| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2009

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 330] Názory 331340 z 29140  [Dalších 28800 >>]
plakanek 87034
15.10.2009 21:44:17
Ještě jsem chtěla poděkovat Mab za radu- pokusím se to tak s Kájou udělat. Snad se stane zázrak a vyjde to... Fakt jí nechci tahat do nemocnice na cévkování... Díky. DObrou
plakanek 87034
15.10.2009 21:41:42
Musím odsud pryč, manžel čeká, má tu práci. Tak dobrou noc~s~
plakanek 87034
15.10.2009 21:37:58
Ještě ke Kájí: moje dr. je celkem pečlivá. Kája má minimálně 3 týdny teploty po odečtu 36,9-37,8. Jinak vypadá naprosto zdravě. Táhne se to od té doby, co někdy v záři mělá rýmu, horečku. Proto jí taky měřím, jinak bych jí neměřila, nejsem blázen (omlouvám se, pokud někdo preventivně denně měří dítě). Ale když má horečku, tak samozřejmě měřím, a měřím do té doby, než přestane mít teplotu. Bohužel, Kája takhle jede už pár týdnů. Dr jí vyšetřila, nic neshledala, pak jí udělala CRP, to bylo OK, pak nás poslala na ORL -tam taky vše OK. A na ORL stejně jako ona, řekl dr, že doporučuje ještě odběr krve a moči. Takže proto tyto manévry. Mě na jednu stranu mrzí, že jsem to dr vůbec říkala a že to teď musíme podstupovat, ale Kája měla být očkovaná (a dr dává hexu+prevenar najednou) a při minulé úplně stejné kombinaci očkování měla 2 dny 39, a to byla předtím bez teplot, tak jsem měla strach a říkala jí o tom. Ona řekla, že teda týden počkáme, jestli se teplota nenormalizuje. Šla jsem tam za týden,ale teploty bohužel pokračují. DNes teda 37,2 po odečtu. Vím, je to jen mírně zvýšené. Taky jsem měla měřit i jiným teploměrem- to jsem dnes udělala-teplota naměřená shodná, takže ten digi měří dobře. Jo a po naměření jsem ten rtuťový teploměr pokládala na umyvadlo a on mi spadl a rozbil se~;((. Naštěstí nepraskla rtuť. Já zas teda vyrábím romány.-...
plakanek 87034
15.10.2009 21:30:38
Dělám v justici. Zpráva to je na první pohled dobrá, neb je o mě evidentně zájem. Na druhý pohled už to tak moc dobré není, protože opět nebudu moc spát, jak to bude ve mě vrat a je to hrozné dilema. Potřebujeme opravdu peníze (na jaře začínáme stavět), navíc, pokud se s nimi nějak nedomluvím, tak už se asi nevrátím na svou původní vedoucí pozici, ale na mé místo dají někoho jiného. Jsme hodně malý kolektiv, tak je to docela těžké, když tam nejsou lidé, kteří si rozumí a vycházejí si vstříc. Bohužel moje kolegyně, která je nyní na mém místě (a chtěla mi ho vráti po mém příchodu zpět) odchází jinam, takže už tam nebudu mít ani spřízněnou duši a šéfovat tam bude někdo, koho naberou v příštím roce, pokud se teda nevrátím já. Takže tak.Další problém je-co s dětmi,ale snad by to šlo nějak zařídit, když bych si domluvila poloviční nebo ještě nižší úvazek, navíc manžel je o prázdninách doma, od září jde Kačka do školky...

Mandeli jo jo, jak psala Slíva, je to super, jak jsi nad věcí. Připomínáš mi mou ségru, která, ač jsem za ní přišla s jakýmkoli problémem, tak mě vždy setřela, jaké jsou to blbosti. A mě to pomohlo. Člověk jak je někdy zabředlý v těch problémech, tak nevidí, že jsou i horší věci a téměř vše se dá řešit. Myšlenku na pejska jsem už zavrhla - to byl můj úlet.
Budka,Štěpán99,Kája28.4/09 94102
15.10.2009 21:23:16
plaky a co děláš?
Já šla se stšpánem na poloviční úvazek, čistě z finančních důvodů a pokud to nebude nutné tak bych tentokrát chtěla být doma a užít si Káju alespoň do 3let
Slíva 17593
15.10.2009 21:20:58
to jsou plaki dobré, nebo špatné zprávy? jsi ráda?
Budka,Štěpán99,Kája28.4/09 94102
15.10.2009 21:20:52
Katy dík. jako vtip je to taky dobrý~t~ ~t~~t~, ale děti se fakt povedly, taky se mi líbí~;)
plakanek 87034
15.10.2009 21:14:10
Tak mi holky před 10 minutama volali z práce - cizí číslo- nevěděla jsem, je to nový služební telefon, volali mi už dříve dnes, ale zrovna jsem vysávala holkám nosy, tak jsem to neslyšela... Je celokrajská dvoudenní porada a vedení se rozhodlo, že by chtěli, abych se vrátila příští rok do práce... že mi umožní i částečný pracovní úvazek....
lucilucky+Matyáš 5/09 100101
15.10.2009 21:09:45
Katy my taky zatím jen kojíme :-)
Katy82 ♂9/06 ♀5/09 40113
15.10.2009 21:08:23
tak to je nás dost jen kojících :-) to asi jak holk yprobíraj ty přikrmy a tak ěm mátlo že to tady už řešíte všechny :-).
Budko teda ty jsi mladice a už máš tak velkého kluka-fakt ti to sekne moooc. A dětem teda ale taky :-)
[<<Předchozích 330] Názory 331340 z 29140  [Dalších 28800 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.