Jít či nejít ven
![]() |
| Slíva | 17593 |
|
|
16.10.2009 8:17:12
Katy, já mám doma Panadol baby 125mg a píšou od 3 měsíců. Nic o váze tam není. Nemáš nějaké silnější, že je tam to omezení?
Miriam, to je normální, že ses paní zhorší. Někomu zlepší, někomu naopak. My jsme na tom taky mnohem hůř. I když, nechci Vojtovi křivdit, dneska vstával po třech hodinách, což je po tom martiriu, kdy jsem vstávala fakt co hodinu, luxus! Akorát už je naučený kolem 6. vstávat, jak jezdíme do práce, tak mi dnes už nechtěl do půl 8. ležet ![]() Ráno se mě m. ptal, co máme v plánu. Kojit, přebalovat, kojit, přebalovat, vyprat plíny a kojit... Nudit se sozhodně nebudu a snad stihnu i vytřít To je hrozný, tady už třetí den v kuse lije a lije a lije. Asi asni nepůjdu ven. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.